ČUDNIJE OD FANTAZIJE

 

20- POGLAVLJE

PRAĆENJE LAŽNIH TRAGOVA

DEDUKTIVNA LOGIKA OTKRIVA ISTINSKE POČINIOCE ZLOČINA

 


LOGIČNI ZAKLJUČAK Br. 1

TERORISTIČKI NAPAD 11-TOG SEPTEMBRA BIO JE IZVEDEN OD STRANE JEDNE OD DVIJE GRUPE.


GRUPA Br. 1
: MUSLIMANSKI TERORISTI s namjerom da kazne USA zbog njihove politike na Srednjem Istoku.

ili............................

GRUPA Br. 2: CIONISTIČKI TERORISTI
 s namjerom da svaljujući krivicu na Muslimane stvore uslove i povod za učešće Amerike u ratu protiv arapsko-muslimanskih zemalja.


NE POSTOJI NIKO DRUGI KO BI MOGAO BITI ODGOVORAN ZA OVAJ TERORISTIČKI AKT


Što nas navodi na……

LOGIČNI ZALJUČAK Br. 3

ISTINSKI POČINIOCI ZLOČINA ŽELE DA OSTANU NEPOZNATI.


Ovo nam je poznato jer je Bin Laden odlučno opovrgao tvrdnje o tome kako on lično stoji iza septembarskog napada i sugerirao kako su cionisti istinski počinioci tog napada. (1) U muslimanskom i arapskom dijelu svijeta (čak i u većem dijelu Evrope) opšte je mišljenje da su izraelski i američki elementi organizovali septembarski napad kako bi napravili povod za rat protiv islamskog svijeta.

Cionisti i Amerika odlučno odbacuju ovu tvrdnju i insistiraju na tome kako muslimanski teroristi stoje iza septembarskog napada.

UKRATKO REČENO, PRVA GRUPA TVRDI KAKO JE DRUGA GRUPA ODGOVORNA ZA TAJ TERORISTIČKI AKT, DOK DRUGA GRUPA TVRDI DA JE PRVA GRUPA TO POČINILA.

Što nas navodi na…….


LOGIČNI ZAKLJUČAK Br. 3

DA BI IZBJEGLI KAZNU RAZBJEŠNJELE AMERIKE, ISTINSKI POČINIOCI ZLOČINA TREBAJU DA POSIJU SERIJU LAŽNIH “DOKAZA” TAKO DA BI NAVELI ISTRAŽIOCE ZLOČINA NA ONE KOJI TO NISU POČINILI.


S obzirom da bi Grupa Br. 1 i Grupa Br. 2 bile u ozbiljnim nevoljama ako bi se otkrilo kako su oni počinioci tog djela, i s obzirom da ove dvije grupe optužuju jedna drugu, logično je za očekivati da su istinski počinioci zločina dali sve od sebe kako bi krivicu za to djelo svalili na druge, a time i skrenuli pažnju sa sebe. Ovaj trik je star koliko i sam kriminal. Ono što je jasno kao dan, ta serija lažnih dokaza je morala brzo da ispliva na površinu odmah nakon operacije 11-tog septembra.

ŠTO NAS NAVODI NA…

LOGIČNI ZAKLJUČAK Br. 4


AKO BI OTKRILI KO JE POSIJAO SERIJU LAŽNIH DOKAZA, TO BI NAM OTKRILO I KO JE ISTINSKI POČINIOC TOG ZLOČINA.


Jednostavnim obrtanjem pravca prema kojem ova serija lažnih dokaza ukazuje, možemo logično deducirati ko su bili istinski počinioci.  Isto tako bilo koja od ove dvije grupe na koju ti dokazi sumnjivog porijekla ukazuju, je grupa koja nema nikakvu odgovornost u vezi sa tim zločinom. Pronađi seriju tih sumnjivih dokaza i tako ćeš naći ko je kriv.

ŠTO NAS NAVODI NA….

