G a l a k s i j a. c o m

Teroristički Napad na Pentagon

 

flaš-prezentacija na našem jeziku

 

10/2004

  Napad na Pentagon je tzv. "Ahilova peta" cijele ove laži grandioznih proporcija, koju ne samo američka, nego i tzv. “tajna vlada” intenzivno promovišu preko medija u cijelom svijetu. Novinari su se već odavno pretvorili u intelektualne prostitutke (svaka čast manjini) a medija u jedan sofisticirani sistem za masovno dezinformisanje, ispiranje mozga i programiranje svijesti ljudi.

  Samo zahvaljujući jednom malom broju ljudi koji su još uvijek ostali budni i internetu, istina još uvijek stiže. Za neke kasno, ali za druge možda u poslednji čas.

  Oni koji odvoje desetak minuta za daunlod ove prezentacije na našem jeziku (3MB - uključite zvučnike!) imaće priliku svojim očima da vide neke stvari kojih možda do sada nisu bili svjesni:

 

http://www.galaksija.com/pentagon_sc.swf

 

  Nakon jednog određenog perioda kontemplacije, većina nas će reći samima sebi kako smo mi ionako previše mali, kako bi bilo šta poduzeli. 

Međutim, ne postoji ništa što je dalje od istine!

Sve ovo ne bi bilo moguće da se mi ne ponašamo ovako kako se ponašamo, izvan svih granica ignorancije.

  Ono što vi možete učiniti, to je da pošaljete link ove prezentacije ljudima sa vaše mailing liste. To je ono što možete učiniti za putnike koji su bili u pravom avionu Boing 757, Let 77, koji su pobijeni (ali ne u Washington-u!), to je ono što možete učiniti za ljude koji su nastradali u ostalim avionima i zgradama STC-a, to je ono što možete učiniti za sve dosadašnje (i buduće?) žrtve tzv. “rata protiv terora” kojeg proglašavaju i vode isti oni koji i organizuju ovakve terorističke napade. 

Na osnovu ovog zločinačkog djela širom svijeta uvode se tzv. "anti-teroristički zakoni" gdje se ljudima smanjuje i ono malo slobode što im je još uvijek ostalo.

Istina ima snagu da promijeni stanje svijesti ljudi. Naše trenutno stanje svijesti je rezultat laži koje su nam servirane od iste ove grupe, tokom cijele naše istorije, - i koje smo mi prihvatili kao istinu.

  Novi Svjetski Poredak, kojeg nam ove sile mraka pripremaju – između ostalog, podrazumjeva i - mikročipovanu i zombi-ficiranu populaciju!

  Ono što možda možete učiniti za sebe, to je da detaljno proanalizirate sva svoja dosadašnja vjerovanja. Da li su vam ta vjerovanja takođe instalirana od strane istih ovih majstora hiperdimezionalne manipulacije realnosti u kojoj živimo!?!

  Radi se o jednom napadu na sva ljudska bića na našoj planeti.

  Sada se upravo vodi jedna velika bitka za - ovo malo duše - što nam je preostalo!

 

 

Da li ste to znali?!?

 

 

*** "mirror sajt" (zabilježite i ovaj link za svaki slučaj):

http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_sc.htm

 

~~~***~~~

Verzija na engleskom jeziku: http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon.swf

 


Metafizika

Planeta

Prva Strana Vebsajta