ČUDNIJE OD FANTAZIJE

 

21-vo POGLAVLJE

 

CIONISTI ŽELE DA NAVEDU AMERIKU NA TREĆI SVJETSKI RAT, SVJETSKA KRIZA, I SVJETSKA VLADA

 

U januaru 2001.g., 9 mjeseci prije septembarskog napada, jedan veoma poznati ekonomista i politička figura koja je u vezi sa mnogim svjetskim obavještajnim krugovima, predvidjeo je sljedeće:

"Jedan novi globalni rat na Srednjem Istoku, sa takođe globalnim implikacijama, će da uslijedi ukoliko se specifični incidenti materijalizuju. Do rata će da dođe ukoliko kombinacija izraelske vlade i određenih anglo-američkih krugova to zaželi. Ako oni to požele, onda će biti aranžirani i određeni incidenti  koji će “objasniti” izbijanje tog rata. "

"Nasuprot širokom rasprostiranju kojekakvih djetinjarija, većina važnih stvari koje se događaju u svijetu, događaju se zbog toga što ih veoma snažne sile namjerno uzrokuju, a ne zbog nekih tzv. socioloških ili nekih drugih statističkih koincidencija, kako se to objavljuje u cilju prosvjećivanja onih koje je lako obmanuti. Jedan novi rat na Srednjem Istoku, mnogo veći od bilo kog do sada je neizbježan imajući u vidu globalne uticaje koji trenutno vladaju. 
(1) 

Čovjek koji je ovo predvidjeo je stalni predsjednički kandidat Lyndon Larouche. Larouche se možda može smatrati nekom vrstom kultne figure sa nekim malo čudnim interpretacijama istorije, međutim njegove veze sa obavještajnim krugovima su legitimne a mnoge od njegovih ekonomskih i političkih prognoza ispostavile su se do sada tačnim. Imajući u vidu cijelokupnu istoriju kao i ove najnovije događaje koje smo sagledali u ovom kontekstu, ova prognoza bi takođe vrlo lako mogla da bude “pun pogodak”.

Jednu još jeziviju prognozu dao je 1984.g. jevrejski pisac i anti-cionista Jack Bernstein. Bernstein je upozorio:

“Cionisti koji upravljaju Izraelom i Cionisti u Americi pokušavaju da izmanipulišu Ameriku da stupi u rat na Srednjem Istoku, na strani Izraela. Njima je to skoro poslo za rukom kada su američki marinci poslani u Liban 1982.g. Krv 250 američkih marinaca koji su poginuli u Libanu još uvijek kapa s ruku izraelskih i američkih cionista”.

Ako više Amerikanaca ne postane svjesno istine o cionističkom Izraelu, možete biti sigurni da će ti ateisti koji za sebe tvrde da su “Božji Izabranici” prije ili kasnije uvući USA u rat na Srednjem Istoku protiv Arapa. U tom slučaju američki mladići će opet ginuti zbog prepredenih cionista, koji su isto tako bili odgovorni za guranje Amerike u Prvi Svjetski Rat, Drugi Svjetski Rat, kao i ratove u Koreji i Vijetnamu. Dok su cionistički internacionalni bankari bili zaposleni izračunavanjima njihovog profita iz tih ratova, američke majke i očevi, braća i sestre oplakivali su su gubitak njihovih sinova i braće. Hoćete li i vi jednog dana morati žaliti za vašim sinom ili bratom – zbog ovih cionističkih prevaranata? (2)

Ovaj dio Brernstein-ovog upozorenja  već se desio. Ono sto zapanjuje, Bernstein je ovo rekao još 1984.g.! Međutim, drugi dio njegove poruke je još jeziviji. Bernstein je takođe rekao:

“U jednom momentu za vrijeme tog rata, kada američka vojska postane duboko uronjena u taj rat i američki gradani počnu da se demorališu, cionistički orjentisani jevrejski internacionalni bankari će preduzeti idući korak. Postoji mnogo indikacija da upravo ti bankari posjeduju većinu sredstava Američke Banke Federalnih Rezervi, Američke Centralne Banke. Sa jedne takve pozicije, cionistički bankari mogu, i vjerovatno hoće, da izazovu ekonomski kolaps Amerike, isto kao što su to učinili 1929.g., kada su prouzrokovali slom berze i ekonomsku depresiju, 30-tih godina prošlog vijeka.”

“S obzirom da novčani sistem koji se trenutno koristi u Americi nije baziran na zlatu, srebru, odnosno, ni na čemu od neke vrijednosti, papirne novčanice i metalni novac neće imati nikakve vrijednosti. Kao rezultat konfuzije koja će nakon toga da uslijedi i nastojanja da se domogne hrane i drugih potrepština, američki narod će prihvatiti “Novi Državni Ustav”  koji je već odavno pripremljen. On će podvrguti američki narod diktaturi tzv. svjetske vlade, novog svjetskog poretka, koja će biti pod kontrolom cionistički orjentisanih internacionalnih bankara i jevreja cionističko-boljsevičke orjentacije.

