www.g a l a k s i j a. c o m

Znakovi Pored Puta

Alternativne Vijesti sa planete i okoline

12/06/05

 

 

 

Arhiva:

 

22/04/05

28/03/05

06/03/05

25/02/05

  DOBILI SMO PISMO…DOBILI SMO PISMO…DOBILI SMO PISMO..!!!

 

PISMO ADRESIRANO “LJUDSKIM OVCAMA” OD STRANE JEDNOG OD TVORACA “GLOBALNOG NOVOG SVJETSKOG PORETKA”

http://100777.com/node/21?PHPSESSID=4d966ff1181f6dc17d2b035c0e975a46


 


Drago građanstvo,

Vjerujem da je sada došlo vrijeme da vam otkrijem neke od zavrzlama kojima ste bili izloženi tokom poslednjih nekoliko desetina godina. Bilo bi dobro za vas da razumijete neke od tih stvari, tako da znate kako da se ponašate u Novom Svjetskom Poretku koji se sada formira na ovoj planeti. Mi želimo da budete u stanju da se potpuno uključite i integrišete u naše novo društvo. Na kraju krajeva, u vašem najboljem interesu je da to učinite.

Prije svega, bilo bi dobro da razumijete neke od naših namjera, tako da može lakše sarađivati s nama. Ja vam ne mogu opisati s kakvim ćete se mukama suočiti ukoliko se pokušate da nam se suprostavite.  Mi imamo načine kako da izađemo na kraj sa buntovnicima. Ja vam govorim ovo sada, zato što je sada prekasno da se stvari preokrenu. Oni dani, kada nas je neko mogao zaustaviti, odavno su prošli. Mi sada u potpunosti kontrolišemo ovu planetu kao i njen finansijski sistem zajedno sa svim glavnim medijskim izvorima i jednostavno ne postoji način da nas bilo koja nacija ili sila pobijedi.

Mi imamo svoje oči na svakom nivou vlade svake nacije u svijetu. Mi uvijek znamo šta se planira jer su nase uši i oči uvijek i svuda prisutne.

Sve državne tajne su nama potpuno poznate. Kina je svojevremeno optužila američke medije da lažu u vezi Kosova. Oh, glupi ljudi, pa naravno da lažemo. Na taj način mi držimo ljude neuravnoteženim i neprestano izloženim kontroverznim situacijama, što nam je od velike pomoći. Zar niste gledali spektakle u vidu šou programa? Neki od vas vjeruju da smo mi liberali a da su dobri ljudi konzervativci. U stvarnosti, obe ove grupe služe našim interesima. Nijedna partija ne postoji bez našeg odobrenja a takođe, nije im dozvoljeno da se bave stvarnim problemima. Mi stvaramo kontroverzne situacije na svim nivoima, tako da niko ne zna šta da radi. Tako, u cijeloj toj konfuziji, mi idemo naprijed i radimo ono što smo zacrtali, i bez ikakvih smetnji. 

Uzmimo npr. u obzir predsjednika SAD. Iako on ruši svaku branu kojom se njegova vlast ograničava, niko ga ne može zaustaviti. On ide samo naprijed i radi sve ono što mu mi nalažemo da radi. Kongres nema tu moć da ga zaustavi.

On radi ono što mu mi nalažemo, jer on zna da ukoliko se ne bi tako ponašao, mi bi ga momentalno uklonili. Zar ovo nije jedna briljantna strategija s naše strane? Vi nas ne možete tužiti sudu jer nas ne možete vidjeti a i sudovi su pod našom kontrolom. Mi kontrolišemo i upravljamo svime a vi istovremeno ne znate koga da napadnete. Moram da kažem da je ova nevidljiva ruka veličanstveno zamišljena i ona je bez premca u cijeloj našoj istoriji. Mi upravljamo svijetom a svijet ne može čak ni da zna da njime neko upravlja a kamoli to - ko njime upravlja. 

Pa zar to stvarno nije jedna divna stvar!? U našim medijima mi vam prezentiramo upravo ono sto hoćemo da vi uradite. Onda, za tili časak, naše male sluge nas poslušaju. Mi možemo da pošaljemo američke ili evropske trupe gdje god poželimo, kad god poželimo i da učine ono što mi poželimo a vi ćete biti obavezani da nas slijedite.  Koliko vam dokaza još treba? Mi vas možemo navesti da sami poželite da ostavite svoje domove i porodice i odete u rat, sve po našem naređenju. Jedino što trebamo, to je da vam prezentiramo par kojekakvih gluposti iz predsjednikove kancelarije na večernjim TV vijestima i tako vas možemo zapaliti čime god hoćemo. Vi ne možete raditi ništa drugo do ono što vam mi nalažemo.


