Čudnije od Fantazije

 

POGLAVLJE 16

 

STOTINE MOSADOVIH AGENATA UHVAĆENO KAKO  DIVLJAJU PO AMERICI!

 

Prethodno smo već dosta rekli o onoj petorici izraelskih “transportnih radnika” (Mosadovih agenata) koji su bili uhapšeni nakon proslave svog uspješno izvedenog terorističkog zadatka.  Oni su, u stvari, bili uhapšeni kad su namjeravali da dignu u zrak most the George Washington Bridge. Takođe smo vidjeli kako je izraelski vlasnik kompanije Moving Systems, - Dominick Suter – iznenada napustio svoju “transportnu kompaniju” i pobjegao u Izrael, 14 septembra. Međutim, bilo je dosta više izraelskih “transportnih radnika” kao i drugih izraelskih državljana čije ponašanje izaziva ozbiljnu sumnju. Još sumnjivije je to kako se oni stalno tiho otpuštaju iz zatvora i deportiraju napolje iz države. 

U oktobru 2001 g., još trojica izraelskih transpornih radnika bila su zaustavljena u Plymouth-u, PA,  zbog njihovog sumnjivog ponašanja. Ovi radnici jedne kompanije za selidbu bili su primjećeni kako izbacuju namještaj u blizini kontejnera za smeće koji je pripadao jednom restoranu! Kad je vlasnik restorana prišao vozaču, ovaj je pobjegao. Kasnije se ispostavilo da se radilo o jednom izraelcu pod imenom Moshe Elmakias. (1) Vlasnik restorana je zapisao podatke sa kamiona, tj. natpis koji je glasio "Moving Systems Incorporated" a onda je pozvao policiju. Kad je policija spazila kamion, dva druga izraelca,  - Ayelet Reisler i Ron Katar počela su sumnjivo da se ponašaju. (2) Policija iz Plymouth-a je onda pretražila kamion i pronašla jednu video traku. Izraelci su bili stavljeni u pritvor, dok je policija pregledala pronađeni video. Na videu je bio materijal snimljen u Čikagu sa Sears Neboderima u gro planu. (3) Policija je brzo upozorila FBI. Takođe je otkriveno da su i njihovi putni nalozi bili falsifikovani. (4) Ovi transporni radnici nisu čak bili u stanju ni da kažu ime klijenta za koga rade niti su imali njegov broj telefona. Čini se da su ovi izraelci bili na nekom prljavom zadatku, i da njihov stvarni posao nije imao ničeg zajedničkog sa preseljenjem nečijeg namještaja. Ovi izraelski špijuni imali su takođe i smisla za humor. Ime njihove kompanije za preselenje sadržavalo je u sebi riječ MOSSAD. Moving Systems Incorporated…           MOving SyStems IncorporAteD…….MOSSAD

Desetog oktobra, 2001, CNN je samo ukratko pomenuo kako su teroristi bili spriječeni u miniranju zgrade meksičkog parlamenta. Obećali su i to kako će kasnije donijeti jedan opširniji izvještaj o tome, međutim o ovom icidentu se nikada više u Americi nije čulo. Medutim, priča se pojavila na naslovnim stranicama svih glavnih meksičkih novina. (5) a bila je takođe objavljena i na zvaničnom vebsajtu meksičkog ministarstva pravde. (6) Dvojica osumnjičenih bili su uhapšeni i sprovedeni u jedan meksički zatvor (Mexican Chamber of Deputies). Uhvaćeni na djelu, oni su imali sa sobom pištolj, 9 ručnih granata i plastični eksploziv tipa C-4 (odličan za demoliciju zgrada!) (7) Za samo par dana ova senzacionalna priča jednostavno je isparila iz meksičke štampe a ovi Izraelci su bili tiho pušteni iz pritvora i deportirani! Ova dvojica terorista, Salvador Gerson Sunke i Sar ben Zui bili su naravno Jevreji. Sunke je bio meksički Jevrej a Zui je bio kapetan izraelskih specijalnih snaga. (MOSSAD). (8) 

