galaksija.com
 


Gripa ili vakcina?

 

autor: David Icke

Izvor:   http://www.davidicke.com/content/view/25191

Prijevod: phil

 

 

 

GRIPA NIJE NAJVEĆA OPASNOST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 …………TO JE ZAPRAVO - CJEPIVO

 

 Ovo su izazovna vremena i moramo ostati mirni, temeljito promisliti, ne samo paničariti i reagirati. Strah, panika i emotivna reakcija nas je uostalom dovela u ove probleme i sigurno da nas neće iz toga izvući.

 Također moramo razumjeti, upravo ovdje i sada  da smo već davno prešli liniju totalno fašističke diktature. Do sada se od mnogih uspješno sakrivala ali se sada sprema podići svoj veo.

 Već dugo nije opcija da ne djelujete i pasivno se prepuštate vlastima zbog straha ili apatije. A ni ono najmanje, ukoliko išta brinemo o svojim slobodama, ili još važnije naše djece i unuka koji će možda skoro čitave svoje živote živjeti pod globalnom čizmom čistog nerazrijeđenog zla.

 Riječ “zlo” se previše rabi i ne želim je koristiti olako; ali činjenica je da smo suočeni sa “zlom” u onom smislu u kojem je ono suprotno od “života”. Oni koji se nalaze iza urote da smanje ljudsku populaciju i da ih pretvore u samo nešto više od kompjuterskih računala su “ne-život”. Ne poštuju ga i nemaju suosjećanje prema onima koji trpe posljedice njihovih akcija, bez obzira kako strašne one bile.

 Na ono što dolazi upozoravam već skoro 20 godina i to više  ne “dolazi”  jer ono “jest ovdje”. Nitko se više ne treba opravdavati. Mi se s time moramo suočiti. Moramo povući crtu u pijesku i reći - “dosta”.

 Nikada to nije bilo tako važno nego s urotom da se čitavoj svjetskoj populaciji  nametne cjepivo protiv svinjske gripe. Virus svinjske gripe je bio stvoren u laboratoriju kako bi se generirala masovna panika s posebnom namjerom da se svakog prisili da bude cijepljen. Problem – Reakcija – Rješenje. Ovaj virus “prirodne” svinjske gripe izgleda da sadrži ljudske, ptičje i svinjske gene s nekoliko kontinenata.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ako stvorite i oslobodite virus i nakon toga primijenite očito dugo vremena planiran program masovne vakcinacije, jedini suvisli zaključak je: svinjska gripa nije najveća opasnost, već je to upravo cjepivo.

Opseg i brzina planiranog programa cijepljenja su suludi posebno ako uzmemo u obzir da je najveći broj onih koji su bili zaraženi virusom imao relativno blage simptome. Dr Peter Holden iz Britanskog medicinskog udruženja (BMA) koju kontrolira Rothschild, rekao je da iako svinjska gripa ne uzrokuje ozbiljne bolesti oni su spremni započeti s masovnim cijepljenjem započevši s “prioritetnim grupama”. Uh?? To se ne tiče javnog zdravstva i nikada se to njega nije ticalo.

 Oni koji primjenjuju cjepivo ne znaju što je u njemu niti njegove moguće efekte. Oni su samo posrednici koji misle i kažu ono što im je bilo rečeno i čine ono što im je bilo rečeno da čine. Samo oni koji se nalaze u jezgri urote i oni koji se trude to malo više istražiti znaju u čemu je igra. 

 

 

Austrijska novinarka, Jane Burgermeister, dostavila je FBI-u prijavu za kriminalne radnje protiv Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Ujedinjenih nacija (UN) Baracka Obame, Rockefellera, Rothschilda i drugih da kuju urotu sa ciljem da se primjenom cjepiva protiv svinjske gripe smanji ljudska populacija.

 Izjavila je da su i ptičja i svinjska gripa zapravo razvijene u laboratorijima i puštene u javnost s ciljem da se kroz cijepljenje ostvari masovno ubojstvo. Njezin dokument kojeg je uputila zove se Dokazi o Bioterorizmu. Evo što je napisala vezano uz SAD, ali se isto odnosi i na druge zemlje diljem svijeta.