VAŠ UZALUDNI OTPOR

Ako iko od vas pokuša da nam se suprostavi, mi imamo načina da vas ismijemo i napravimo ludim. (…) Šta vi možete s vašim oružjem? Jeste li vidjeli šta smo napravili u mjestu Waco? Da li je ono skladište oružja pomoglo Davidijanacima?  Mi smo vas veoma izdašno oporezovali a onda iskoristili te vaše pare i napravili toliko napredno oružje kojem se suprostaviti ne možete. Vaše vlastite pare smo iskoristili da napravimo lance s kojima smo vas svezali, s obzirom da mi kontrolišemo i sav novac!

Neki od vas misle kako mogu pobjeći ukoliko kupe malo zemlje van grada i zasade tamo povrće u bašti. Dozvolite da vas posjetim da ćete ipak morati da plaćate zemljarinu. Pa dobro, vi to možete nazvati porezom na zemljište ali taj novac opet ide nama. Vidite, vama novac treba bez obzira šta da radite. Ukoliko propustite da platite vašu poresku ratu, mi ćemo vam uzeti zemlju i prodati je nekome ko je poslušniji.  Da li stvarno mislite da mi to ne možemo da učinimo?

Sad samo zamislite kad potpuno pređemo na elektronski sistem plaćanja i kad vas ko stoku implanitramo mikročipovima (koji su već odavno popularno nazvani “žigom zvijeri”), onda nećete moći obaviti ni jednu novčanu transakciju a da vas prethodno ne skeniramo. Svi vaši podaci biće pohranjeni u tim čipovima a mi ćemo u svakom momentu znati sve o vama, gdje ste, šta radite, šta mislite…itd.

A od vaših para, od poreza, mi ćemo platiti za indoktrinaciju vaše djece u javnim školama koje smo mi osnovali. Mi želimo od njih da odrastu u skladu s našim načinom razmišljanja. Vaša djeca ce učiti ono što im mi odredimo da uče, a vi ćete platiti za njihovo obrazovanje.

Ta novčana sredstva mi takođe koristimo i za neke druge projekte koji su nam na pameti a naši poduzetnici su bogato plaćeni za svoje usluge. Vi možete sumnjati u to da smo mi vlasnici i vaše djece, ili da imamo takvu kontrolu nad njima ali ćete na kraju shvatiti da je to ipak tako. Mi uvijek možemo da vas optužimo da zlostavljate svoju djecu a onda možemo i da ih zakonski oduzmemo od vas.

Ukoliko se vaša djeca ne pojave u školi na indoktrinaciji, mi ćemo vas optužiti za njihovo zapostavljanje, pa ćete ih morati ustupiti nama. Vaša djeca nisu vaša. Ona su naša. Mi ćemo ih vakcinisati a vi ih morate dovesti u bolnicu kad mi to kažemo. Vi to znate i mi to znamo.

Uz pomoć naše elektronske trgovine mi možemo da vidimo gdje se nalazite, šta kupujete, kave su vam potrebe i koliko para morate da imate da bi ste ih zadovoljili. Šta mislite odakle nam dolaze podaci za našu mjesećnu finansijsku statistiku? Preko interneta i drugih izvora mi možemo saznati kakav je način vaseg razmišljanja i sve ono u šta vjerujete i o čemu pričate. Vaša vjerovanja su ionako besmislena. Međutim, ukoliko mislite da imate svoje pristalice ili ukoliko mi mislimo da vi možete biti opasni po naš plan, mi imamo načina da izađemo na kraj s vama.

Mi imamo cijelu jednu Pandorinu kutiju sredstava koja nam stoje na raspolaganju. Mi vas možemo povlačiti po sudu i držati u pritvoru onoliko dugo koliko mi to hoćemo. Možemo vam tako iscjediti sav novac koji imate. Mi imamo jedan neiscrpan novčani fond iz kojeg plaćamo naše advokate. Ti advokati su plaćeni od vašeg novca, kojim vi plaćate porez.

