G a l a k s i j a. c o m

Znakovi Pored Puta

Alternativne Vijesti sa planete i okoline

 

25/02/05

 

Arhiva:

Irak napokon u demokratiji

  Nakon kratkog kursa iz demokratije i ljudskih prava (slika gore), preživjeli Iračani će sada imati priliku da rade za američke multinacionalne korporacije, koje su u međuvremenu preuzele kontrolu nad njihovom naftom, većim dijelom prirodnih bogatstava i strateške industrije.

Irački narod je sa oduševljenjem (slika dolje), prihvatio da živi sa mnogo nižim standardom, jer demokratija je, ipak – demokratija.

(Uhhh, ovo mi je odnekud poznato!?)

 

Zaslugom Amerikanaca nedavno su u Iraku održani prvi demokratski i pošteni izbori. Iyad Allawi, trenutni predsjednik, čovjek koji je prije samo par mjeseci, u dok-holidejskom stilu, u jednom iračkom zatvoru, metkom u čelo (sa više od 45 cm razdaljine!) pogodio čak 6 neprijatelja Amerikanaca i demokratije, još uvijek razmišlja šta će i kako će.

  Ovakve pucačke sposobnosti impresionirale su njegovog starog prijatelja, ‘božjeg izaslanika’, G.W. Bush-a, tako da mu je ovaj obećao sigurnu pobijedu nakon ovih izbora, što podrazumijeva da će on i dalje ostati na čelu Iraka. Njegovi dobri poznavaoci tvrde da se on razlikuje od Sadama po tome što nema brkove, što znači, razlika je - drastična.

 

Iračani napokon odahnuli

  Iračkom narodu je veoma laknulo nakon održanih izbora u Americi i Bush-ove poštene pobjede na njima, jer je primjećeno da se od tada prestalo sa intenzivnim kidnapovanjem stranaca, odrubljivanjem njihovih glava kao i medijskom kampanjom koja je pratila sve ovo. Neki tvrde da su agenti Mossada i CIA, proveli neko vrijeme, nakon američkih izbora, na zasluženom godišnjem odmoru. S obzirom da u periodu od više od 3 mjeseca nije bilo ni jedne otmice sa odrubljivanjem glava, neki zlobnici su se ponadali da je dosta njih stradalo od tsunamija dok su se odmarali u Tajlandu i nekim drugim zemljama, koje je ovaj talas zahvatio.

  Sumnju je povećala i tadašnja brza intervencija specijalnog izraelskog tima za identifikaciju leševa, koji je čak izvršio pritisak na tajlandsku vladu da se niko ne zakopava, dok se ne odvade Jevreji, jer je dobro poznato da je Jehova izričito zabranio da se mrtav Jevrej zakopava u neposrednoj blizini Gojima (stoke, prim. prev.). Mrtav Jevrej, koji leži pod zemljom u neposrednoj blizini istovijetno mrtvog Gojima, neće doživjeti vaskrsenje kada se “Spasitelj” pojavi, tvrde jevrejske svete knjige. Na kraju krajeva, specijalni narod je specijalni narod. Dakle, radi se o – specijalnom narodu. Hvala bogu da i među nama ima neko ko je - “specijalan”.

  [Ja sam se već kategorično izjasnio protiv toga da me sahrane u blizini Jevreja, tako kad se pojavi taj njihov Spasitelj, da ne bi slučajno i mene, nekom greškom, pokupio zajedno s njima.]

 

Sadam br. 2 bolestan?

  Saznajemo da je Sadamov dvojnik, koji se trenutno nalazi u jednom iračkom zatvoru zapao u duboku depresiju, da mu se prijeti samoubistvom i da su male šanse da će se pojaviti živ na suđenju. Nije ni čudo, s obzirom šta je jadan čovjek sve pretrpjeo, dok su ga živog zakopavali, pa otkopavali, ispirali mu mozak itd.