LOGIČNI ZAKLJUČAK Br. 5JEDINA SERIJA DOKAZA ČIJE JE PORIJEKLO VEOMA SUMNJIVO UKAZUJE NA TO DA SU MUSLIMANI TI KOJI SU KRIVI ZA OVO TERORISTIČKO DJELO. UZEĆEMO U OBZIR I VEOMA ČUDNE DOKAZNE MATERIJALE KOJI SU ISPLIVALI NA POVRŠINU U DANIMA NEPOSREDNO NAKON 11-TOG SEPTEMBRA.


1. Par sedmica prije 11-tog septembra, zvaničnici izraelske obavještajne agencije Mossad doputovali su u USA gdje su se sastali sa predstavnicima FBI-ja i CIA. Mossad ih je tada upozorio kako se upravo priprema jedan teroristički napad na Ameriku, i kao i to da u njegovoj pozadini stoje Osama Bin Laden i irački predsjednik Saddam Hussein. Nisu otkrili ostale detalje.(2)

2. Nakon napada, naširoko je objavljena vijest kako vlada posjeduje magnetofonsku traku na kojoj se lijepo može čuti kako je Bin Laden pozvao svoju majku nekoliko dana prije napada i kako joj je saopštio: “nešto veliko će se uskoro dogoditi i vjerovatno se neću javljati neko vrijeme.“ Ova vijest je neprestano ponavljana od strane nekoliko različitih radio-televizijskih mreža, što je uvjerilo mnoge kako je Bin Laden stvarno kriv.

Nekoliko sedmica kasnije, CNN se ispravio i objavio demant, tj. kako se radi o vijesti koja nema nikakvih osnova. Iako je ova priča bila opovrgnuta od strane zvaničnih državnih medija, mnogo manje ljudi je čulo ovaj demant nego što je čulo originalnu dezinformaciju. (3)

3. Nekoliko sati nakon napada, istražni organi su primili izvještaj o sumnjivom autu ostavljenom na parkiralištu bostonskog aerodroma od strane grupe smušenih Arapa. Istražitelji su pronašli u autu priručnik za letenje na arapskom jeziku. (4) NEVJEROVATNO SRETNA OKOLNOST!

4. Istražni organi onda nalaze kofer kojeg je navodno “zaboravio” Mohammed Atta, “vođa grupe” otmičara-samoubica (zašto bi neko pakovao kofer ako ide u samoubilačku misiju?) U koferu su pronašli Kuran, kalkulator za potrošnju goriva, oproštajno pismo, i nekoliko priručnika za letenje na arapskom jeziku.
(5)
Kakvo sretno otkriće!

5. Na mjestu gdje se srušio jedan od otetih aviona u Pennsylvania, istražni organi su pronašli pismo koje je napisao jedan od otmičara.
(6) S obzirom da su i avion i putnici kompletno sagorili na mjestu nesreće,  komad kičme ljudskog tijela dužine 15 cm bilo je sve što je pronađeno od posmrtnih ostataka putnika. (7) Međutim, ovo pismo je u svom tom paklu ostalo neoštećeno. KAKVA SREĆA!

6. Nekoliko dana nakon napada, nedaleko od ruševine STC-a čudesnom srećom je pronađen i jedan samo malo nagoren pasoš jednog od “saudijskih otmičara”. (8) KAKVA NEVJEROVATNO SRETNA OKOLNOST!

7. Direktor FBI-ja Mueller je čak priznao kako je krađa identiteta bila u vezi s ovim terorističkim napadom.
(9) Čak 7 od 19 “arapskih otmičara” i dan danas je živo i zdravo, a neki od njih su prijavili da su im pasoši bili ukradeni još 1999.g. (10)

8. Nekoliko sedmica nakon septembarskog terorističkog napada, Antraks pisma su ubila 5 ljudi. Pisma su bila napisana tako da se iz njih jasno može vidjeti kako iza tog napada takođe stoje Muslimani. “Smrt Americi. Smrt Izraelu. Allah je veliki.”  Odavno je već utvrđeno kako je antraks stigao iz američke vojne laboratorije i da nije bio poslan od strane Muslimana.
(11)