Vi niste toliko bogati. Mi znamo kako da podijelimo, zavadimo i vladamo. Koliko smo samo svjetskih državnika srušili ovakvim metodama? Da li vi mislite da nam tako jadni i nikakvi možete predstavljati neku prepreku?


VAŠE UZALUDNE ORGANIZACIJE

Ukoliko uzmemo u obzir vaše religije i “moralnu većinu,” odmah da kažemo da ta “moralna većina” nije ni moralna, niti je to većina. Mi smo već koristili kojekakve pokrete kako bi ismijali hrišćansku vjeru. One lude koji upravljaju tom organizacijom uvijek završavaju sa razbijenim jajima o njihovim glavama. Uz pomoć medija mi možemo prekonoći pretvoriti vašu Nacionalnu streljačku družinu u jednu novu radikalnu terorističku organizaciju.

Pa zar već nismo okrenuli naglavačke američki konzervativni pokret? Ako to ide nama u prilog, mi možemo iskoristiti konzervativce protiv liberala. To nema nikakve razlike za nas, osim što nam pomaže da vas navedemo da vjerujete kako postoje dvije strane koje se natječu za prevlast. To pomaže da se stvari čine fer i demokratske, jer svako ima pravo na svoj glas; a u stvarnosti,  postoji samo jedna strana sa svim vrstama maski na svom licu, ali vi u razloge za tako nešto ne možete da proniknete.

Vidite li, mi možemo da radimo šta god hoćemo a ve ne možete ništa da učinite u vezi toga. Zar nije razumno to da nas slušate i da nam služite? U suprotnom, bićete pojedeni od strane istih onih koji bi trebali da vas oslobode.

 Vi ne možete biti slobodni. Pomislite kako biste mogli. Mi vas snabdijevamo gorivom. Možemo zavrnuti tu slavinu kad god hoćemo i reći da je to zbog nestašice goriva. Ako vam se pokvari auto, bez nas ne možete doći do dijelova. Mi obezbjeđujemo sav novac kojeg vi koristite. Kad god nam se prohtije mi možemo zaustaviti novčane tokove ili prouzrokovati potpuni raspad finansijskog tržišta. Mi možemo narediti predsjedniku da proglasi sav novac bezvrijednim i da uvedemo novu valutu. Tako će se sav vaš novac kojeg ste sakrili u slamaricu momentalno pretvoriti u dim.

Treba li vam hrana? Mi možemo prouzrokovati štrajk transportnih kompanija što će prekinuti dostavu hrane do vaše lokalne prodavnice. Mi vas možemo iscrpiti glađu kad god hoćemo. Vi imate hranu samo zato što smo vam je mi obezbjedili s našeg stola.

Za vrijeme tzv. ‘velike depresije’ mi smo i hranu držali pod kontrolom. Nagomilali smo brda hrane iza ograde i pustili je da se pokvari. One koji su bili gladni tako smo naveli da rade u našim radnim logorima, čak iako je bilo dovoljno hrane da za svakoga. Da li stvarno mislite da nam možete nauditi?  Reći ćete da možete nagomilati zlatnog novca prije finansijskog raspada. Mi možemo jednostavno donjeti zakon po kome se zabranjuje posjedovanje zlata, kao sto smo to već jednom u prošlosti učinili. Ako nađemo zlato u vašem posjedstvu, mi ćemo vam ga jednostavno zaplijeniti a vas staviti u zatvor zbog kršenja zakona.

Za vrijeme svog boravka u zatvoru, moraćete raditi u našoj zatvorskoj industriji. Mi smo već preko medija formirali jednu lijepu sliku o radnim logorima u našim zatvorima, tako da se niko još uvijek ne buni. Mi kažemo ljudima da ubice treba da plate za svoje zatvorske troškove.

Niko ne uzima u obzir da mi možemo ako hoćemo zatvoriti tamo npr. - sve uzgajivače paradjza. Donjećemo zakon po kojem zabranjujemo privatne vrtove a onda ćemo smisliti par naučnih obrazloženja zašto se svo povrće mora kupovati iz naših prodavnica. Ukoliko neko vidi vas kako ste zasadili paradajz, on će vas prijaviti nama i vi ćete tako završiti na našim poljima, radeći za nas. Oh, glupi nacionalisti, za vas nema bijega jer prije nego što ste se rodili mi smo već isplanirali kako da vas zarobimo. Vaši učitelji i vaši sveštenici oblikovali su način vašeg razmišljanja za naš račun tokom mnogih generacija. Vi nemate načina kako da se izvučete iz našeg zagrljaja osim u slučaju da počinite samoubistvo. Nama time ne možete naškoditi, to će nam samo pomoći da izađemo na kraj sa prekomijernim stanovništvom. Vi nam se ne možete suprostaviti, pronaći nas, pa čak ni zamisliti ono što smo vam pripremili.