  Onima koji su zabrinuti za sudbinu pravog Sadama, njegove porodice, bogatstva i voznog parka, mozemo poručiti da je on trenutno živ i zdrav, i da se trenutno nalazi, po svemu sudeći, u Bjelorusiji.

  (www.galaksija.com apeluje na one koji ne spavaju, da se pokrene jedna široka humanitarna akcija kako bi se ovaj jadni dvojnik oslobodio iz zatvora. Pa, nije on kriv što liči na Sadama.)

 

Faluja

  američka oslobodilačka armija nakon mnogo muke i uz velike žrtve, spalila je i sravnila sa zemljom, te tako napokon i oslobodila ovo iračko mjesto, - od njegovog stanovništva. Ovaj grad je nedavno proglašen "najmirnijim gradom na svijetu", jer u njemu niko više ne stanuje.  Bush, Rumsfeld i ostali iz američke vlade poduzeli su sve napore da se riječi kao što su “masakr” i “genocid” izbace iz riječnika ili se ni u kom slučaju ne vežu s njima dvojicom, kao ni herojskim djelima američkih vojnika. Šteta što o tom herojstvu možemo saznati samo od par novinara kojima je dozvoljeno da izvjestavaju iz ovog regiona i koji se nalaze u sklopu američke armije.

Ostali novinari koji su pokušali da izvještavaju o dešavanjima u ovom dijelu svijeta, nailazili su na dvije poteškoće. Prva je bila ta što su se oni, među prvima, nalazili na meti američke vojske, a druga (ukoliko su preživjeli onu prvu), - ono što su vidjeli, zapisali ili snimili, iz nekih misterioznih razloga, nije smjela ili htjela da objavi nijedna od agencija tzv. slobodnih i nezavisnih svjetskih medija.

Ujedinjene Nacije će poslati jednu ekipu stručnjaka da proučavaju dejstvo osiromašenog uranijuma i rezidua drugih hemijskih i bioloških agenasa, korištenih prilikom oslobođenja ovog grada, na one koji se u njega vrate. (Prema Ženevskoj Konvenciji, ova zabranjena sredstva smiju da koriste samo Amerikanci.)  

  S obzirom da pouzdanih izvora informisanja već odavno nema, nezvanično saznajemo da Bush & co. sigurno neće biti optuženi za ratne zločine i da im se neće suditi u Hagu. Uostalom, to smo već znali kad smo čuli da se riječi masakr i genocid nipošto ne smiju vezati za njih dvojicu. O njihovom hapšenju se može pričati samo u sklopu neke prvoaprilske šale, mada ni to nije preporučljivo.

 

Poplava NLO-a

[http://www.themercury.news.com.au/ http://www.rense.com/general63/puz.htm]

  Na Tasmaniji je nedavno viden NLO veličine fudbalskog igrališta a broj prijava viđenja ovih letjelica iz dan u dan se povećava. Nije valjda da nam i vanzemaljci pripremaju neko iznenađenje?! Mnogi se slažu s tim da su nam Bush & co. sasvim dovoljni, što se iznenađenja tiče. Drugi se tješe da vanzemaljci kakvi god da su, ne mogu biti gori od ovih. Uostalom, vanzemaljaca ima dobrih i loših. Oni koji su dobri, čini se da su već odavno digli ruke od nas, dok istovremeno postoje neke indikacije da ovi drugi već odavno imaju direktan uticaj na neke naše vođe (slika dolje).

 

U međuvremenu, istraživaći NLO fenomena u USA, bune se sve više i više. Oni kažu da prostom logikom, ukoliko su samo dva svjedoka tamo potrebna da bi se nekoga otjeralo na električnu stolicu, kako to da preko 750 hiljada registrovanih svjedoka viđenja NLO-a i vanzemaljaca, - nije dovoljno, da bi se postojanje ovih entiteta i zvanično priznalo?!?

