G a l a k s i j a. c o m

PROJEKAT PLAVA PLANETA

 

http://www.metatech.org/blue_planet_project_alien_research.html

06/2004 

 

 

Izvod iz materijala kojeg je nepoznati autor objavio pod naslovom:

 

Projekat Plava Planeta (Blue Planet Project)

 

(* Na čitaocu je da sam odredi koliko u svemu ovome ima istine, tj. ne preporučujem da se sve proguta «u paketu» kao istina. Analizirajući ovaj materijal stekao sam utisak da je autor imao iskrenu namjeru da iznese ono što on zna o ovoj tematici, bez namjere da obmanjuje javnost, mada mislim da u nekim slučajevima nije potpuno u pravu. Na takvim mjestima ja ću u zagradi dodati moj lični komentar a na čitaocu je da na osnovu ovih, i informacija stečenih svojim ličnim radom, - pokuša sam da dođe do istine, - B.P.)

 

Istraživački Rad na Temu Vanzemaljaca – 25

  Westchester Camp

  Centralni Biro za Istraživanje # 3

  Životne Forme Vanzemaljaca

  Kod: ARAMIS III – ADR3 – 24SM

 

Uvod

  Ovaj dokumenat se smatra ličnim bilješkama i dnevnikom jednog naučnika koji je radeći za vladu (USA, prim.prev.) tokom nekoliko godina bio u prilici da posjeti sva mjesta gdje su se srušili neidentifikovani leteći objekti, da ispituje zarobljene Vanzemaljske Životne Oblike kao i da analizira sve podatke skupljene tokom tih aktivnosti.

  On je takođe vodio svoj lični dnevnik sa bilješkama o svakom dokumentu s kojim je došao u kontakt i koji je na bilo koji način, direktno ili indirektno, bio u vezi sa organizacijom, strukturom ili operacijom skupljanja ovih podataka.

  Ta osoba je otkrivena kako prikuplja i čuva te informacije za lične svrhe, te se stoga odmah i našla na spisku za likvidaciju. On je tako u jednom slučaju jedva uspio da izbjegne smrt i trenutno se skriva negdje izvan zemlje.

  Vjerujemo da se on bavio ovom vrstom istraživanja duže od 33 godine, prije nego što je bio otkriven i prisiljen na bijeg i sakrivanje.

  Kada budete čitali ovaj dokumenat, može se desiti da vas podaci izneseni u njemu uznemire. Istinske činjenice upravo i imaju takvu tendenciju, međutim, ove informacije se moraju iznjeti napolje u javnost.

  Prema svim podacima koje smo do sada skupili, postoji najmanje stošezdeset (160) vrsta ili rasa vanzemaljaca sa različitih galaksija, zvijezda i planeta, s kojima smo se sretali. Podatke koje smo do sada uspjeli da skupimo o njima, naći će te na sljedećim stranicama. Postoji još više vanzemaljskih vrsta s kojima se do sada nismo sreli, međutim, mislimo da neće proći dugo prije nego se i s njima sretnemo...

 

-         Napomena: Ovaj dokumenat se smatra rezultatom rada jednog ili više naučnika i nastao je tokom njihovog učestvovanja u jednom od vladinih tajnih programa. Vladine publikacije i informacije dobivene uz pomoć para iz poreza kojeg plaćaju građani, ne mogu da podliježu zakonu zaštite autorskih (copyright) prava.

 

  SADRŽAJ

 

 1. NEVIDLJIVA VLADA
 2. ČINJENICE O VANZEMALJCIMA NA PLANETI ZEMLJI
 3. MUTILACIJA GOVEDA
 4. ANTAREANSKA VEZA
 5. FENOMEN ZNAKOVA U ŽITU
 6. BAZA DULCE – Šifra: J.B. III
 7. NEKE VRSTE VANZEMALJSKIH ŽIVOTNIH OBLIKA KOJI SU NAM POZNATI (ANTROPLOŠKA ANALIZA) - (velik fajl; malo strpljenja kod daunloda!)
 8. VANZEMALJSKA TEHNOLOGIJA
 9. TAJNA TEHNOLOGIJA AMERIČKE VLADE
 10. OTMICE OD STRANE VANZEMALJACA 
 11. IMPLANTI I MANIPULACIJA SVIJESTI LJUDI – Šifra: NAR 

 


Metafizika

Planeta

Prva Strana Vebsajta