Ja samo bacam ovih par mrvica pred vas kako bi shvatili ako imate imalo razuma, da je najbolje da nas slušate i pokoravate se našim naređenjima.


VAŠ KONTROLISANI UM

Mi upravljamo Holivudom. Filmovi kao sto su Terrminator i Armageddon, zajedno sa većinom svih ostalih, stvarani su sa jednostavnim ciljem da vas navedu na način razmišljanja koji nama odgovara. Mi smo vas naveli da se oduševljavate nasiljem tako da kad vas pošaljemo da ubijate neke loše momke koje ćemo mi da postavimo pred vas, vi ćete to činiti a da ne trepnete okom.

Mi smo vas zasuli kompjuterskim igrama kako bi podučili vaš um umjetnosti ratovanja. Mi smo vas naveli da gledate na našu vojsku i policiju kao na snage dobra, kako bi vas naveli da činite stvari  koje su bile nezamislive samo prije nekoliko desetina godina. Naši umjetnički programi su specijalno dizajnirani da vas pripreme da se povinujete, pa čak i pomognete uspostavljanju Novog svjetskog poretka.

Star Trek, i ostala filmska umjetnička djela, naučila su vas kako se slušaju i izvršavaju zapovijesti od strane novih internacionalnih vladara.  Oh, glupi ljudi, vi ste mislili da vas neko zabavlja, dok ste istovremeno bili indoktrinirani. Ili bolje rečeno, dok vam je bio “ispiran mozak” a vaš um programiran.  Uzgred rečeno, da li ste vidjeli najnoviji film Star Wars?

Kakvo remek-djelo mentalne manipulacije! Ljudska bića se konfrontiraju sa neopisivim zvijerima svih vrsta i oblika, i to na engleskom jeziku. Baš me interesuje gdje su ove svemirske zvijeri naučile engleski? Oh, kolika je količina gluposti kod jednog prosjećnog građanina. On nikako da shvati da smo ga doveli u zemlju čuda. (…)

Naravno, da bi vas malo opustili, naložili smo našim izabranim zvaničnicima da ostavljaju dojam kao da se bore protiv zla i nasilja. To naravno neće riještiti problem nego će samo navoditi ljude da misle kako se svesrdno radi na rješavanju tog problema. Seks i nasilje su stvari koje nam najviše pomažu prilikom uspostavljanja naše kontrole. Ljudi žude za tim i mi to stavljamo pred njih. Na taj način mi ih držimo toliko okupiranim tim stvarima da oni nemaju ni integriteta niti mentalne snage da posvete pažnju stvarno važnim stvarima, koje su sada potpuno prepuštene u naše ruke. Američki predsjednici su nam uvijek bili od velike pomoći. Mi znamo kakvog su karaktera bili ti ljudi, prije nego što ih stavimo na vlast. Tako, kad otkrijemo neke pikanterije iz njihovog privatnog života, sve to onda postaje ideal za našu omladinu.  Tako da i to ide u našu korist.

Smiješno izgledaju oni koji uzaludno pokušavaju da zbace nekog predsjednika protiv naše volje. Predsjednik ne može biti smijenjen sve dok nam koristi a biće odstranjen onda kada mi to hoćemo. Izvinjavam se ukoliko ovo nije u skladu s vašim sistemom vjerovanja, jedino što vam mogu reći, - vaša vjerovanja su već odavno zastarjela. Zar nemate oči da vidite kako vaše slobode i prava nama ništa ne znače?  Vi možete raditi samo ono što vam mi kažemo da radite. Mi uklanjamo predsjednike kad to nama odgovara a postavljamo ih prema svom nahođenju.

