G a l a k s i j a. c o m

Alternativna Povijest  

 

autor knjige: Semir Osmanagić  

 

 

 

Uvod

  “Alternativna povijest” je upravo ono što i naslov sugerira: alternativa “istinama” koje se serviraju javnosti od strane medija i elita koje, iza scene ili otvoreno, vladaju svijetom od pamtivjeka. Na takvim, netačnim ili nepotpunim informacijama, zasnovane su povijesne knjige kojima su elite/oligarhije manipulirale većinom.

  “Alternativna povijest je vodič kroz malo poznata dostignuća suvremenih istraživanja svjesnog i duševnog od strane niza naučnih institucija i obavještajnih agencija u SAD.

A sve s namjerom da pojedinca, svaku ljudsku dušu, podsjeti na znanja skrivena duboko u nama. I na sve ono što trebamo uživati tokom ovog životnog iskustva: osjećaj slobodnog izbora, oslobođenje od straha, ljubav kao model ponašanja.

  Dugo su egipatske piramide smatrane najstarijim arhitektonskim monumentima. Ipak najraniji neolitski hramovi na Malti su stariji za oko tisuću godina od navodnog datuma izgradnje čuvenih piramida u Gizi.

Ogromni kameni blokovi, teški desetine tona, korišteni su za izgradnju hramova. Moderni alati i tehnike bi i danas imali nepremostivih poteškoća da izgrade nešto slično. Kako su ovi tereti pokretani prije 5-6000 godina, ostaje misterija…

(…)  

~***~

  Knjigu Alternativna Povijest i druge interesantne materijale možete daunlodirati

ovdje:  

www.alternativnahistorija.com

 


Metafizika

Planeta

Prva Strana Vebsajta