 “Postoje dokazi da međunarodna kriminalna korporativna udruga, koja je preuzela i neke visoke vladine i administrativne položaje, namjerava i provodi masovni genocid protiv stanovnika SAD-a korištenjem umjetnih (genetskih) pandemijskih virusa gripe i prisilnim programom cijepljena kako bi uzrokovala masovnu smrtnost te tako smanjila populaciju Amerike s namjerom da prenese kontrolu SAD na Ujedinjene nacije i pridružene snage sigurnosti (UN snage iz zemalja kao što su Kina, Kanada, V. Britanija i Mexico).

 Postoje dokazi da mnoge organizacije – WHO (Svjetska zdravstvena organizacija), UN a isto tako i velike farmaceutske tvrtke koje rade na cjepivu  kao Baxter i Novartis – jesu dio jedinstvenog sustava pod kontrolom osnovne kriminalne grupe koja daje strateško vodstvo i koja također financira razvoj, proizvodnju i oslobađanje umjetnih virusa s namjerom da opravda masovno cijepljenje sa sastojkom koji je zapravo biooružje namijenjeno smanjenju populacije SAD-a, te preuzme kontrolu nad prirodnim izvorima, sirovinama i drugim vrijednostima Sjeverne Amerike.

 Povod ovog zločina je klasična pljačka koju prati ubojstvo iako na razini i načinom koji je posve nov u povijesti. Organizacijska grupa je u tajnosti postavila svoje strateške ciljeve i operativne prioritete koristeći pritom organizacije kao što su Trilateralna Komisija i kroz osobne kontakte na godišnjim sastancima Bilderberg komisije.”

 Ono što Burgermeister ovdje opisuje u svojoj prijavi FBI-u je sukus onoga o čemu pokušavam pričati kroz moje knjige i moja predavanja već skoro dvadesetak godina. Jezgro genetski povezanih obitelji namjerava uvesti globalnu fašističku diktaturu i  potpunu kontrolu ljudskog roda.

 Njihovo sredstvo je mreža tajnih društava strukturirana kao transnacionalna kompanija. Operativni uredi su u Europi u mjestima kao što su Rim, London, Pariz, Brisel i Berlin. O njoj govorim kao o “Pauku” i ona diktira čitavu globalnu mrežu.

 

 

U svakoj zemlji postoje podružnice tih tajnih društava koje su odgovorne “Pauku”. Njihov posao je da kontroliraju politiku, banke, gospodarstvo, vojsku, medije, medicinu i ostalo u svojim zemljama i da ih uključe u sferu globalnog utjecaja programa kojeg usmjerava “Pauk”. Oni koji su u samoj unutrašnjoj strukturi ovog “Pauka” se zajedno zovu “Iluminati”.

 Na taj način oni koordiniraju između površno nepovezanih vlada, kompanija, medijskih grupa i ostalih. Rothschild i Rockefeller dinastije (ista krvna linija) su fundamentalno uključene u taj projekt i kao što sam već davno razotkrio, između ostalog oni dominiraju farmaceutskom industrijom i zdravstvenim politikama vlada diljem svijeta. 

 Mreža kontrolira vlade, velika farmaceutska industrija ili “Velika Pharma” kontrolira Svjetsku zdravstvenu Organizaciju i javne programe zdravstva kao što su Centri za sprječavanje bolesti u SAD-u. Ukratko oni kontroliraju čitav zdravstveni sustav.

 Jezgro Iluminata postavlja globalna tijela kao što je WHO, Svjetsku banku i WTA (svjetska trgovačka organizacija) kako bi prenijeli moć mnogih u moć samo nekih. Njihov cilj je svjetska vlada, svjetska centralna banka, svjetska valuta i svjetska vojska.

 Da biste uveli globalnu diktaturu trebate centralizirati moć a vaša noćna mora je raznovrsnost. Iz istog razloga je mreža iluminata stoga iza “pokreta globalizacije” i stvaranje diktatura naddržava kao što je to Europska unija.