Kakav će biti ishod tog rata na Srednjem Istoku, to sada  može samo biti poznato  trouglu New York/Moskva/Tel Aviv i samom Bogu. Kada se sve završi, glavni gubitnici biće: američki narod. Arapski narod. Oni Jevreji koji se bore za mir i pravdu. Jedini pobjednici biće: cionistički internacionalni bankari i Jevreji cionističko-boljsevićke orjentacije.” (3)

Cionisti (a takođe i drugi anglo-američki internacionalisti) nimalo ne sakrivaju svoju želju za trećim Svjetskim Ratom čiji bi krajnji ishod bio Novi Svjetski Poredak (Svjetska Vlada). To su te sile koje su organizovale napad 11-tog septembra, okrenule nas u anti-arapske fanatike, stavile nam američku zastavu u ruke i marširaju nas u rat kako bi se borili za njih. Upravo sam pročitao šta je Ra'anan Gissin – viši savjetnik i predstavnik za štampu Ariel-a "Mesara" Sharon-a,  - rekao u jednom intervjuu za list Arizona Daily Star, u aprilu 2002.g:

“Teroristički napad 11-septembra i haos na Srednjem Istoku ukazuju na samo jednu stvar – Treći Svjetski Rat. Mi već vodimo jedan rat u posljednjih 18 mjeseci, koji je uvod u Treći Svjetski Rat. Cijeli svijet će morati da prihvati borbu, bez obzira da li se to nekome sviđa ili ne. Ja sam u to siguran.'' (4)

Evo još jedan ratnohuškaćki navod, izraelskog ministra za inostrane poslove Shimon-a Peres-a, koji podstiće USA da napadnu Irak:

“Napad na Irak bi sada bio veoma opasan, međutim, njegovo odlaganje bi moglo biti još opasnije." Problem koji danas imamo nije “da li”, nego – kada”. (5)

Ovdje imamo još jednu ratnohuškaćku poruku, ovaj put od strane bivšeg predsjednika Izraela Benjamin-a Netanyahu-a, kako je to prenjeo list New York Post pod naslovom “Danas smo svi mi Amerikanci“:

"Ono što je danas dovedeno u pitanje, nije ništa manje nego sam opstanak ove naše civilizacije.... Ja sam potpuno siguran da ako mi kao građani slobodnog svijeta, pod vođstvom predsjednika Buša, stavimo u pogon enormna i moćna sredstva koja nam stoje na raspolaganju, čeličnu volju slobodnih ljudi i mobiliziramo našu kolektivnu volju da iskorijenimo ovo zlo s lica zemlje....Ta internacionalna teroristička mreža je tako bazirana na režimima - Irana, Iraka, Sirije, Avganistana, Yasser-a Arafat-a i  Palestine i još nekih drugih arapskih režima kao što su npr. Sudan. Za bin Ladene ovog svijeta, Izrael je od sporednog značaja. Amerika je njihov glavni cilj." (6)

Da li ste primjetili sličnost između ovih Netanyahu-ovih laži i riječi Sivan-a Kurzberg – a, jednog od onih veselih izraelskih “transportnih radnika” – upućenih policajcu koji ga je uhapsio 11-og septembra:

"Mi smo Izraelci. Mi nismo vaš problem. Vaši problemi su naši problemi. Palestinci su vaš problem." (7)

Sjećate li se Netanyahu-ovog komentara u vezi 11/9 kao su ti napadi bili “vrlo dobri” za izraelsko-američke odnose. Naslov članka u listu New York Times u kome je prenesen taj komentar glasio je: "Prosuta krv je veza koja privlači dvije nacije bliže jedna drugoj." (8)

Ariel Sharon je koristio istu "taktiku spajanja" u svom govoru pred notornom cionističkom Anti-defamacionom Ligom:

"Postoji jedna moralna ekvivalencija i direktna veza između stalnih američkih operacija protiv al Qaeda-e u Avganistanu i bilo kojih drugih operacija izraelskih odbrambenih snaga u cilju pobjede nad terorizmom …To su samo-odbrambeni akti protiv sila zla i mraka koje su se urotile da unište civilizovano društvo." (9)

Primjećujete li kako Sharon, Netanyahu, izraelski “transportni radnici” koriste istu taktiku povezivanja interesa USA sa interesima Izraela? Slična strategija korištena je i u onim antraks-pismima: "Smrt Americi! Smrt Izraelu!". Vidite li sada kako ova cionistička kopilad igraju svoju igru? Oni pretvaraju svoje neprijatelje u naše neprijatelje dok se istovremeno sami pretvaraju kako su naši "saveznici". Oni se smiju i slave kad hiljade Amerikanaca gore i ginu. I kad se neko usudi da kaže istinu o svemu tome, oni ga odmah etiketiraju “anti-semitom"! Možete li sada da vidite kako su nas nasamarili ovi krvožedni prevaranti?