9. Pentagon, koji je pod cionističkom kontrolom,  takođe je tvrdio kako je pronašao video traku sa Bin Ladenovim “priznanjem”. Ovdje se takođe moralo da radi o veoma sretnim okolnostima, da čovjek koji je bio toliko inteligentan da smisli jedan onako vješto izveden napad iznenada postane toliko smušen da zaboravi u Avganistanu video traku na kojoj priznaje svoju krivicu, i to tako da ona veoma lako može da padne u ruke Amerikanaca. Nezavisni prevod ovog nejasno razumljivog materijala kasnije je pokazao kako je američka verzija prevoda bila “netačna i manipulativna”.
(12). Druge analize ove video trake su takođe jasno pokazale kako se radilo o još jednoj vješto inženjeriranoj manipulaciji.

10. Kasnije je objavljeno kako su istražni organi na mjestu nesreće u Pensilvaniji pronašli i jednu biznis kartu koja je pripadala jednom od otmičara. Na poleđini te kartice koja je nekim “čudom” ostala neoštećena bio je napisan i broj telefona tzv. “20-tog otmičara”,  Zacharias-a Moussoui-a. (13) KAKVA SREĆA!

11. Na istom mjestu u Pensilvaniji, pronađen je još jedan čudesno preživjeli pasoš koji je pripadao “pilotu otmičaru” Ziad-u Jarrah-u. (14) KAKVA SREĆA! 

Zašto su ovi otmičari uopšte nosili pasoše sa sobom kada oni uopšte nisu ni bili potrebni za letove na unutrašnjim linijama?

12. U petak, prije napada tri bučna, pijana “otmičara” ( Mohammed Atta i braća Al-Shehhi) prave scenu za pamćenje u jednom restoranu u Hollywood-u, Florida. (zadržite malo na umu ovaj Hollywood, u Floridi) List, The London Telegraph (kao i mnogi drugi izvori)  nam kažu:

"Mohammed Atta, star 33 godine, koji je sigurno bio jedan od pilota obućen u Floridi i koji je naveo avion kompanije American Airlines, Let br. 11 da udari u zgradu STC-a, njegov rođak Marwan al-Shehhi, 23, i još jedan Arap za kojeg se vjeruje da je brat al-Shehhi-ja, čini se da su proveli prošlu sedmicu u raskalašenom slavljeničkom raspoloženju.

Tony Amos, menađer restorana Shuckums Oyster Bar and Restaurant u Hollywood-u (Florida)  koji se nalazi sjeverno od Miami-ja, bio je saslušan od strane FBI-ja i takođe bio u stanju da potvrdi, zajedno sa njegovim barmenom kao i jednom konobaricom, da su Atta i njegovi rođaci proveli nekoliko sati u njihovom restoranu gdje su popili mnogo alkoholnih pića uveče prošlog petka.

Atta je platio oko 48$ za vodku koju su pili u toku 3 sata. Kada je u pijanom stanju počeo da pravi konflikt i provocira, Mr Amos je morao da interveniše. "Naravno da mogu da platim račun," Atta mu je tada rekao. "Ja sam civilni pilot." (15)

Zamislite, odani muslimanski vjernici i fundamentalisti, “šehiti”, piju vodku tri sata u restoranu!? I jeste li primjetili kako "Mohammed Atta" namjerno plasira informaciju menađeru restorana kako je on "civilni pilot". To je vrlo slično onom načinu kako je svojevremeno rekao svom instruktoru iz letačke škole da "ide za Boston".

13. Noć prije napada, trojica raskalašenih “otmičara” (jedan od njih čak i “vođa grupe” Mohammed Atta) posjećuju striptiz bar u Floridi gdje namjerno prave buku i još naglas prijete ljudima kako im se sprema teroristički napad. Oni uz sve to i “zaboravljaju” još jednu knjigu Kurana u tom baru! Agencija CBS News izvjestila je 14-tog septembra 2001.g:

“Ta tri čovjeka su glasno izražavala svoja anti-američka osjećanja u baru i pričala o skorašnjem krvoproliću noć prije terorističkog napada na New York i Washington, izjavio je menađer striptiz kluba Daytona Beach.”