Naravno, mi ih samo postavimo pred vas a vi glasate onako kako mi želimo. Na taj način održavamo kod vas iluziju da imate pravo glasanja, da vas se nešto pita i da imate nekog uticaja na to ko će da vam bude predsjednik. Mi koristimo sve nacije onako kako to nama odgovora. Svima je poznato da nam se one moraju pokoriti ili ćemo ih, u suprotnom, uništiti. Na sreću, imali smo par buntovnika kao što su bili Saddam i Milosevic koji su nam pomogli da pokažemo svjetskim liderima šta ih čeka ukoliko nam se ne pokore.

Slava i spas se jedino nalaze u slijedenju naših ideja i izvršavanju naših naređenja. Ukoliko neko odbije da nam se povinuje, rezultati će biti tragični. Ja bih želio da izbjegnete tragičan kraj ali ako ga i ne izbjegnete, to neće biti nikakva šteta za nas. Vas slučaj će biti koristan kod rješavanja problema prekomjerne naseljenosti na ovoj planeti.


VAŠ UZALUDNI OTPOR NAŠOJ DOMINACIJI

Ukoliko neki od vas misle da nam mogu naškoditi tako što će tu ili tamo da postave neku bombu, grdno se varaju. Nama tako nešto ne može naškoditi, čak nasuprot.

Mi ćemo to odmah iskoristiti da uvedemo dodatne mjere za kontrolu ljudi, odnosno, ograničavanje vaših sloboda. Mi volimo kad se vi bunite i dignete nešto u vazduh. Uostalom, ako to ne učinite vi, onda mi to sami uradimo. Pa, nije valjda da i vi mislite da je tamo neki Osama bin Laden organizovao iz neke avganistanske pećine onaj napad na Svjetski Trgovinski Centar i Pentagon?! Hmm, nestašna medija. Zar niste primjetili kojom su brzinom nakon toga doneseni svi oni zakoni kojima smo sveli vaše slobode na minimum? Naravno, ti zakoni su bili pripremljeni još mnogo ranije.  Vidite li sada da nam ne možete ništa? Što se više otimate, mi ćemo morati više da vas pritisnemo.

Naše carstvo je carstvo novca. Uhh pardon, moramo priznati da se tu u stvari radi o jednom carstvu-bez-novca. Možda se na prvi pogled ne vidi nikakav humor u ovoj tvrdnji, međutim, ono što smo vam mi dali to je samo komad papira ili neki brojevi na kompjuterskom ekranu koje smo nazvali novcem. On u stvari nema nikavu podlogu i ne znači ništa drugo osim ono što mi za njega kažemo da znači. Mi ga pravimo iz ničega, mi ga štampamo, posuđujemo ga uz interes, mi mu dajemo vrijednost ili mu oduzimamo vrijednost. Sve stvari koje su u vezi s novcem, nalaze se u našim rukama. Razmislite o tome. Šta je to što vi možete poduzeti protiv nas, bez para? Ako se budete bunili, mi ćemo vam zalediti bankovni račun ili skinuti “pare” s njega. Konfiskovaćemo svu gotovinu koju imate kod sebe. Mi smo napravili toliko mnogo zakona na vašoj ravni postojanja, da vi sada jednostavno ne možete živjeti bez novca.

Čak ne smijete ni da kampujete na državnom zemljištu duže od 2 sedmice, a za dvije sedmice se ne može uzgojiti povrće. Još malo pa ćete morati imati dozvolu, koju ćete morati platiti, da bi ušli u bilo koji nacionalni park. Donjeli smo zakone po kojima ne možete da živite ni u auto-prikolici na jednom mjestu duže od jednog određenog perioda, nakon čega morate da se izmjestite. Pa niste valjda pomislili da ćemo dozvoliti čovjeku da živi negdje besplatno?!


NAŠE MISTERIJE

Naš nedavni rat u Srbiji imao je mnogo ciljeva mada nismo o tome otvoreno govorili. Dozvolili smo TV reporterima da pričaju kojekakve gluposti ali ne i da se dotiču suštinskih razloga u vezi s tim. Prije svega, na Kosovu postoji cijela jedna riznica prirodnih bogatstava. Kosovo ima ogromne zalihe urana ispod zemlje, a uran je ono što nama uvijek treba. Takođe se trudimo da takve minerale učinimo nedostupnim svojim potencijalnim neprijateljima. 

Milosevic nam nije htjeo izaći u susret tj. da nam prepusti korištenje tih ruda, tako da smo morali da mu zagorčamo život. Naša pobjeda nije ni u jednom momentu dolazila u pitanje. 