 Uz ove osnovne informacije nije me niti iznenadio popis imena i organizacija koje je Jane Burgermeister dostavila uredu FBI.:

 “Posebno se dostavljaju dokazi da su tuženi predsjednik Barack Obama, predsjednik SAD, David Nabarro, system koordinator za gripu pri UN, Margaret Chan, izvršna direktorica WHO, Kathleen Sibellius, voditeljica odjela Zdravstva i ljudskih usluga HHS, Ministrica Janet Napolitano, Odjel za Domovinsku sigurnost, David de Rothschild, bankar, David Rockefeller, bankar, George Soros, bankar, Alois Stoger, ministar zdravlja Austrije, među ostalima koji su dio ove međunarodne kriminalne udruge koja, nastupa jedinstveno da bi realizirala svoj plan genocida, i u tom smislu razvila, proizvela, uskladištila i koristila biološka oružja da eliminira stanovništvo USA za svoju financijsku i političku dobit. “

 Burgermeister kaže kako su jasni dokazi da su farmaceutske kompanije i međunarodne vladine agencije aktivno uključene u proizvodnju, razvoj te izradu i distribuciju bioloških agensa koji se klasificiraju kao najsmrtonosnija biooružja na svijetu.

 Ona kaže kako je virus svinjske gripe stvoren i oslobođen uz pomoć svjetske zdravstvene organizacije (WHO) koju kontrolira Rothschild/Rockefeller – ono isto tijelo koje istovremeno tvrdi da se ta gripa širi toliko brzo da se mora objaviti svjetska pandemija.

 

 

Simptomi “svinjske gripe” u ovom stadiju više manje izgledaju kao oni obične gripe i vrlo je jednostavno da se svaka slična bolest proglasi upravo “svinjskom gripom” kako bi se uvećali službeni podaci. Britanska vlada je objavila da se bolesnici više ne trebaju javljati liječniku ako imaju simptome gripe već da “telefonom mogu dobiti dijagnozu” bez ikakve potvrde laboratorija. Kako je to samo dobro za napuhavanje brojeva.

“halo, prehlađen sam doktore…”

“Mislim da je to svinjska gripa, zabilježit ću to….”

 Jane Burgermeister je dostavila prijavu za bioterorizam te optužila farmaceutske gigante kao Novartis International AG smještenu u Baselu, Švicarska, Baxter AG, smješten u Austriji i njihove majke tvrtke Baxter International u Deerfield, Illinois, SAD. Pogodite samo tko osigurava najveću količinu cjepiva protiv svinjske gripe …………………  Baxter International i Novartis.

 To je onaj isti Baxter International koji je početkom ove godine  “greškom” poslao virus ptičje gripe u Europske laboratorije a isti je bio pomiješan sa virusom sezonske gripe kako bi bio stvoren otporniji soj.

 Prošle godine je 81 osoba ubijena zaraženim krvnim pripravcima heparina koje je Baxter International proizvodio u svom laboratoriju u Kini između mnogih drugih sirovina i od svinjskih iznutrica. Nije li farmaceutska industrija divna? Zaraženi heparin je također ozbiljno naštetio stotinama ljudi a otkrilo se da tvornica Baxterovog kineskog dobavljača nikada nije bila pod nadzorom inspekcije bilo američkih ili kineskih agencija za zaštitu zdravlja.

 Više od 50 pacijenata na dijalizi umrli su u 2001 godini zbog greške s Baxterovom opremom a ovog mjeseca je Baxter healthcare Corporation, podružnica Baxter International, ostvarila vansudsku nagodbu za 2 milijuna dolara s državom Kentucky.

Baxter je bio uhvaćen u enormnom povećanju cijene intravenoznih lijekova koje je prodavao zdravstvenoj pomoći države Kentucky i to po cijeni uvećanoj  za 1300%

 

To je očito kompanija kojoj možemo vjerovati i koja je sada glavni izvor cjepiva za svinjsku gripu koju vlade širom svijeta žele nametnuti čitavim populacijama uz minimalne provjere ispravnosti. Cjepivo vrlo brzo prolazi sve kontrolne mehanizme sa sigurnosnim provjerama koje traju čak i manje od tjedan dana. London times je izvijestio:

 “Nadzorna tijela Europske zdravstvene Agencije su napomenuli da procedura ubrzane provjere uključuje kliničke provjere “modela” cjepiva sličnog onome koji će se upotrebljavati za najveće masovno cijepljenje do sada na svijetu. Počet će se primjenjivati istodobno s kliničkim testiranjem (op. p. podcrtao autor)

 

Moja napomena:

 Uopće nema potrebe za “provjerom” izuzev široka primjena. Oni već znaju što je unutra i koji su efekti. Čak su i proizvođači lijekova unaprijed oslobođeni bilo kakvih optužbi za smrt ili druge posljedice cjepiva i to dokumentom kojeg je potpisala Obamina ministrica za zdravstvo, Kathleen Sebelius.