Meksički list El Diario de Mexico je objavio da su ova dvojica cionističkih terorista imali pakistanske pasoše sa sobom. Da li se i ovdje radilo o pokušaju da se izvede jedan teroristički akt, pa onda za to svali krivica na nekoga ko to nije počinio? Najvjerovatnije, ideja je bila da se ovim aktom takođe uključi i Meksiko, koji je inače bogat naftom, u “Rat Protiv Terorizma”.  (Ili bolje rečeno u - Rat Protiv Neprijatelja Izraela). Meksiko nije neka moćna vojna sila, međutim, psihološka trauma nanesena od strane “arapskih terorista” vjerovatno bi ih navela da bar obezbijede veće količine jeftinog goriva za svoje američke “zaštitnike”. S meksičkim jeftinim gorivom, Amerikancima bi bilo kudikamo lakše da presijeku svoje veze sa nekim naftom bogatim arapskim zemljama, a posebno sa Saudijskom Arabijom. Nije slučajno zašto su planeri septembarskog terorističkog napada izabrali 15 saudijskih pasoša, odnosno, identiteta.

Mnoge meksikance je šokiralo puštanje na slobodu ove dvojice izraelaca. Međutim, s obzirom da je meksički Sekretar za Inostrane Poslove takođe jedan cionista po imenu Jorge Gutman, onda ovo već i nije neko iznenađenje! Cionistički pipci dosežu čak i do Meksika! Novinska agencija - La Voz de Aztlan, je objavila sljedeće:

"La Voz de Aztlan saznaje da je izraelska ambasada upotrijebila veoma snažak pritisak kako bi se ova dvojica izrealaca oslobodili. Hitan sastanak na visokom nivou održan je između meksičkog sekretara za inostrane poslove Jorge Gutman-a, generala Macedo de la Concha-e i specijalnog izaslanika Ariel-a Sharon-a, koji je doletjeo u  Mexico City specijalno za tu svrhu.  Elías Luf iz izraelske ambasade, danonoćno je radio kao i njihova predstavnica za štampu Hila Engelhart, koja je sada “ubacila u petu brzinu”, nakon jednog dužeg vremena ćutanja. Šta se događalo za vrijeme ovih sastanaka na visokom nivou nije nam poznato, međutim, mnogima u Meksiku još uvijek nikako nije jasno zašto su ovi teroristi pušteni na slobodu." (9)

U novembru 2001g., još 6 izraelskih terorista je uhapšeno u jednoj od država u USA, čije ime nije navedeno. Kod njih su takođe pronađeni skalpeli za otvaranje kartonskih kutija, planovi naftovoda kao i jedne nuklearne elektrane. (10) Lokalna policija je obavijestila federalnu policiju, međutim, službenici Odjeljenja za Imigraciju su preuzeli stvar i pustili ove na slobodu a da nisu ni obavjestili FBI. List, The Jerusalem Post je objavio ovu priču pod naslovom "FBI Sumnja na Izrealce u Vezi Nuklearnog Terorizma". (11) Listovi, The Miami Herald (12)  i the Times of London (13) takođe su prenijeli ovu nevjerovatnu priču i otkrili kako su zvaničnici iz FBI bili bijesni na one iz Odjeljenja za Imigraciju zbog puštanja na slobodu ovih terorista. Naravno, do grla korumpirani FBI sigurno bi u tom slučaju popustio pod pritiskom cionista iz Ministarstva Pravde, kao npr., Michael Chertoff-a, a takođe i njegovog partnera iz ADL-a, i šefa FBI,  Robert-a Mueller-a. Tako bi vjerovatno na kraju ovi teroristi ionako bili pušteni.

U decembru, 2001.g., dnevni list the Los Angeles Times objavljuje priču o dvojici jevrejskih terorista koji su se spremali da dignu u zrak kancelariju jednog američkog kongresmena arapskog porijekla - Darrell Issa (R-CA), i jednu kalifornijsku džamiju. (14) Irv Rubin i Earl Kruger pripadnici organizacije Jewish Defense League (JDL) bili su optuženi za pokušaj dizanja u zrak zgrade, uz pomoć eksploziva. Ova priča je takođe veoma brzo nestala iz dnevne štampe. Da li cionisti stvarno vole da miniraju zgrade i ubijaju nevine ljude?

