Galaksija.com

 

Djeca Matriksa

8 - Dio

Nastavak: Drugi dio tajnog dokumenta (Izlaganje Žike Masona)

 

  "Štovana gospodo, nama je danas na raspolaganju jedna cijela paleta raznoraznih sredstava za kontrolu uma ljudskih bića, tako da nam sada Hrkljuš i nije više toliko bitan, kao što je nekada bio, međutim, on nam je još uvijek potreban, jer je on, u stvari, - vrsta stanja svijesti.

  Mi smo istinsku istoriju ove čaršije uspješno sakrili uništavanjem i zataškivanjem svih informacija u vezi postojanja nekih civilizovanih čaršija u ovom gradu još prije nekoliko stotina hiljada godina, s čijom tehnologijom se ova sadašnja ne može ni porediti. U poređenju s njihovom tehnologijom, ovu našu bi slobodno mogli nazvati – neandertalskom.

Naravno da neandertalci nemaju nikakve veze s nama i našom evolucijom. To su čak i neke ovce iz redova naučnika uspjele da saznaju upoređivanjem njihove i naše DNA. Međutim, Darvinova teorija o našem postanku još uvijek kod stoke drži vodu, i to tako treba i da ostane, što je moguće duže.

U svakom slučaju, vi već znate da sam mislio na Lemuriju i Atlantidu, čija smo mnoga saznanja u nekim područjima nauke i tehnike uspjeli da sakrijemo od njih i iskoristimo u svoje svrhe.

Veoma je bitno kod ovaca i nadalje održati utisak kako je ta njihova istorija stara samo par hiljada godina, kao i to da su ova sveta PISMA, koja smo mi (tj. naši hiperdimenzionalni majstori), tek odnedavno stavili u pogon – poslednja riječ Hrkljuševe tehnike i filozofije.

Kako vidimo, još je uvijek veliki broj onih koji misle kako je sva pamet u tim PISMIMA, te im tu iluziju ne treba ni kvariti.

  U međuvremenu, stvorili smo još jednu religiju koja vam je poznata kao - novodobaški pokret, tj. new-age, gdje ćemo primamiti mnoge od onih koji ne vole Hrkljuša, a ima i nekih indikacija da će to biti i religija budućnosti.

Kemo Š. Fergusson je dobio zadatak da postane novodobaški tj. new-age guru. Vi ćete Kemu čas javno napadati, čas ignorisati tj. pravićete se kao da nemate nikakve međusobne veze. Guru Kemo je danas sa nama, pa će nam on ukratko objasniti o čemu se radi. Hajde Kemo".

  (Kemo je onda sišao do oltara i od tamo objasnio stvar sljedećim riječima:)

  "Princip ove nove religije je da – ovca gleda na realnost kroz ružičaste naočale, odnosno, da se lijepo osjeća dok je mi i naši pretpostavljeni handrimo (seksualno opštiti, figurativno rečeno – prim.prev.), tj. da ona to ne primjeti, sve do onog momenta kad njena vlastita koža ne dođe na red za konačno gulenje. Tada će naravno za nju već biti kasno. Znači, stvarnost se nimalo ne mijenja, nego samo - pogled na stvarnost.

Moto ove religije je, kako ste već vjerovatno čuli: «resist no evil», što bi se u prijevodu reklo: «ne odupiri se nasilju, tj. zlu», - i «ljubi onog ko te handri», a svrha je da i dalje možemo raditi kako smo radili – a da nam se pri tom ovca ne suprotstavlja.

  S druge strane, stvar je zamišljena tako da se ovcu ubijedi kako ona sama stvara svoju realnost, što je na neki način i blizu istine, ali dovoljno izvrnuto da ovca ne skonta (razumije – prim.prev.) u čemu je fazon (stvar – prim.prev.)

Tako ovca neće moći da vidi ono što je vidljivo, a ako i vidi – vidjeće stvar ružičasto, ili će se praviti da ništa ni ne vidi.

To je zbog toga što joj je sa naše strane sugerisano da ona sama projicira ono što vidi, tako ako se radi o nekom zlu, - sama je kriva što ga projicira.

A ako i percipira zlo, usljed smrada koji uvijek iza nas ostaje, ona se neće protiviti, jer već zna da se ne smije suprotstavljati nasilju, iz karmičkih razloga.

Ljubav prema svom bližnjem će i ovoj religiji biti na prvom mjestu. Preporučujemo čak da svaka ovca uz sebe uvijek ima i dovoljno  ljubavi, i obaspe njome koga god stigne, a ako ona nema dovoljno ljubavi uz sebe, onda s njom nešto nije u redu.

Što je narod u većim govnima – utoliko više on ima tendenciju da mašta, tako da smo ovdje uveli i obavezno zamišljanje jednog svjetlosnog plašta, koji će za ovcu imati odbrambenu funkciju.

Tako ćemo, znači, ovci dati jednu novu iluziju ravnopravnosti u kreiranju stvarnosti".