 Baxter International je naglasio da će distribucija cjepiva protiv svinjske gripe širom svijeta započeti krajem srpnja a mogući profiti su fantastični; ali sve to nije prvenstveno zbog novca. To je radi dugoročnog planiranja smanjenja ljudske populacije.

 

 

Rečeno nam je kako proizvođači lijekova i Svjetska zdravstvena organizacija žurno rade kako bi razvili cjepivo za “novu” svinjsku gripu koja se označava sa H1N1,….. ali  samo trenutak molim….. Baxter International je uložio zahtjev za patent na H1N1 cjepivo još 28. Kolovoza 2008. Godine (sic!)

 Baxterovo odobrenje za patent na cjepivo uveden pod brojem US 2009/0060950 kaže:

….. posebno preferirajući sadržaj sastava ili da cjepivo uključuje više nego jedan antigen… kao gripa A i gripa B a posebno odabrani i s jedne ili više ljudske H1N1, H2N2……. te podtipovi svinjske gripe H1N1, H1N2…… podtipovi kod pseće i konjske gripe H7N7 ili podtipovi ptičje H5N1, H7N2……. (op. prev. naveden je veći niz podtipova)

Patent je objavljen u ožujku 2009, mjesec dana prije nego što je virus oslobođen u Mexicu u travnju, ali je bio zaprimljen sedam mjeseci prije nego što se ovaj “novi soj” službeno evidentirao. To je najflagrantniji primjer namještaljke za koji ste ikad čuli.

 Patent uključuje i slijedeće sastojke i upozorenja o otrovnosti:

“primjereni sastojci mogu biti odabrani iz mineralnih gelova, aluminijskog hidroxida, aktivnih površinskih tvari, lysolecithina, pluronih polyols, polyanions ili uljne emulzije kao voda u ulju ili ulje u vodi ili njihova kombinacija. Svakako da  izbor pripadajućih sastojaka ovisi o namjeravanoj uporabi. To jest otrovnost može ovisiti o subjektu za kojeg se priprema i može varirati od neotrovno do vrlo otrovno.”

 

Krasno!

 

Još jedna velika farmaceutska kuća koja je uključena je Novartis iz Švicarske. Izvršni direktor Daniel Vasella, redovno sudjeluje na sastancima tajnog društva Bilderberg kojeg sam već davno razotkrio u mojim knjigama. Bilderberg grupa, koju je spomenula Jane Burgermeiser u svom podnesku FBI-ju je čedo Rothschild dinastije i njome decenijama upravljaju ljudi kao što je David Rockefeller i Henry Kissinger.

 To je slično Rothschildovom tajnom društvu kojeg u Britaniji nazivamo Okrugli stol. Njime je prvo rukovodio Rothschildov agent Cecil Rhodes koji je u ime obitelji opljačkao Južnu Afriku. Vasella je prošlog svibnja sudjelovao na sastanku Bilderberg, u isto vrijeme kad se razvio strah od svinjske gripe, i evo! njegova kompanija odmah razvija cjepivo.

 Ne kažem da će ljudi brzo umirati u velikom broju. To je stvarno i moguće ali bi teško ohrabrilo druge da i nadalje budu cijepljeni. Kod nekih efekti mogu biti brzi, međutim vjerojatnije je da će na većinu imati srednje ili dugoročne vidljive posljedice kako bi se sakrio uzrok njihova problema. Ono što znamo je da sada promatramo dugoročno planiran plan za masovno cijepljenje koje organiziraju ljudi kojima nije stalo do ljudskog zdravlja. To sve govori o njihovoj pravoj motivaciji ali samo oni u sjeni znaju na koji i kakav način će to ostvariti.

 Jedno je sigurno, uključit će ciljanje ljudskog imunološkog sustava. Jednom kad se taj sustav onemogući, onda je gotovo kao što vidimo kod rušitelja imunološkog sustava kojeg nazivamo AIDS: Ljudi ne umiru zbog AIDS-a oni umiru od bolesti s kojima bi njihov imunološki sustav u normalnoj situaciji razračunao.

