G a l a k s i j a. c o m

Djeca Matriksa

 

Incident na astralu

 

05/2006

11-ti dio

 

   

Od našeg specijalnog i anonimnog dopisnika s druge strane upravo smo saznali da je nedavno došlo do jednog međudimenzionalnog incidenta kojeg je izazvao niko drugi do čuveni bosanski mislilac, mali Mujo. Čini se da je sve počelo kad je Mujo pao u sihičku krizu, otišo u kafanu kod Ahme i dohvatio se rakije šljive, u narodu poznate kao – brlja, ne bi li došao sebi. Kad je popio prvu flašu, počeo je da trne, onda je dobio osjećaj kao da lebdi, a tamo negdje, kod druge flaše, odjednom se ukočio i zvekno o patos ko fosna, odmah ispod šanka. Prisutnima je sve izgledalo tako kao da je Mujo pao mrtav jer je pio a nije mezio, međutim, on nije umro nego se spontano i iznenada astralno projicirao iz Ahmine kafane - direktno u 4D. Uletjeo gore ko flak, brzo se snašo i odmah počeo da pravi belaje. Prvo je, za svaki slučaj, potražio Hrkljuša, pa kad je vidjeo da ga nema, kao što je i prepostavljao, on se gadno razbjesnio i momentalno se dao u potragu za onima koji su ga izmislili. "Sad ću da vam jebem majku džubrad jedna četverodimenzionalna"!!! - vikao je Mujo dok je rasturo lizije i grejse po astralu… "Koga ste vi našli zajebavat majku vam jebem fašističku"!!!

Da je stvar bila ozbiljna zaključujemo po tome što je i čuveni Umbaba Samahongo, za kojeg tvrde da je i sam Hrkljuš bio stvoren prema njegovoj slici i prilici, morao hitno da napusti tu vremensko-prostornu zonu. Navodno, Umbaba, koji se uz puno dima i vatre još davno (prema našem vremenu), lično prikazao Mojsiju, uspio je da izmakne Muji u posljednji čas, (prema 4D vremenu). Međutim, iste sreće nije bio i njegov jaran Gabrijel (to je onaj kojeg je Umbaba poslao da se prikaže Muhamedu). On je navodno još uvijek u komi, nakon što ga je Mujo propustio kroz ruke. Čujemo da ni onaj anđeo Moroni Mormonijević, (koji se po Umbabinom nalogu prikazao Jozi Smitu) takođe nije nimalo dobro prošao kad ga je Mujo dohvatio. Prema posljednjim izvještajima, ljekari se još uvijek bore za njegov život.

Navodno, Umbabu je spasilo samo to što je komšija Živorad dao Muji vještačko disanje u pravi čas, tako da se ovaj povratio nazad prije vremena, što je Umbabi omogućilo da mu izmakne iz ruku. Prema izjavama svjedoka, kad se Mujo vratio sebi, prvi riječi su mu bile: "E, jebiga Živko, đe sad nađe da me vraćaš nazad!? Taman sam se bio zagrijo."

Reptilska sredstva informisanja prećutala su stvarni broj pretrpljenih žrtava prilikom ovog interdimenzionalnog incidenta, dok je Umbaba lično sazvao hitan sastanak 4D OPS Savjeta Bezbjednosti, sa samo jednom tačkom dnevnog reda – kako da se stane u kraj malom Muji i njegovim astralnim izletima. S obzirom da je ovaj sastanak bio održan iza zatvorenih vrata, naš dopisnik s druge strane, nije uspjeo da sazna šta su tamo zaključili, tako da će to ostati misterija. U međuvremenu, nedugo nakon što je došao sebi, mali Mujo je otpočeo sa specijalnim pripremama za nove astralne napade ali ovaj put zajedno sa jaranom Živoradom, koji takođe ima neke nerasčišćene račune sa Umbabom Samahongom i njegovom 4D bratijom.

"Vidjeće oni svog Hrkljuša, ima na nos da im izađe! – rekao je Živko našem reporteru, a Mujo je dodao: “Pokazaćemo mi njima pošto Musa dere jarca"! To je bilo ono što su ovi hrabri hiperdimenzionalni ratnici, izjavili ekskluzivno za www.galaksija.com dok su se marljivo pripremali u Ahminoj kafani, odakle će se najvjerovatnije obaviti njihovo sljedeće astralno lansiranje u 4D.

A onda, neka je Umbabi Hrkljuš na pomoći.

 

 

 

 
 

  nastavak: 12-ti Dio

 Djeca Matriksa, Prvi Dio

Metafizika

  Prva strana vebsajta