  Nikako da shvate,  kad su vanzemaljci u pitanju, - logika ne važi. Uostalom, kako neko uopšte može vidjeti nešto – što zvanično ne postoji?!?

  (Redakcija www.galasija.com vam savjetuje: ukoliko vidite nešto što zvanično ne postoji - ne pričajte nikome, jer je to siguran znak da vi niste normalni, dok većina ostalih jeste. Slijedite ovaj savjet, sve dok i drugi ne primjete ono što vi vidite. Kako sad stvari stoje, to će se desiti uskoro. Kasnije, problemi će biti samo u vezi – interpretacije.)

 

Napad na Iran

http://www.rense.com/general63/rie.htm

  Prema poslednjim vijestima, čini se da Amerikanci neće napasti Iran. To će umjesto njih, navodno, učiniti Izrael a ovi će vjerovatno kasnije nasilno biti uvučeni u ratne sukobe. Prema nekim procjenama, ukoliko se ovaj sukob proširi, sa planete će biti zbrisano par milijardi ljudi, što će drastično olakšati uvođenje Novog Svjetskog Poretka, što je upravo i razlog ovog neprestanog rata za mir. Tako će oni, koji sve ovo prežive, moći uživati u blagodetima koje su im obezbjedili oni sa samog – vrha piramide. Mi se, navodno, u međuvremenu ne smijemo da izmičemo iz njene baze, jer baza piramide je najvažnija. Da nema nas dole, ne bi bilo ni onih – gore. Ako mi popustimo, oni automatski padaju na glavu.

  U nedavnom ekskluzivnom razgovoru sa poznatim balkanskim misliocem, malim Mujom, saznajemo da je on čvrsto odlučio da se izvuče iz temelja piramide, pa “kud puklo da puklo”. Tako, ukoliko vidite da piramida počinje da se trese, da puca po šavovima i da se ruši, to će automatski značiti da je mali Mujo izašao napolje, na čist vazduh. Vi onda gledajte šta ćete, i kako ćete.

 

Ubijen bivši libanski predsjednik Hariri

http://judicial-inc.biz/Lebanon_Prime_Minister

  Za ovaj atentat je automatski optužena Sirija, s obzirom da je Izrael zabranjeno pominjati, kad su atentati u pitanju.

Kažu da je sada na redu predsjednik Venecuele, Chavez a već sada je sigurno da ukoliko i njega uspiju ubiti, CIA sigurno neće biti kriva za to. (http://www.rense.com/general63/ven.htm)

 

Led na Marsu

[http://www.vecernji-list.hr/newsroom/zanimljivosti/219193/index.do]

  Sydney Morning Herald, Večernji List i svi drugi nezavisni i slobodni mediji, ovih dana dobili su zadatak da objave da je na Marsu pronađen led. Navodno, on se održao u nekim ‘džepovima’ jer je bio “prekriven pepelom,” te je to “spriječilo da se on “otopi”.

Pretpostavljamo da će u idućoj fazi biti objavljeno kako su našli i vodu – ispod leda.

Onda, kako su našli neke tragove života – u vodi. Pa, onda - malo više oblike života.

  Do tada će narod odgledati Spilbergove i ostale slične filmove na temu vanzemaljaca, te će se psihološki pripremiti i za vijest o njihovom postojanju.

(Vanzemaljci kod nas još uvijek nisu zvanično priznati, mada neki tvrde da su oni nas priznali i da nas poznaju već odavno).

 

Neboder u Španiji

http://judicial-inc.biz/Madrid_skyscraper.htm

  Ovih dana zapalio se jedan neboder u Španiji i gorio cijela dva dana. Interesantno je da usljed jednog požara takvih proporcija nije došlo do rušenja zgrade niti otapanja željezne konstrukcije, kao što je to “bio slučaj” sa neboderima Svjetskog Trgovinskog Centra!?