U maju 2002.g., još jedan kamion za prevoz namještaja zaustavljen je u Oak Harbor-u, Washington, u blizini vojne baze the Whidbey Island Naval Air Station. Fox News je izvjestio da je razlog za zaustavljanje ovog vozila bila prekomjerna brzina i da se to desilo kratko nakon ponoći. “Transporni radnici” iz kamiona rekli su policajcima kako upravo prevoze neki namještaj i s obzirom da kasne sa isporukom, morali su malo “požuriti”. Policija nije povjerovala u ovu priču zbog toga što je već bilo kasno u noći. Onda su doveli psa treniranog za otkrivanje eksploziva i pas je otkrio prisustvo TNT-a i RDX plastičnog eksploziva u kamionu (ovo su takođe odlični eksplozivi za razvaljivanje zgrada!). I Fox News (15) i  list Ha'aretz iz Izraela (16) objavili su da su oba ova “transportna radnika” bili izraelski državljani.

U decembru, 2002.g., Ariel Sharon je dao jednu nevjerovatnu izjavu - da  agenti Al-Qaeda-e operišu unutar Izraela. Međutim, kada su palestinske vlasti uhapsile osumnjičene, ispostavilo se kako se radi o palestinskim izdajicama koji su se u korist Mossad-a predstavljači kao agenti Al-qaeda organizacije! Australijski list Sydney Morning Herald je objavio:

“Palestinske snage za bezbjednost uhapsile su grupu palestinaca radi kolaboracije sa Izraelom i predstavljanja agentima al-Qaeda-ine terostičke mreže, izjavio je juče jedan visoki palestinski predstavnik. ..Ova hapšenja su uslijedila samo 2 dana nakon što je izraelski presjednik Ariel Sharon optužio al-Qaeda-u za njeno operisanje na području Gaze i Libana.

Ovo se smatralo iznenađenjem zbog toga što je pojas Gaze vrlo dobro izolovan od strane izraelske vojske. Izraelski predsjednik je takođe izjavio da članovi ove grupe saraduju sa libanskom milicijom Hizbollah” (17)

Znate šta, da Sharon nije toliko opasan ove njegove glupe izjave mogle bi da budu i komične!

Prema FOX news agenciji, od kraja 2000.g. i tokom 2001.g., ukupno 200 izraelskih špijuna bilo je uhapšeno. (18) Radilo se o najvećem špijunskom lancu koji je ikada bio otkriven u istoriji USA. The Washington Post je još takođe objavio da su neki od ovih Izraelaca bili uhapšeni u vezi sa istragom septembarskog terorističkog napada na STC. (19) . Carl Cameron, reporter telelevizijske stanice FOX News uradio je odličnu TV emisiju u 4 dijela na ovu temu. Međutim, Fox  je povukao ovu seriju nakon žalbi upućenih od strane nekoliko cionističkih grupa. FOX  je otisao čak toliko daleko da je skinuo sa svog vebsajta i transkripte ove serije!  Na njihovo mjesto stavili su onda jednu jezivu orvelovsku poruku koja glasi: "Ova priča više ne postoji." (20) Srećom, u ime istorije, ove Foxove transkripte prekopiralo je nekoliko vebsajtova tako da su njihova sva četiri dijela još uvijek dostupna onima koje to interesuje. (pogledaj bilješke.)

