ČUDNIJE OD FANTAZIJE

 

22-go POGLAVLJE

 

DA LI AMERIKA POSTAJE POLICIJSKA DRŽAVA ?

 

Sa cionističkim medijima koja ubrizgavaju narodu redovnu dnevnu dozu straha iz vana, i cionističkim senatorima koji agitiraju iznutra, predsjednik Bush je nedavno potpisao i tako ozakonio tzv. Homeland Security Department Akt. Narodu je rečeno da će ga ova agencija koja, košta nekoliko milijardi dolara, potpuno zaštititi. Bez ikakvih pretjerivanja i hiperbola, možemo sa sigurnošću potvrditi da je američka Povelja Prava (Bill of Rights prim.prev.) efektivno zaobiđena ustanovljavanjem ovog Odjeljenja za Bezbjednost Domovine (Homeland Security Department).

Ovo novo Odjeljenje za Bezbjednost Domovine trenutno ima na raspolaganju jednu armiju od 177,000 federalnih birokrata koji su ovlašteni da hapse, preturaju kuće i prate ljude bez ikakvog pismenog naloga. Homeland Security će imati pravo da sudi, da bude porotnik i da izvršava presude, sve u isto vrijeme -  što je jedna antiteza svim onim temeljima na kojima je američka republika zasnovana.   Jedan od najbriljantnijih osnivača Amerike, Benjamin Franklin, davno nas je upozorio na ovaj tip tiranije, kada je još prije 200 godina rekao:

“"Oni koji su u stanju da se odreknu svoje istinske slobode u zamjenu za malo privremene sigurnosti ne zaslužuju ni slobodu niti sigurnost." (1)

Jedna od kancelarija koja je opunomoćena Homeland Security Department Aktom je i TIA (Office of Total Information Awareness), koja pripada Odjeljenju za Odbranu.  TIA, organizacija koja je stvorena  u januaru 2002.g. sada omogućuje cionističkom Pentagonu da prati svaku novčanu transakciju koju ostvarite uz pomoć kreditnih kartica, svaki vaš telefonski poziv, svaku bankovnu transakciju, svaki magazin na koji se pretplatite i svaki vebsajt koji posjećujete. (2) Svi ti podaci se pohranjuju i analiziraju od strane kompjutera koji su programirani da traže i prate određene načine ponašanja. Nama je rečeno kako će nam ovo pomoći u otkrivanju i hvatanju “muslimanskih terorista”, međutim, ako ste imalo obraćali pažnju, mogli ste već odavno shvatiti kako ove terorističke zavjere nemaju nikakve veze sa Muslimanima. Koga onda HS i pentagonova TIA špijuniraju? Pogledaj u ogledalo prijatelju moj!  Upravo si ti taj koga oni prate!

Ovi cionistički monstrumi vrlo dobro znaju da kad dođe do izbijanja Trećeg Svjetskog Rata, i kada dođe do mobilizacije vojske, i kada ekonomja krene nizbrdo, da će biti mnogo onih Amerikanaca koji neće više moći da trpe te će se suprostaviti ratu i početi da postavljaju pitanja. Prije neko što predstava počne, HS i TIA će najvjerovatnije zabraniti slobodu govora i staviti pod svoju kontrolu sve anti-vladine elemente. Pa pogledajte samo simbol TIA-e, pa će vam valjda biti jasno. Nekada slika može da kaže više nego što se moće reći uz pomoć hiljadu riječi. Svevideće oko na vrhu piramide (simbol iluminatija, prim. prev.). (3) Ispod piramide onaj moto na latinskom kaže: "Scientia Est Potentia" -- "znanje je moć." Paranoja kažete? Svevideće oko je TIA-in simbol…nije moj!

To je upravo ona ista piramida koja stoji na novčanici od 1$, sa takođe onom parolom na latinskom jeziku “Novus Ordo Seclorem”, što bi u prevodu značilo Novi Poredak Ovog Doba – NOVI SVJETSKI POREDAK.

Dvojica američkih senatora koji su smislili Homeland Security Akt su demokrat cionista Joe Lieberman (naš sljedeći predsjednik?) i republikanac cionista Arlen Specter (4) (onaj što je izmislio “teoriju magičnog metka” koja je pomogla Warren-ovoj Komisiji da zataška istinu u vezi atentata na Kenedija.). (5) A vi ste mislili da postoje neke razlike između ovih njihovih partija!

Senator Lieberman je bio veoma zaposlen za vrijeme cijele ove afere. On je bio i ključna figura iza osnivanja one “nezavisne” komisije koja se bavila istraživanjem propusta u obezbjeđenju u vezi septembarskog napada. To je bilo samo kao odgovor na pritisak javnosti, odnosno, žena koje su ostale udovice nakon terorističkog napada na WTC. Drage moje dame, vrlo mi je žao, ali moram da kažem da možete biti sigurne da bilo kakva “istraga” u kojoj ovaj tvrdokorni cionista Joe Lieberman učestvuje može da rezultira samo jednim zataškivanjem u poređenju s kojim će se i onaj izvještaj Warren-ove komisije činiti poštenim. Baš me interesuje da li će oni izraelski “transportni radnici” i “studenti umjetnosti” ikada biti pozvani da svjedoče pred tom komisijom?

Čovjek kojeg je Bush izabrao da vodi ovu  “istragu” (ili bolje rečeno, čovjek kojeg su Bush-u naredili da ga izabere!) je bivši državni sekretar i medijski miljenik Henry Kissinger. Kissinger je cionista koji je rođen u Njemačkoj i vrlo dobar prijatelj Abe Foxman-a, šefa ADL-a. (6) Kissinger takođe radi za Pentagonovo Odjeljenje za Odbrambenu Politiku zajedno s Princom Tame, Richard-om Perle-om. Kissinger manipuliše američkom politikom već 35 godina. Stavljanje Kisinđera na mjesto vođe istrage septembarskog napada je analogno postavljanju vuka na mjesto glavnog istražitelja smrti naših ovaca!

 

 

KONSPIRATORI

LIJEVO: MARIONETA BUSH POSTAVLJA KISSINGER-a ZA ŠEFA KOMISIJE ZA ISTRAGU SEPTEMBARSKOG NAPADA                                        CENTAR: BUDUĆI PREDSJEDNIK LIEBERMAN JE SRETAN S BUSH-ovim IZBOROM                                       DESNO: SENATOR SPECTER: UMJETNIK U ZATAŠKIVANJU ATENTATA NA KENEDIJA UČESTVOVAO U OSNIVANJU ORGANIZACIJE  HOMELAND SECURITY ZAJEDNO SA LIEBERMAN-om.

CIONISTIČKA MEDIJSKA PROPAGANDA: DNEVNI OBROK MRŽNJE I PARANOJE

ŠTO NA KRAJU VODI U…………………

VELIKI BRAT BUDNO MOTRI

LIJEVO: OKO POSMATRA AMERIKU. TIA-in SIMBOL…BEZ ŠALE!                                               CENTAR: POGLEDAJ NOVČANICU OD JEDNOG DOLARA -SIMBOL NOVOG SVJETSKOG PORETKA                            DESNO: BEN FRANKLIN.

 

23-će POGLAVLJE

SADRŽAJ

PRVA STRANA VEBSAJTA