Mi smo sveli tu ponosnu naciju na onaj nivo poniznosti kakvog očekujemo i od svih drugih. Nakon tog rata, s obzirom da se Mr. Milosevic nije dovoljno pognuo pred nama, mi smo morali da ga zatvorimo pod optužbom da je vršio ratne zločine. Mi smo ti koji su smislili taj pojam. Zar nismo briljantni!? Kako može postojati jedna takva stvar kao što je ‘ratni zločin’? Po samoj prirodi ratnih sukoba, vladari se uvijek nalaze izvan njih. Stvarno je interesantno gledati kako nacije vode međusobne ratove pridržavajući se pravila koje smo mi izmislili. Jedini ratni zločin koji stvarno postoji, to je zločin suprostavljanja nama. Svako ko je protiv nas, krši naše zakone. Kao što ste vidjeli, kad je neko za nas, onda nama ne smeta šta god taj radi. Pa, zar Nelson Mendela nije bio jedan obični terorista-bombaš, koji je svojevremeno ubio mnogo svojih neprijatelja? Mi smo od njega napravili heroja.

Mi ne obraćamo pažnju na zakone kada dođe do rata. Mi radimo ono što želimo, kad želimo i gdje želimo. Mi možemo izgladnjeti neku naciju, zaviti njene građane u crno i nanositi im takve užasne patnje, za što bi svakog našeg neprijatelja mogli dovesti na sud. Pogledajte ovaj primjer:

Mi bombardujemo Srbiju do iznemoglosti, bombardujemo Kosovare sve dok ne napuste svoje kuće, potrujemo im sve rijeke i potoke, prekinemo im snabdijevanje strujom i napravimo jedno katastrofalno stanje u toj državi a onda majstorski napravimo tako, da to sve izgleda kao krivica Mr. Milosevica, te ga zbog toga još pošaljemo i na sud.  Na isti način smo zapalili onu nastambu Davidijanaca u mjestu Waco, a onda krivicu za sve to svalili na Mr. Koresa. Onda, kako smo samo ocrnili Sadama i smislili onu priču o oružju masovne destrukcije!?  S takvima se mi lako obračunavamo. Stvarno je smiješno kad čovjek o svemu ovome razmišlja. Ja nisam po prirodi neko ko ima smisla za humor, ali ponekad samog sebe uhvatim kako se smijem kad vidim s kojom lakoćom prihvatate sve ove gluposti i apsurde koje vam mi serviramo.

Da li vam je sada jasno zašto se svjetski lideri tresu kad se nalaze u našem prisustvu? Mi samo očekujemo od vas da ostanete privrženi našem sistemu i da se ne bunite.  Kad kupujete kuću, ne samo što nam platite porez za to, nego nam isplatite kroz interes na kredit još mnogo više. Tako vi na kraju, uzimajući interes u obzir, platite za vašu kuću dva do tri puta više nego što ona stvarno vrijedi. Sav taj novac završava u našim rukama.

Mi želimo da se vi smatrate slobodnim te da vam tako ne pada na pamet da tražite istinsku slobodu. Sve je to razlog zašto smi napravili sve ovako kako smo napravili. Vi ste naša svojina. Mi vam nećemo dopustiti čak ni da nešto kupite ili prodate, sve dok se ne podvrgnete našem autoritetu. Ukoliko nas tužite sudu, izgubićete. Ukoliko budete koristili nasilje, završićete u nekom od naših radnih logora, radeći u našoj zatvorskoj industriji. Vama treba naš novac, vama treba naša zabava, naše gorivo, i druge pogodnosti kako bi mogli da funkcionišete, jer kad njih nemate, vi se osjećate ugroženim. Tako smo vas doveli do tačke kada vam ne preostaje ništa drugo nego da se potčinite našoj volji.

 

Potpis: (potpisa nema)

 

Komentar: Ništa se ne brinite, nema razloga za uzbunu jer na osnovu gornjeg linka jasno se može vidjeti da je ovo pismo poslano ovcama koje žive u američkom toru, što podrazumijeva da ono s nama nema nikakve veze, jer mi ne govorimo engleski.

 

85-godišnji starac napušta SAD – Zato što vidi šta se sprema

pise: Joey Picador
http://www.justicefornone.com
27-5-5


Jedan od naših susjeda se seli. Živim u ovom naselju već 6 godina ali nisam upoznao susjede bogzna kako dobro, većinom samo klimnemo glavom ili mahnemo jedan drugom. 