  «Hvala Kemo, bilo je dovoljno», reče Žika Mason, pa nastavi sa svojim izlaganjem:

  "Đe sam stao? Aha. Da bi održali svijest naroda pomračenom i njegovo zdravlje narušenim mi ćemo nastaviti sa ubacivanjem bezbrojnih kemikalija u hranu, vodu, vazduh i zemlju. Danas je već veoma teško naći neki prehrambeni proizvod koji u sebi nema hemijske rezidue, od otrova kojim se prskaju žitarice, voće i povrće, pa do hormona, antibiotika i mnogih drugih kemikalija koje mi ne zovemo otrovima, nego aditivima. Danas već i obuća i odjeća sadrže u sebi mnoge štetne materije, koje se resorbuju preko kože, tako da sve ovo, polako ali sigurno, djeluje na tijelo i um čovjeka.

  Osiromašenim uranom, kojim smo nedavno djelovali na ovim prostorima, postigli smo veoma zadovoljavajuće rezultate što se genetičke mutacije tiče, a to se lako može verificirati velikim porastom nekih oboljenja, pogotovo raka, pobačajima kod žena, rađanjem unakažene djece itd.

Naravno, istinski podaci o ovome samo su nama poznati jer su medija, kao i neki naši drugi organi, i ovu stvar uspješno zataškali, da ne bi došlo do uznemiravanja narodnih masa.

  Genetički modificiranu hranu smo već odavno uveli u masovnu upotrebu, i ako neki ikada i uspiju da shvate kakve su posljedice njenog uticaja na ljudski genom, tada će to biti već kasno. Pojeo vuk magarca.

  Štovana gospodo, vrlo je dobro poznato kako je jedan od naših članova, poznati doktor Mengelić, popularo nazvan – «anđeo smrti», sa samo 1 – 2 ppm (dio na milion) flora u vodi za piće, svojevremeno kontrolisao svijest desetina hiljada logoraša i kako je on zaslužan što danas imamo flor u skoro svakoj zubnoj pasti, kao i u vodi za piće. Naši «naučnici» su uspjeli da ubijede stoku kako je to dobro za zdravlje njihovih zuba.

Mada smo mi flor do sada dosta uspješno koristili za kontrolu svijesti ljudi, odnedavno smo uveli i druge modernije metode koje su se pokazale prilično efikasnim sedativnim sredstvima za ljudski um. Vi već vjerovatno dosta znate o programiranju narodnih masa uz pomoć talasa vrlo niske frekvencije, kako ih mi zovemo  «ELF» - talasa, u koje su upletene razne subliminalne poruke, koje ljudska svijest ne čuje, a podsvijest čuje. Mobilni telefoni, koji usput uništavaju i moždane ćelije, kao i tornjevi za prenos mikrovalnih talasa, sada se već mogu naći u skoro svakoj čaršiji u gradu. Oni imaju specijalnu funkciju na području kondicioniranja svijesti ljudske populacije.

  Aspartam, vještački «šećer», kojeg je naš brat Donald Rumsfeld skinuo još 1968.g. sa liste bojnih otrova u američkoj čaršiji, uspješno smo implementirali u žvakače gume, bombone, dijetalna pića i preko 200 drugih prehrambenih proizvoda. Poznato vam je već da je to jedno od veoma efikasnih sredstava za lagano uništavanje čovjekovih moždanih ćelija, koje izaziva simptome slične multiploj sklerozi, poremećenje pamćenja i destine drugih poželjnih sporednih efekata, od kojih je opšta konfuzija, na prvom mjestu. 

  Još ću samo da dodam kako su živa i ostali otrovni metali koje smo ubacivali kao adjuvanse u vakcine, u njihove zube, kao plombe a odnedavno ih neprimjetno raspršavamo i iz vazduha, učinili i još uvijek činetakođe dobar posao u trovanju ljudskog bića i blokiranju mogućnosti da potencijali njegovog uma ikada dođu do izražaja.

  Tako ljudi umiru u neznanju, kao što su se u neznanju i rodili, a cijelo vrijeme žive u iluziji da nešto znaju. Čak bi se moglo i reči da znaju mnogo više u momentu svog rođenja, nego kad izlaze iz grada.

  Kada nam se obrate oni koji su obolili, mi ih tretiramo otrovima koje nazivamo lijekovima. Lijekove koji liječe bolesti uspješno smo sakrili, odnosno, spriječili njihovu proizvodnju, isto kako i izvore i načine proizvodnje besplatne energije.

Naravno, na tržištu imamo većinom one koji samo kontrolišu simptome bolesti, ali ne liječe i samu bolest.

Dobro znate da ti lijekovi takođe, prouzrokuju i simptome drugih bolesti, koje mi nazivamo «sporednim efektima», tako da oni koji ih jednom počnu da koriste, često postanu naše doživotne mušterije, tj. dok imaju para.

«Pacijent izliječen – mušterija izgubljen», današnji je moto našeg medicinsko – farmaceutskog kartela.

 

Čovjek treba da živi u jednom neprestanom strahu od toga da se ne razboli, a kad se razboli, on treba da živi u strahu da ne umre.

Strah, vječni strah, svjestan ili podsvjestan, to je stanje svijesti koje se od njega očekuje, a mi samo treba da ga uzrokujemo, - i održavamo".  

 

 

Kraj drugog dijela tajnog dokumenta (nastavlja se)

 

9 - ti Dio

nastavak (Treći dio tajnog dokumenta)

Djeca Matriksa 1-vi Dio

Home