Ova FOX-ova serija kao i vijesti drugih većih medijskih izvora otkrili su kako su većina ovih veterana izraelske armije bili stručnjaci u rukovanju s elektroničkim uređajima i eksplozivom. Mnogi od njih takođe nisu prošli test detektora laži. Agenti FBI su rekli FOX-u kako su neka od njihovih istraživanja propala zbog toga što su osumnjičeni bili upozoreni od strane izraelskih specijalista za praćenje tj. prisluškivanje telefonskih komunikacija. Tako je i otkriveno da izraelske kompanije kao Comverse i Amdocs imaju mogućnosti da prisluškuju američke telefone (odlično za ucjenjivanje svih onih političara koji varaju svoje žene!). FBI agenti su takođe saopštili FOX-u kako oni vjeruju da su Izraelci unaprijed znali šta će se zbiti 11/9 (što vjerovatno objašnjava i zašto nijedan od Izraelaca nije poginuo u zgradama STC-a). Još jedan USA zvaničnik je informisao FOX da su neki od uhapšenih Izraelaca bili u vezi sa događajem 11/9, međutim, on je odbio da kaže o kakvoj se vezi radi. Taj službenik FBI je izjavio Carl-u Cameron-u, novinaru Fox-a, sljedeće:

"Dokazi koji povezuju ove Izraelce sa događajem 11/9 su strogo povjerljivi. Ja vam o tim dokazima ne mogu ništa da kažem. Oni su strogo povjerljive prirode." (21)

Tu je još bila i jedna mala armija izraelskih "studenata umjetnosti" koji su bili uhapšeni zbog pokušaja da se uvuku u strogo obezbjeđene američke federalne zgrade, kao i zbog špijuniranja 36 mijesta koja su pripadala Ministarstvu za Odbranu. Neki od ovih osumnjičenih “studenata umjetnosti” čak su se pojavljivali i na vratima privatnih kuća vladinih službenika. (22) Ron Hatchett, jedan od analitičara koji radi za Ministarstvo Odbrane, izjavio je za 11-ti Kanal, KHOU news agencije kako on vjeruje da su ovi ‘studenti umjetnosti” prikupljali podatke za buduće terorističke napade. Ovdje je jedan izvještaj kojeg je na osnovu svog istraživanja sastavila Anna Werner 1-vog oktobra 2001.g., za KHOU agenciju:

“Da li se možda vladine zgrade u Hjustonu i drugim gradovima nalaze pod prismotrom stranih obavještajnih organizacija? To je upravo ono što se neki eksperti pitaju nakon onoga što su neki službenici agencija za održavanje reda i bezbjednosti objavili u vezi veoma čudnog načina ponašanja grupe ljudi koji za sebe tvrde kako su studenti umjetnosti iz Izraela.”

“Hatchett je rekao da su oni radili upravo ono što bi i on radio u slučaju da je terorista: "Prvo moramo da saznamo gdje se nalaze svi ulazi u određenu zgradu. Onda moramo da vidimo gdje se sve nalaze kamere za obezbjeđenje zgrade. Moramo da znamo koliko službenika obezbjeđenja čuva određenu zgradu, kada su im pauze za doručak i ručak". Hatchett kaže: Ovdje se ne radi o grupi momaka koji prodaju umjetnička djela."

“Ovaj bivši službenik Ministarstva za Odbranu vjeruje da obavještajne grupe skupljaju podatke za idući teroristički napad. "Neke organizacije, imajući u vidu mogućnost za potencijalnu osvetu američkoj vladi mogle bi već sada da izviđaju potencijalne mete … odnosno traže one mete koje su najranjivije."

Jedan drugi izvor tvrdi da se ista ova stvar nije događala samo u Houston-u i Dallas-u, nego i u New York-u, Floridi, i u 6 drugih država, a što još više zabrinjava, i 36 drugih senzitivnih objekata Ministarstva za Odbranu. "Jedan objekat za odbrambene svrhe bi se već mogao nekako objasniti," kaže Hatchett, "ali…….. Tridest šest? Tu se već radi o jednom organizovanom planu." (23)

Jedno od vladininih saopštenja kaže kako ovi “studenti umjetnosti” vjerovatno imaju neku vezu sa “islamskim terorističkim grupama”.  Najvjerovatnije, tu se i radilo o nekoj "Islamskoj terorističkoj grupi"! Sjećate li se podmetanja eksploziva u hotelu King David, 1946.g. i kako su “arapski teroristi” bili u stvari teroristi koji su pripadali izraelskoj Irgun terorističkoj organizaciji?  Sjećate li se onih cionističkih terorista koji su bili uhvaćeni u Meksiku sa arapskim pasošima? Da li se sjećate onog Mosadovog mota – Putevima Obmana Trebate Da Ratujete. Da li vam je sada cijela ova slika malo jasnija?