Jutros sam čuo kako se kamion za selenje parkirao u blizini. Kad sam predveče došao kući , provirio sam kroz prozor i vidjeo svog susjeda (on izgleda otprilike oko 85 godina star, veoma sporo se kreće i sporo govori) kako stoji na trotoaru pored kamiona. Prišao sam mu i pozdravio ga, a onda smo započeli razgovor. Pitao sam ga gdje se seli, a on kaže, "Nazad u Njemačku."

Ja sam proveo u Njemačkoj dvije godine kada sam bio u armiji, tako da sam se malo razvedrio i rekao mu da je to jedna stvarno lijepa država a onda sam ga pitao da li se on to vraća zbog nostalgije.  

"Ne," rekao je. "Idem nazad zato što sam sve ovo već prije vidjeo." Onda mi je rekao da kad je bio još dijete imao je priliku zajedno sa svojom porodicom da gleda sa užasom kako je Hitlerova vlada činila zločine jedan za drugim a niko nije smjeo ništa da kaže. Rekao je kako medija nisu smjela da se protive a oni koji jesu nisu dugo opstali.
Rekao je kako su se njihovi susjedi i prijatelji koje su poznavali cijeli život iznenada okrenuli protiv njegove porodice i drugih Jevreja, prihvatajući se mržnje "kao da su je bili gladni" (njegove riječi).

Rekao je da je sada previše star da opet gleda tako nešto svojim očima, i da je prestar da učini bilo šta u vezi toga, tako da on, u četvrtak, vraća svoju porodicu natrag u Evropu, gdje će biti bezbjedni od Džordža Buša i njegovih neokonzervativaca. Izgledao je prilično odlučno ali zabrinuto. Mučilo ga je to što je nekada davno bio premlad da bilo šta poduzme a sada je prestar da se bori protiv onoga što se dešava. 

Moram da vam kažem da sam se osjećao jezivo. Pustio sam ga da priča a cijelo vrijeme sam osjećao kao da imam kamen u stomaku. Kada je završio uhvatio me je čvrsto za ruku, držao ju je sve dok mu zglobovi nisu pobijelili i sav se tresao. Gledao me je u oči i rekao, "Moliću se Bogu za tvoju porodicu i tvoju državu." Onda je pustio moju ruku i polako oteturao.

Ispričao sam vam ovo što mi se dogodilo da bih vas upozorio na trenutno stanje u našoj državi i da bih ilustrovao kako nas, Amerikance, vodi prema ambisu jedna grupa fanatika koja želi da uspostavi globalnu ekonomsku i vojnu dominaciju. Kada čovjek koji je preživjeo plodove fašizma odluči da je vrijeme da napusti OVU državu zato što ovdje vidi iste simptome koji su prethodili holokaustu i drugim nacističkim zločinima tamo, onda je sada poslednji čas da shvatimo da je ovo zlo urođeno kod onih koji tvrde da rade za dobro svih Amerikanaca i čovječanstva. Sada na Amerikancima, bili oni crveni ili plavi, republikanci ili demokrate, stoji obaveza da ih zaustave, dok nije kasno.

 

Komentar: Čini se da je nacistička Njemačka bila samo generalna proba za ono šta nam ovi “vanzemaljci” sada pripremaju.

 

  Andreas von Bulow, bivši  Ministar za Odbranu i Ministar za Tehnologiju Njemačke vlade, Tvrdi da je CIA Organizovala Napad na STC

  http://www.prisonplanet.com/020804vonbuelow.html

  U nedavnoj radio emisiji Alexa Jonesa, održan je intervju sa Andreasom von Bulowom, gdje je on jasno i nedvosmisleno potvrdio da iza napada na STC stoje CIA i američki vojno-industrijski kompleks.

  Komentar: Vijest i nije toliko nova za one koji razmišljaju svojom glavom. Ovdje možete naći ovaj intervju preveden na naš jezik:  http://www.galaksija.com/planeta/vonbuelow.htm

 

  Tenkovi na ulicama Njujorka

Prison Planet
June 7th 2005

Prošlog vikenda kada sam bio u Njujorku, imao sam priliku da vidim tri oklopna vozila kako se voze ulicama Manhatana. Snimio sam ih uz pomoć mog mobilnog telefona (odatle i njihov loš kvalitet).