  Prilikom napada na STC, treća zgrada (STC 7, Američka Carina) visoka 47 spratova, takođe se veoma uredno srušila, mada u nju nije udario ni jedan od aviona. (O tom slučaju, nezavisna i slobodna medija, iz misterioznih razloga, nisu mnogo pričala – što ne znači da se to nije desilo!). Navodno, bio je primjećen požar na jednom od gornjih spratova.  U ovom američkom slučaju, neboderi se uredno ruše i bez eksperata za demoliciju. Potrebno je samo zapaliti vatru na nekom od gornjih spratova!?

  Takođe, interesantno je i to da nakon 3 godine od rušenja STC-a, još niko nije predložio da se sada avionske crne kutije (koje su tom prilikom bile uništene) proizvode od istog materijala od kojeg je bio napravljen pasoš Muhameda Atte, pošto je to bila jedina stvar koja je ostala skoro neostećena u paklenom požaru koji je nastao nakon udara aviona, kojim je on pilotirao, u zgradu STC-a?!?

Misterije na sve strane!

 

Misteriozni crtež

  Ovaj crtež se nedavno prekonoći pojavio na travnjaku jednog igrališta za kriket, u jednom Sydney-skom predgrađu..

 

Ova pikasovska (4D?) figura čovjeka sa dolarskom novčanicom, talasom i nadgrobnim kamenom dugačka 60 a široka 30 metara, prilično je začudila mnoge jutarnje šetaće i džogere.

  Nimalo impresionirane ovim umjetničkim djelom, opštinske vlasti se nadaju da će se oštećena trava brzo oporaviti, nakon što su je posuli umjetnim gnojivom. Ko je u ovom slučaju bio umjetnik i o kakvoj se simbolici radi, za sada ostaje misterija?!?

 

Lijepe vijesti

  Napokon i jedna dobra vijest. Broj kamera kojima nas naši “anđeli čuvari” posmatraju, povećava se velikom brzinom, iz dana u dan. Još malo, pa ni u WC nećemo moći da odemo a da nas oni ne vide. Tako će se, napokon, isključiti i svaka mogućnost nekog terorističkog napada na nas, u momentima kad smo nespremni da pružimo adekvatan otpor.

Ništa ljepše neko kad čovjek bezbrižno sjedi na WC šolji, znajući da neko stalno budno motri i brine se za njegovu fizičku sigurnost i duhovni mir.  

  Ukoliko ovako nešto izaziva bilo kakav nemir u vama, to znači da niste gledali TV serije tipa Big Brother, koje su specijalno dizajnirane da pripreme i naviknu ljude poput vas, da se ne stide kad se nalaze pred kamerama. Znači – obavezno pogledati nekoliko serija! Ukoliko ste imalo normalni, biće vam mnogo lakše da se naviknete, čak ćete i zavoliti to da vas neko stalno posmatra. Ako niste, pa još uvijek osjećate stid ili nelagodu, onda pogledajte onu prvu sliku na ovoj stranici, jer ona upravo pokazuje jednu od visokonaponskih metoda koje će biti korištene za prevaspitavanje onih koji se ne prilagode na vrijeme. (Radi se o kratkom i efikasnom kursu za prilagođavanje, poznatom pod šifrom: “Proleće stiže na belom konju”)

 

Finansije

  Američki dolar se trenutno nalazi u slobodnom padu

http://www.washtimes.com/upi-breaking/20050222-101328-6410r.htm

 

I na kraju, malo besplatnog EPP-a:

Plava pilula

  Garantuje brz i efikasan povratak u iluziju, a uz sve to je i - besplatna. Nek se posluži ko hoće…

 

  Uz istovremeni prestanak posjećivanja ovakvih vebsajtova i foruma, čovjek počinje da se vraća u svu udobnost civilizovanog života (ukoliko nije previše zaglibio u objektivnoj realnosti). A onda,…nek’ mu je Bog na pomoći

 


Metafizika

Planeta

Prva Strana Vebsajta

Forum