Poslušajte samo ovaj komadić čiste hipokrizije od strane predsjednika Američkog Jevrejskog Kongresa, Jack Rosen-a:

"Mislim da oni Palestinci koji su proslavljali smrt hiljada Amerikanaca ne bi smjeli proći nekažnjeno.” (10)

Da li je to stvarno tako, Jack? A šta cemo s onim Izraelcima koji su proslavljali smrt hiljada Amerikanaca? Zašto nisi i njih pomenuo?

Sada pročitajte ovaj navod od Princa Tame, pentagonovog cionističkog fanatika Richard-a Perle-a:

"Ni naš predsjenik niti britanski prvi ministar neće biti odvraćeni od svojih stavova Sadamovom šarmantnom diplomatskom ofanzivom, kao ni od strane onih neodgovornih mirovnjaka ili zbog kojekavih savjeta koji dolaze od strane penzionisanih generala." (11)

Perle ne samo da diktra političku liniju za Buša, nego i britanskog premijera Tony Blair-a. I vidite kako on olako odbacuje savjete onih penzionisanih generala koji misle kako je rat protiv Iraka nepotreban. Ali zašto bi se Perle uopšte brinuo? Njegova djeca neće umirati. Kao i uvijek, to će biti djeca narodnih masa koje mašu zastavama, koje Perle i njegova braća vide kao ništa drugo nego topovsku hranu. Kakvu je to prijetnju Irak ikada predstavljao za USA? Nikakvu! Irak i druge arapske nacije treba slomiti tako da bi se napravilo dovoljno prostora za Izrael i Novi Svjetski Poredak.

Čini se da se George Bush odlično uklapa u ispunjavanju želja ove cionističke bande u cilju svoje lične politicke protekcije i promocije, mada nije jasno koliko se on stvarno slaže s njima. Bush i Cheney mogu na neki način da budu i pod nekom vrstom ucjene. Međutim, oni takođe predstavljaju i interese industrije nafte kao i nekih drugih prirodnih bogastava. Planovi za izgradnju naftovoda koji bi trebali prebacivati naftu od Kaspijskog bazena preko Avganistana do pakistanskih luka su već odavno napravljeni. Međutim, taj pogled iz “ugla nafte” je možda mnogo više značajniji za Bush/Cheney-ja nego cionistički ciljevi.

Ono što je jasno iz javno objavljenih informacija, to je da je predsjednik imao već neko predznanje o predstojećem terorističkom napadu. Da li se sjećate kako se Bush čudno ponašao kada su ga prvi put informisali o napadu na WTC? On je upravo tada čitao neku priču grupi djece u jednoj školi u Floridi kad ga je njegov šef personala Andy Card obavjestio da je drugi neboder pogođen avionom. Bush je tada samo nakratko pogledao prema kameri i nastavio sa čitanjem priče idućih 15 minuta! (12) Naši glavni gradovi pod napadom, hiljade ljudi gore i skaču s nebodera što je bilo i uživo prenošeno preko TV, a naš predsjednik s tupim izrazom na licu čita djeci neku priču o maloj kozi?! Da li je ovo reakcija nekoga ko je iznenađen nekom viješću? Ili je ovo indikacija reakcije nekoga ko se osjeća na neki način krivim, kao što je npr.  FDR neposredno prije Pearl Harbor-a, upravo i očekivao taj napad, te tako nije bio nimalo iznenađen kad se on dogodio? (13)

Postoji još jedna interesantna koincidencija vrijedna pomena. Za vrijeme cijelog tog perioda kada su se ovi teroristički napadi očekivali, Bush je stalno bio izvan Washington DC, na, kako su to medija nazvala  “najdužem godišnjem odmoru u predsjedničkoj istoriji.” Time Magazin je objasnio stvar 5 avgusta 2002.g:

Pripremanje za godišnji odmor ponekad mora da se obavi u žurbi. Upravo se tako i dogodilo prošle sedmice George-u W. Bush-u. Dok je Laura Bush napustila Bijelu Kuću ranije kako bi pripremila ranč u Crawford-u, Texas, za jednomjesečni odmor (jedan od najdužih u predsjedničkoj istoriji), predsjednik se žurio da obavi sve zaostale poslove.” (14)

Bush je proveo u Texas-u cijeli avgust, nakratko se vratio do Bijele Kuće, a onda opet otišao, da bi se na kraju našao u onoj školi u Floridi, 11-tog septembra. Da li ima ovo nekog značaja? Dobro, ne znam za vas, ali ako bi meni neko iz obavještajne službe rekao nešto u vezi šta će neki doživjeti određenog dana na određenom mjestu, ni ja lično se ne bih tog dana zadesio u Vašingtonu!