U jednom izvještaju koji je slijedio nakon par dana, KHOU Channel 11 je objavio kako je i Dallas takođe bio na meti:

"11 News je objavila kako su ljudi koji su se predstavljali kao studenti umjetnosti iz Izraela pokušali da se uvuku u vladine zgrade i objekte za odbrambene svrhe, i kako su ih osmatrali. Najmanje jedan od eksperata je izjavio kako bi sve ovo mogle da budu pripreme za neki teroristički napad. Sada, vladini izvori ne odbacuju mogućnost da bi sve ovo moglo da bude i u vezi sa terorističkim napadom 11 septembra, zbog sličnih događaja i u jednom drugom gradu u Teksasu.

U Dallas-u, takozvani studenti su pošetkom godine ušli u zgradu FBI-a, u zgradu Ureda za Borbu Protiv Droge i u vladinu Earle Cabell zgradu, gdje su radnici obezbjeđenja zatekli jednog od studenata kako šeta kroz hodnike s mapom zgrade u rukama..

Tako je Dallas INS digao uzbunu, pronašao i uhapsio tih 15 ljudi u martu mjesecu. Trinaest od njih su se predstavili kao Izraelci a dvojica kao Kolumbijanci. Međutim prema zvaničnim izvorima, njihovi pasoši su bili krivotvoreni. Iz jednog drugog vladinog izvora moglo se saznati kako su pronašli kod nekih od uhapšenih listu sa vladinim službenicima i njihovim kućnim adresama.

Svi 15 "studenata" bili su deportirani. Sada, otkako je naša prva emisija bila emitovana u nedelju uveće, nekoliko gledalaca nam se već javilo i saopštilo da su bili posjećeni od strane nekih osoba koje su tvrdile da su izraelski studenti koji prodaju umjetnička djela." (24)

Od ovoga se stvarno normalnom čovjeku vrti u glavi! Zašto su se ovi eksperti za eksploziv koji su se pretvarali da su studenti umjetnosti, motali po zgradama koje su pripadali američkoj vladi? Šta su izraelski armijski veterani, naoružani eksplozivom i detonatorima tražili u zgradi meksičkog kongresa? Šta su izraelski “transportni radnici” radili u kombiju u kome su pronađeni tragovi eksploziva? Da li su se ove tajanstvene osobe takođe ovako muvale po zgradama STC-a, prije 11 septembra? Da li su se oni vrzmali i oko američkih ambasada u Africi 1997.g.? Ili su se takođe šetali po turističkom odmaralištu na ostrvu Bali prije onog kobnog terorističkog akta?

Zašto nisu u TV emisijama kao što su "60 minutes", "Nightline", "20/20",  i ostatku cionistickih medija aktivnije pratili ovu priču o izraelskim “studentima umjetnosti” i “transportnim radnicima kompanija za preselenje”? Ovome se nije pridavalo na medijima ni hiljaditi dio pažnje koju se pridavalo proganjanju jednog katoličkog sveštenika pedofila (interesantno da još nikada nismo čuli o nekom jevrejskom rabinu – pedofilu). Nešto gadno smrdi u svemu ovome!