 

 

Izuzetan rad nekih ljudi među kojima američkog istraživača i autora Patricka Jordana, razotkrio je skriveni plan da se ubije veća populacija ljudi uz pomoć proizvedenih virusa i cjepiva. Kaže da su već dugo pripremana cjepiva koja isključuju ljudske imunološke sustave a da se često u tim nedobrovoljnim eksperimentima koriste kao zamorci pripadnici vojske SAD-a.

 Istraživanje Patricka Jordana razotkriva sustav “tri cjepiva” koje su Illuminati razvili. Prvo cijepljenje isključuje bijela krvna zrnca (imunološki sustav). Drugo cjepivo unosi viruse; treće cjepivo ponovno uključuje imunološki sustav.

U srednjem razdoblju virusi se šire čitavim tijelom, međutim osoba se ne osjeća bolesnom jer se imunološki sustav ne bori protiv njih. Kad se imunološki sustav ponovno uključi poduzima takav sveopći napad na koktel virusa koji ubija tijelo.

 To je poznato kao 'CITOKIN-OLUJA' kada je imunološki sustav tako preopterećen da šalje previše antitijela u isto vrijeme na inficirana područja da tijelo jednostavno ubije samo sebe.

Činjenica je da je Svjetska zdravstvena organizacija zatražila da živa svinjska gripa bude unutar cjepiva i svakako je moguće da će se na taj način proširiti ili čak uvećati snaga virusa kroz cjepivo. Web stranice WHO kažu:

 “S obzirom na očekivane ograničene količine cjepiva na raspolaganju na globalnoj razini te potencijalnu potrebu da se zaštitimo protiv “odbjeglih” sojeva virusa, SAGE preporuča važnim da se potiče proizvodnja i upotreba cjepiva kao što su ona s formulom koja uključuje sastojke “uljem u vodi” te dodaju živa virusna tijela“.

 

 

Jane Burgermaister i njezine dokaze je podupro Wayne Madsen, bivši američki mornarički obavještajac a sad istraživački novinar. Rekao je da su vodeći UN znanstvenici zaključili kako H1N1 virus svinjske gripe svakako posjeduje prijenos “vektora” koji navode da je ovaj soj gripe zapravo genetski proizvođen kao vojno biološko oružje. Ti UN eksperti su smatrali da je Ebola, HIV/AIDS i sadašnji A-H1N1 virus svinjske gripe biološko-ratni agens. Madsen o tome piše:

 “Epidemije svinjske gripe u prošlosti širile su se od svinja na ljude, koji su onda prenijeli tu gripu na druge ljude. Međutim, u vezi s A-H1N1 nije bilo nikakvih izvještaja o infekcijama na svinjama. Prema svemu, a temeljem izvještaja Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) A-H1N1 uključuje segmente gena iz sjevernoameričke svinje, ptice i ljudskih sojeva kao i segment jedne Euroazijske svinjske gripe. “

 Wayne Madsen je također spomenuo kako njegovi izvori potvrđuju da je Centar za kontrolu i prevenciju bolesti zajedno s američkom vojskom u ledu blizu Brevig Misije na Aljaski, iskopao tijelo eskimske žene koja je umrla l918. godine od španjolske gripe koja je tada ubila preko 100 milijuna ljudi diljem svijeta u l8 mjeseci.

 Njegov izvor kazao je Madsenu da se genetski materijal iz tog tijela koristio kao temelj za razvoj soja H5N1 ptičje gripe u Američkom medicinskom institutu zaraznih bolesti u laboratoriji u Fort Detricku, Maryland. Taj laboratorij je izvor napada antraxom na američki kongres i medijske mete odmah nakon događaja 11. Rujna 2001. Godine.

 Sve to zvuči daleko unutar Zone sumraka za one kojima su to nove informacije, ali oni moraju shvatiti da su ove obitelji Illuminata totalno sulude. Oni ne razmišljaju poput nas, prema tome, molim vas da ih ne prosuđujete na način što biste vi učinili, jer oni jednostavno nama nisu slični.

 Plan Illuminata za svijet jest da provede masovno smanjenje populacije čovječanstva i da mikročipiraju svakog muškarca, ženu i dijete. Mikročipovi će omogućiti da se svatko prati sve vrijeme i sve dane, ali ide se i dalje od toga.