"Stalno su ponavljali kako je Amerika jedno veoma ružno mjesto. Rekli su 'Sačekajte samo do sutra. Amerika će uskoro vidjeti krvoproliće,"' rekao je John Kap, menađer  the Pink Pony and Red Eyed Jack's bara. Kap je rekao kako su oni sve ovo pričali barmenu i nekom gostu kluba..
….“Kap je rekao kako je obavjestio i FBI da su ovi potrošili između $200 i $300 svaki, na ples sa striptizetama i piće, plačajući kreditnim karticama. Kap je izjavio kako je dao FBI-ju račune kreditnih kartica, fotokopirane vozačke dozvole, vizit kartu, koju je jedan od tih mladića ostavio kao i knjigu Kurana koju su oni zaboravili da ponesu sa sobom – svetu knjigu Islama – ostavili su u baru. (16)

Ovo je već za prvu nagradu! Posvećeni fundamentalisti i islamski borci ne samo što se napijaju, nego i igraju sa golim striptizetama samo nekoliko sati pred susret sa Allahom?!? Ovi dobro utrenirani operativci ugrožavaju svoju misiju tako što privlače pažnju na sebe javno blateći Ameriku i prijeteći krvoprolićem koje treba sutradan da se dogodi!? I šta su to oni radili onda u Floridi, umjesto da su u Bostonu pred sam 11 septembar? Da li im je možda palo na pamet da moraju da presjednu s jednog aviona na drugi (prvo do  Maine, a onda za Boston) i ako bi neki od tih aviona kasnio sa poletanjem, to bi moglo da ugrozi cijelu operaciju? I na kraju, oni samo sticajem okolnosti zaboravljaju u baru vizit katicu i Kuran!

Taj Mohammed Atta stvarno mora da je malo mentalno poremećena osoba, zar ne? On “gubi” svoj pasoš u 1999.g., “zaboravlja” njemački jezik kada ga njegov instruktor pokušava da navede na mali razgovor, (pogledaj Poglavlje11 ), onda “zaboravlja” kofer neposredno prije izvođenja terorističke akcije (ili mu je možda u zadnji čas palo na pamet da mu on neće ni trebati u toj samoubilačkoj misiji! ), pa onda “zaboravlja” Kuran u striptiz baru u Floridi, pa opet “zaboravlja” još jedan Kuran u Bostonu, još “zaboravlja” i svoj priručnik za letenje na arapskom jeziku, pa “zaboravlja” i kalkulator za potrošnju goriva! Kako je taj čovjek onda uopšte mogao da bude elektronski inženjer?

Dragi čitaoče, ako vam sve ovo nije bilo dovoljno da vidite kako se ovdje radilo o jednom organizovanom timu čiji je zadatak bio da svojim lažnim predstavljanjem i namjernim skretanjem pažnje na sebe obezbjedi dokaze o arapskoj odgovornosti za onaj teroristički napad, - onda ste vi ili stvarno glupi ili svjesno slijepi.

Pa ko bi onda, ako ne  Mohammed Atta i njegovi prijatelji, mogli da budu oni “Muslimani” koji su se napijali i ganjali žene po restoranima i barovima u Floridi? Jedan odličan članak Christopher-a Ketcham-a objavljen u magazinu Salon, 7 maja 2002.g. nam takođe daje neke  naznake. U tekstu pod naslovom “Misterija Izraelskih Studenata Umjetnosti”, Ketcham kaže:

"Tokom skoro 2 godine, stotine mladih Izraelaca koji su se lažno predstavljali kao studenti umjetnosti   obilazili su državne urede...... Niko ne zna zašto – I kako se čini niko nije ni zainteresovan da sazna pravi razlog za to.  