Od svih američkih televizijskih mreža, jedino je FOX News učinio jedan manji napor da se ovim misterijama pokloni malo više pažnje, međutim FOX je bio vrlo brzo i efektivno ućutkan od strane cionista. Ovo je još jedan dokaz njihove kriminalne aktivnosti! Prije nego što je bio ućutkan, reporter FOX-a, Carl Cameron izjavio je sljedeće:

"Inspektori organizacija kao što su DEA, INS, i FBI izjavili su FOX-u da se istraživanje izraelske špijunske aktivnosti, kao i bilo kakve sugestije da se uopšte radi o izraelskom špijuniranju – smatraju samoubistvom vlastite karijere." (25)

Da li ste razumjeli ovo? Ako se jedan federalni ispektor uopšte usudi da pomene izraelske špijunske aktivnosti, on je time automatski počinio “ubistvo svoje karijere”! A ako se jedan novinar tipa Cameron-a usudi da iznese ovaj skandal na svjetlost dana, i njega se odmah takođe ućutka. Ako oni i dalje insistiraju na ovome, onda ih se proglasi “anti-semitima” – a to je etiketa koja se smatra “smrtonosnim poljupcem” za svaku karijeru. To znači da Cionisticka Mafija može da radi šta god poželi, kad god poželi, i kako god poželi  - uključujući i orkestriranje, finansiranje, izvođenje i zataškivanje istinskih događanja na Bliskom Istoku, masakra 11-tog septembra kao i organizovanje “rata protiv terora” (odnosno, Rata Protiv Neprijatelja Izraela).

Da li se još uvijek sjećate onog Mosadovog upozorenja u vezi onoga kako se 200 “agenata Al-Qaeda organizacije" priprema da izvede jedan veci teroristički napad na području USA? (26) Do ovog momenta, kada pišem ovaj tekst, prošlo je već godinu dana najveće istrage u američkoj istoriji, i do dan danas još uvijek ni jedan od tih 200 “terorista” nije otkriven. (27) Međutim, ono što je otkriveno, to je 200 izraelskih špijuna, među kojima i mnogo bivših pripadnika njihove armije, stručnjaka za elektroniku, specijalista za prisluškivanje komunikacija, eksperata za eksplozive i demoliciju visokih zgrada.  (28) Logika, kao i zdrav razum navode nas na zaključak da su one "200-ne Al Qaeda-inih terorista" u realnosti bili, 200 cionističkih terorista koji su poslani da izvedu terorističke napade, a onda za sve to da svale krivicu na Arape, kao i da uvuku Ameriku u još jedan rat.  Po prvi put od britanske invazije i rata 1812.g., United States su napadnute od strane nečega što bi se najpreciznije moglo nazvati jednom nevidljivom stranom silom. Ove izraelske vojne snage bile su dobro potpomognute od strane njihovih simpatizera koji su na visokim položajima u medijima i vladi. I nijedan od hiljade Amerikanaca nije trenutno svjestan ovih događanja!

11 decembra 2002, Senator Bob Graham (D-FL), vodeći član Komiteta Senata za Obavještajne Aktivnosti ( the Senate Intelligence Committee), pojavio se kao gost Gwen-a Ifill-a, na TV programu PBS Newshour. Graham je iznenadio Ifill-a izjavom kako vjeruje da je jedna strana vlada ili vlade finansirala i podržala one teroriste.  Ovdje je jedan dio njihovog razgovora:

IFILL: "Vi tvrdite kako ste sigurni u to da je jedna strana država bila sponzor napada 11 septembra?"

GRAHAM: "Mislim da postoji dovoljna količina dokaza koja ukazuje na to da se bar nekima od terorista asistiralo ne samo u finansijskom smislu – mada je to bilo samo dio toga – od strane jedne strane, suverene vlade i da smo mi ometani prilikom istraživanja svega toga, u dubljem istraživanju tog slučaja, kao i u traženju dokaza koji bi navodili na na zaključak da sve ovo nije tačno, odnosno koji bi nas naveli da tražimo neke druge razloge kao odgovor na pitanje zašto je teroristima omogućeno da tako efektivno funkcionišu na području USA."

IFILL: "Da li mislite da će to ikada biti i javno objelodanjeno."