Postoji mnogo političara i novinara koji “su cionističke vodonoše” samo zato što spadaju u karijeriste kojima je dobro jasno čija ih ruka najbolje hrani. Ja mislim da ukoliko Bush ne ude u rat sa Irakom, a zatim i u Treći Svjetski Rat protiv arapskih država,  senator Joe Lieberman će vjerovatno biti instaliran na mjesto predsjednika u 2004.g., a njegov bliski drugar John McCain će kao nezavisan kandidat imati zadatak u toj kampanji da odvuće glasove od Busha. Da li će i Bush, kao Wilson u Prvom Svjetskom Ratu, i FDR (Ruzvelt, prim.prev.) u Drugom Svjetskom Ratu, ići do kraja i tako isporučiti treći Svjetski rat cionističkoj mafiji? U ovo vrijeme kad pišem ovaj tekst, tako mi se čini. Međutim, ako se Bush bude snebivao, (kao što je njegov otac 1991.g.), onda će ga cionistička mafija zamjeniti Lieberman-om u 2004.g.

Stvarno je tužno pomisliti koliko će Iračana uskoro biti pobijeno od strane cionističko-pentagonske ratne mašine, uz svesrdnu podršku cionističkih medija. Medija su upravo odigrala ključnu ulogu u demonizaciji Iraka u očima publike. Kompleks vlada/medija isfabricirao je sve one laži kako bi se opravdale dugogodišnje sankcije koje su dovele do smrti najmanje milion Iračana i koje su služile za opravdanje stalnog bombardovanja Iraka. Većina Amerikanaca uopšte nije svjesna veličine ovog zločina koji je izvršen na Iračkom narodu u naše ime. Umjesto toga, cijelo to vrijeme američki narod je na kašičicu dobivao dnevnu dozu laži i gluposti kao npr. onaj glupi komentar George W. Bush-a, kada je od strane jednog novinara bio upitan zašto Arapi toliko mrze Ameriku. Bush je tada odgovorio:

"Kao mnogo Amerikanaca, ni ja ne mogu u to da povjerujem, zato što znam koliko smo mi dobri."(15)

Dok su se vršile pripreme za Rat u Golfskom Zaljevu, 1991.g. cionistička medija su podgrijavala anti-iračku histeriju lažnim izvještajima o tome kako su irački vojnici u Kuvajtu vadili bebe iz inkubatora i bacali ih na pod, što se kasnije ispostavilo kao notorna laž. Kada je rat počeo, medija su sakrila realne podatke o broju ubijenih iračkih vojnika kao i unistenju iračke infrastrukture.

Irak zna ko stoji iza planiranog napada na njihov narod.  U jednom intervjuu za CBS’s, 2002.g. kojeg je reporter Dan Rather napravio sa iračkim ministrom Tariq Aziz-om, ovaj je izjavio:

“Ovaj rat kojeg planira Bušova vlada nimalo ne služi dugoročnim bazičnim interesima američkog naroda. To služi samo imperijalističkim interesima Izraela i cionističkih grupa koje imaju trenutno veliku ulogu u američkoj politici.” (16)

Koliko je tužno to da i Arapi znaju kako cionistička mafija dominira Amerikom dok tako nešto nije poznato prosjećnom Amerikancu. A ko će to da kaže američkom narodu, kada cionisti takođe kontrolišu i medije?

LIJEVO: BUSH: "STC ĆE MORATI MALO DA PRIČEKA DOK NE ZAVRŠIM OVU PRIČU O MALOJ KOZI" 
CENTAR LIJEVO: NETANYAHU: "TI NAPADI SU DOBRI ZA AMERIČKO-IZRAELSKE ODNOSE."
CENTAR: JOE LIEBERMAN. CIONISTIČKI PREDSJEDNIK U 2004?            CENTAR DESNO: BUSH SA CIONISTIČKIM PENTAGONSKIM RATNI HUŠKAĆEM PAUL-OM WOLFOWITZ-EM
                             DESNO: SENATOR JOHN MCCAIN. ON ĆE UĆI U PREDSJEDNIČKU KAMPANJU U 2004.G. DA BI POMOGAO LIEBERMAN-U?

OPSJEDNUTI RATOVIMA

                         

PREDSJEDNICI WOODROW WILSON, FRANKLIN ROOSEVELT, I GEORGE BUSH UVLAČE AMERIKU U BESPOTREBNE RATOVE KOJI SLUŽE SAMO INTERESIMA CIONISTA

CIONISTA LIEBERMAN POSJEĆUJE CIONISTU SHARON-a.

 

22-go Poglavlje

Sadržaj

Prva Strana Vebsajta