"U HOLLYWOOD-u, (Florida) nekoliko studenata je živjelo na adresi 4220 Sheridan St., a to je udaljeno samo  jedan blok od 3389 Sheridan St. gdje je lociran apartman u kome je stanovao organizator terorističkog napada  Mohammed Atta, sa još trojicom drugih terorista.  Mnogi od ovih studenata, prema izvještaju DEA, bili su prethodno pripadnici izraelske vojne obavještajne službe a bili u i dobro upoznati sa tehnikama elektronskog prisluškivanja; jedan od njih je bio sin jednog izraelskog generala sa dvije zvjezdice, a jedan je bio i tjelohranitelj jednog od načelnika izraelske armije.    17

Da li ja moram za vas sam da povezujem sve ove tačke, ili ste u stanju da vidite tu sliku? Prigodno je bilo i to što su ovi izraelski glumci odigrali ovu svoju najbolju ulogu u gradu koji se upravo zove "Hollywood"!

Ovo je bilo samo nekoliko od sumnjivih dokaza koji su se pojavili odmah nakon nakon 11 septembra. S DRUGE STRANE, ništa što bi ukazivalo na krivicu izraelaca i cionista nije bilo pronađeno. Jevrejske kapice nisu bile ostavljene na aerodromima, jevrejska sveta knjiga, Tora, takođe nije bila pronađena u nekom koferu, nije bilo ni šestokrakih Davidovih Zvijezda na mjestima nesreće, niti misterioznih video snimaka sa jevrejskim Rabinima koji preuzimaju odgovornost za teroristički napad, pa ni izraelskih pasoša koji se pojavljuju u blizini STC-a i drugih mijesta nesreće, itd..


MEĐUTIM ONO ŠTO POSTOJI, TO JE JEDNA ENORMNA KOLIČINA DOKAZA KOJI UKAZUJU NA VEZU IZRAELA SA SEPTEMBARSKIM TERORISTIČKIM NAPADOM, KAO I DRUGIM TERORISTIČKIM AKTIMA PROTIV SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA.

ŠTO NAS NAVODI NA…….


LOGIČNI ZAKLJUČAK BR. 6

MUSLIMANI SU LAŽNO OPTUŽENI ZA SEPTEMBARSKI NAPAD OD STRANE CIONISTA

Cionisti i njihovi pomagači iz američke vlade izveli su teroristički napad na STC 11 septembra i napad uz pomoć pisama kontaminiranih sporama Antraksa. Oni su istovremeno posijali i lažni dokazni materijal s ciljem da se za ta teroristička djela optuže Arapi i Muslimani. Da li postoji neko drugo logično objašnjenje?

Kažete anti-semitizam? Onda možda želite isto to da čujete od nekog jevrejskog naučnika. U tekstu pod naslovom: Cionističko Korijenje Rata Protiv Terorizma (The Zionist Roots of the War on Terror), Dr. Henry Makow, piše:

“Sve donedavno imao sam sliku Izraela kao jedne opkoljene, mirnodopske nacije koja se nalazi usred krvožednih Arapa. Sama ideja da ta država ima ikakve imperijalističke ambicije činila mi se besmislenom. Međutim, šta ako, što je trenutno nepoznato mnogim ljudima, uključujuci i Izraelce, svjetski močnici koriste Izrael kako bi namakli Novi Svjetski Poredak?……. Israelov imidž nedužnosti i ranjivosti je čista prevara. Izrael je oduvijek planirao da postane dominantna sila u tom regionu, i izmišljao je “opasnosti” kako bi varao svoje građane i provocirao ratove. ……Mossad-ovi otisci prstiju ostali su svuda oko septembarskog terorističkog akta. (18)

Prema Abe Foxman-ovoj i ADL-ovoj interesantnoj logici, mora da je ovaj Makow jedan od onih Jevreja “koji mrze same sebe”.

                    “Ti si to učinio!”                                     “Nisam ja, nego ti!”

 

MENAĐER STRIPTIZ KLUBA JOHN KAPP; “HEJ MUHAMEDE! VRATI SE, ZABORAVIO SI KURAN!”

 

21-vo POGLAVLJE

SADRŽAJ

PRVA STRANA VEBSAJTA