 Kompjuterska tehnologija koja komunicira s čipovima može manipulirati ljudima na mentalnoj razini, emotivno a i fizički. To se može činiti masovno ili individualno kroz poseban prijamno/izlazni signal svakog čipa. Na taj način ubiti nekog s udaljenosti uopće nije nikakav problem.

 To spominjem zato jer se čitatelji mojih knjiga sjećaju kako mi je znanstvenik koji je radio u CIA-i već godine l997 rekao kako su čipovi koji su razvijeni u tajnim vladinim i vojnim istraživačkim projektima već tako maleni da se mogu unijeti kroz iglu tijekom programa cijepljenja. A sa nanotehnologijom razvijenom u međuvremenu nitko ne zna gdje su granice toga.

 Izmišljena panika sa svinjskom gripom 1976 godine bila je proba za ono što se dešava danas. Ovi događaju su davno planirani i ovi bolesni ljudi su stvarno izuzetno temeljiti u onome što pripremaju. 

 Panika je počela sa smrću američkog regruta u Fort Dixu, New Jersey za kojeg je vlada izjavila da je umro od “svinjske gripe”. Taj regrut je bio jedini umrli od virusa u l976., ali je vlada istraživala program cijepljenja za sve amerikance temeljeno na velikoj i zastrašujuće argumentiranoj kampanji kojoj je bio cilj zastrašiti ljude.

 

 

Rezultat toga je bilo da je bar 25 ljudi umrlo od cjepiva a stotine su se ozbiljno razboljeli dok je samo jedna osoba stvarno umrla od svinjske gripe, čak i pod uvjetom da je dijagnoza koju je vlada postavila bila točna. Sad smo na putu da ponovimo istu akciju ali na mnogo opsežnijoj razini.

 Britanska i Američka vlada su naredile da se proizvede dovoljno cjepiva protiv svinjske gripe za čitavu populaciju a ostale zemlje slijede primjer. Svakako da slijede – “Pauk” je to zatražio.

 Jasno je da cijepljenje namjeravaju proglasiti obaveznim te prijete roditeljima da će izgubiti djecu ako odbiju tu fašističku naredbu. Čak i prije toga, pritisak na roditelje da se prepuste diktatu države drastično će osnažiti.

 

Centar za kontrolu bolesti (CDC) u SAD kojim upravlja Rockefeller, naglasio je da djeca koja nikad nisu dobila injekciju cjepiva trebaju biti cijepljenja četiri puta u jesen – dva puta za sezonsku gripu i dva puta za svinjsku gripu. Nadoknađujemo li propušteno? Ostala djeca će dobiti tri injekcije – podsjetite se na Patrickovu informaciju – t r i  injekcije.

 Predstavnik grupe Rothschild-Rockfeller Barack Obama, zahtijevao je da se njegov zakon “medicinske reforme” ozakoni do kolovoza, upravo prije početka masovnog cijepljenja. Zakon je odobren ovaj tjedan od strane Senatskog komiteta za Zdravlje, Obrazovanje,  Rad i mirovinsko te uključuje pritisak na roditelje koji ne pristanu na cijepljenje svoje djece. Time se provodi Orwelovski program “da se unaprijedi pokrivenost imunošću”

Zakon kaže:

 “U okviru tog programa CDC će osigurati sredstva državama kako bi se unaprijedila imunološka zaštita djece, mladih i odraslih kroz evidentirano cijepljenje. Države mogu koristiti sredstva kako bi primijenile intervencije preporučene od strane (“posebnih zaštitnih snaga društvenih zajednica – Community Preventive Services Task Force) kao što su opomene, pozivi i naredbe roditeljima ili skrbnicima ili posjete kućanstvima”

 “Intervencije? Posjeti kućama? To je samo jedan korak od cijepljenja vaše djece silom ili da vas se uhapsi jer se ne pridržavate tih odluka. Svjetska zdravstvena organizacija donosi “preporuke” koje su obvezujuće za svojih 200 država članica temeljem Akta za međunarodno upravljanje zdravljem od 2005 i WHO pandemijski plan od travnja ove godine.