Čujte sada ovu bombastičnu Graham-ovu izjavu.........:

GRAHAM: "To će biti javno objelodanjeno kada arhive postanu dostupne javnosti, ali to će biti tek za nekih 20-30 godina. Mi bi trebali da imamo ove informacije dostupne sada, jer su one relevantne u vezi prijetnji s kojima je američki narod danas suočen." (29)

Senator Graham tvrdi da američka obavještajna služba zna koja je vlada pomogla teroristima, međutim, naša vlada će nam to reći tek za 30 godina! Uzimajući u obzir trenutnu situaciju u vezi sa anti-muslimanskom histerijom koju promovišu naša vlada i medija, zdrav razum nam govori da ukoliko bi se pronašlo da je neka arapska vlada sponzorirala ove teroriste, onda bi nam sigurno naša cionistički kontrolisana medija ponavljala ovu vijest non-stop, dan i noć. Samo ovo možemo uzeti kao jedan od dokaza da nijedna arapska vlada nije bila u vezi sa septembarskim terorističkim napadom.

To nije mogla da bude neka arapska vlada.  Zašto bi neka arapska vlada sponzorirala "Al-qaeda-u", organizaciju kojoj je cilj svrgavanje korumiranih arapskih režima koji su podržavani od strane USA? Koja bi to arapska vlada imala razloga za napad na svog najboljeg kupca nafte? Koja to arapska vlada ima sposobnost da se zaštiti od ekspozicije u US medijima? Koja bi to arapska vlada imala jedan takav samoubilački nagon, da isprovocira napad na sebe od strane najveće nuklearne sile na svijetu? Pa dobro, ako se ne radi o nekoj arapskoj vladi, kao glavnom sponzoru onog terorističkog napada, o kojoj drugoj vladi bi se onda moglo da radi? Obratite opet pažnju na ovo što je već jednom veoma jasno rečeno:

" Dokazi koji povezuju Izraelce sa događajem 11/9 su strogo povjerljivi. Ja vam o tim dokazima ne mogu ništa da kažem. Oni su strogo povjerljive prirode." (30)

Da bi dokazi koji povezuju Izraelce s napadom 11 septembra postali strogo povjerljivi, oni, na prvom mjestu – moraju da postoje! Drugo, oni moraju da budu i veoma, veoma ozbiljne prirode. Samo nešto što bi po svojoj prirodi moglo da bude i veoma ružno, može da dobije status “stroge-povjerljivosti”!"

Moguće je da ovaj dobri senator sam ne zna koja je država bila upletena. Graham može još uvijek da bude pod iluzijom da se radi o nekoj arapskoj vladi. Ili možda, kao jedan ogorčen patriota pokušava da na jedan suptilan način kaže kako bi Izrael mogao da bude u pozadini svega toga, a da istovremeno ne počini ubistvo svoje karijere, kao što je to bio slučaj sa mnogim anti-cionističkim političarima u prošlosti.  Istorija će objelodaniti istinu jednog dana, isto kao što je to uradila i u vezi Perl Harbour-a. Problem je u tome što u to vrijeme nikoga neće više interesovati ovaj teroristički napad, kao i “Rat Protiv Terorizma”.  Američka pažnja ne može da traje toliko dugo. Ona ne može da traje ni više od nekih 20 minuta, koliko traje i ekonomsko propagandni program na nekim TV kanalima. Ako čak i toliko!

Istorija se stalno ponavlja. Ali ko će tu istoriju podučavati američki narod, kad Cionisti kontrolišu i informativnu industriju? Cionistička mafija, kao i njeni karijeristički dupelizci iz medija, vlade, akademije i biznisa, već sada drže skoro sve u svojim rukama.

 

Lijevo: Prva strana lista DIARIO DE MEXICO. Ovdje vidimo kako onu dvojicu izraelaca izvode iz zgrade meksičkog Kongresa, nakon što su bili uhvaćeni sa eksplozivom i detonatorima

Desno: FOX TV NEWS REPORT O IZRAELSKIM TRANSPORTNIM RADNICIMA UHAPŠENIM U DRŽAVI VAŠINGTON. TRAGOVI C-4 EKSPLOZIVA SU BILI OTKRIVENI U NJIHOVOM KAMIONU

 

POGLAVLJE 17

SADRŽAJ

HOME