 

Margaret Chan, izvršni direktor WHO, proglasila je pandemiju svinjske gripe kad je još nije bilo tako da su ove izuzetne odluke već u primjeni a taj lakej grupe Rothschild-Reckefeller će preporučiti obvezno cijepljenje. U stvari to je već i učinila. Savjetodavni odbor WHO sastavljen je od predstavnika Baxtera, Novartisa, GSKI-a i Sanofi Pasteura.

 Prošli tjedan Margaret “bojite je se” Chan je upozorila na globalnu pandemiju tuberkuloze otporne na postojeće lijekove te da se ona približava do “katastrofičnih razmjera” Nastavila je….”situacija je već alarmirajuća i prijeti da bude i mnogo teža i to vrlo brzo. To je situacija kad započinje spirala bez kontrole. Kako god to zvali: to je aktivirana bomba. Kako god gledali nalazimo se u mogućoj eksplozivnoj situaciji.

 O čemu se radi? Kad će tuberkuloza “eksplodirati”. Čim je dovoljno prošire, pretpostavljam.

 Ono što se događa danas planira se već jako dugo vremena. Već mjesecima građevinari rade na vrlo tajnovitoj građevini koja se zove Westridge i nalazi se na lokaciji nedaleko od mene na Isle of Wight.

Sami su građevinari postali sumnjičavi jer se svakoj grupi daju samo njihove sekcije poslova a zatim se dovodi potpuno nova grupa da radi na narednoj sekciji i tako dalje. Nijedna grupa nema kompletnu sliku što se radi a sada se pojavljuju ljudi u neoznačenim bijelim kombijima koji dovršavaju posao.

 Jednom sam, nakon što su svi napustili građevinu, pogledao kroz prozor pored požarnog izlaza i za mene je očito da je to jedan objekt za neku vrstu krizne situacije. Građevinarima je bilo rečeno da moraju dovršiti svoj posao do sredine srpnja bez iznimke, očito da se nešto slično događa diljem zemlje.

 Ako pažljivo slušate, službena odijela vam kažu što će se dogoditi. Kako sam spomenuo u svom nedavnom pismu, iz raznoraznih agencija i raznoraznih zemlja slušam istu mantru o opasnostima masivnog širenja svinjske gripe u jesen i da je sada upravo vrijeme da se pokrene masovno cijepljenje.

 Sad slušam kako će virus možda postati i smrtonosniji tijekom tog istog razdoblja a to bi moglo biti da planiraju povećati broj onih koji umiru od svinjske gripe da bi se generirala veća panika i više zahtjeva za masovnim cijepljenjem.

 Ne bismo trebali zaboraviti da “normalna gripa” godišnje ubija stotine tisuća ljudi diljem svijeta. Ne sumnjajte kako će mnogi od tih ljudi od sada biti službeno na listi umrlih od svinjske gripe bez obzira bili to ili ne.

 

 

To je uvijek vodilo do toga i svjesni ljudi trebaju biti dovoljno snažni i ujedinjeni u kolektivnoj nesuradnji. Ti luđaci žele pristup našem tijelu i tijelu naše djece iz razloga koji uopće nemaju nikakve veze sa zdravljem

 Većina ljudi stati će u red zajedno sa svojom djecom kao dobre male ovce. Prihvatit će otvorene laži bez pitanja i vlade će iskoristiti te ljude kako bi pritisnule na one druge koji to odbiju. Slušat ćete gluposti kao “Dovodite moju djecu u opasnost”

 U stvari, ovi programirani ljudi koji stoje u redovima stavljaju svu djecu u opasnost. Vlade će tvrditi da oni koji se odbijaju cijepiti sprječavaju “imunitet krda” a jedino što su učinili je da su se povukli iz mentalnog sklopa “krda”.

 To je vrijeme da se ljudi sličnog mišljenja udruže i zajedno podrže i pripreme strategiju mirne nesuradnje. U tome ima puno više snage kada smo brojniji, a ne samo pojedinci.

 Ne bi se trebali prepustiti obveznom cijepljenju, niti pritisku onih koji nemaju svoje mišljenje. Ako propustimo našu slobodu da spriječimo vladu da nas prisilno cijepi kako nas, našu djecu gdje je onda ostala ta naša sloboda?

 

Kažite NE cijepljenju!

 

 

 

 

Metafizika

Planeta

Prva Strana Vebsajta