Nisam mogao vjerovati koliko ljudi je mahalo naoružanim vojnicima koji su izvirivali na vrhu vozila. Nikome da padne na pamet pitanje, "Šta zaboga traž naoružana vojska sa oklopnim vozilima na sred jedne ulice u centru grada?!"

To se desilo dan nakon što sam vidjeo policajca koji je kontrolisao saobraćaj na trgu Times i koji je tom prilikom nosio automatsku pušku!

  Komentar: Čini se da “Tajna Vlada” mentalno obrađuje tj. navikava Amerikance na ono što će uskoro usljediti.

 

Balkanizacija Iraka

THE ROVING EYE
Exit strategy: Civil war

Čini se da Amerikancima ne ide u Iraku kako su zamislili te sada imaju namjeru da pruzrokuju građanski rat između Šijata, Sunita i Kudra a onda da podijele tu državu na 6 manjih buranija-državica kako bi ih lakše kontrolisali. Navodno, Irak će biti podijeljen na 3 šijatske državice na jugu, dvije kurdske i jednu sunitsku – sa Bagdadom kao sjedištem federalne vlade.

Naravno, to podrazumijeva promociju i finansijsku potporu lokalnih vjerskih vođa i političara-mediokriteta koji su zainteresovani samo za vlast i odvajanje od matične država; i kojima nije bitno koliko života i opšteg razaranja će tako nešto koštati.

Nadalje, kako bi se podstakao građanski rat i međusobna mržnja, već se otpočelo sa ubistvima civila iz svake grupe i raznim drugim terorističkim aktima gdje su ostavljeni “jasni tragovi” da su ta nedjela počini - oni drugi. Naravno, dokaza da su to možda učinili elementi koji pripadaju nekim notornim američkim i izraelskim tajnim službama – nema.

 Znači, opet - podijeli pa vladaj. Američki podpredsjednik Dick Cheney se navodno nada da građanski rat neće dugo potrajati prije nego što dođe do rasparčavanja države. Uostalom, šta da pričamo kad nam je sve ovo već dobro poznato.

Na osnovu vlastitog iskustva uopšte ne sumnjamo da će Amerikancima poći za rukom da ostvare ono što su namjerili, mada zli jezici tvrde da Iračani nisu ludi kao mi. Daj Bože!

 

Naučnik živi od sunčeve svjetlosti

http://www.ananova.com/news/story/sm_1388470.html?menu=news.quirkies

Jednog njemačkog naučnika ovih dana ispituju njegove kolege nakon što im je on otkrio da već četiri godine ništa ne jede.

Naučnik na polju istraživanja raka, Dr Michael Werner tvrdi da dobija svu svoju energiju od sunca. On kaže da pije samo vodu pomiješanu sa malo voćnog soka.

Dr Werner je napisao i knjigu o ovim svojim iskustvima gdje kaže da je čak dobio par kilograma kad je počeo s ovim eksperimentom.

U svojoj knjizi Živeći od Enegije Svjetlosti, on kaže: “U mom slučaju, ja nisam u stanju da objasnim ono što se događa na jednom naučnom nivou, ali možda je samo malo vjerovanja u to sve što je čovjeku potrebno”.

Njemačke kolege koje istražuju izvor Wernerove energije tvrde da samo biljke mogu sintetizirati sunčevu energiju, ali za sada nisu u stanju da objasne kako mu uspjeva da ostane zdrav. (…)

Komentar: Prije nekih godinu dana imali smo priliku da čujemo kako NASA ispituje čovjeka iz Indije koji takođe ne jede već nekoliko godina. U gornjem članku se govori o jednom njemačkom naučniku. Zvaničnim medijima još uvijek polazi za rukom da ovu stvar predstavljaju kao “fenomen” ili “anomaliju” dok u stvarnosti danas u svijetu postoje hiljade ljudi koji žive od “sunčeve svjetlosti” (ili možda od prane?!) i poznati su kao bretarijanci (pogledaj u Google: breatharians). Isto tako, slučajno imam knjigu Living on Light, koja je već odavno objavljena na tu temu (i to nekim slučajem upravo u Njemačkoj) gdje je autor naveo i metode kako se to postiže. (pogledaj ovdje: http://www.selfempowermentacademy.com.au/light.htm).

Uostalom, čini se da je mnogo lakše zataškati neku stvar nego mijenjati “naučne” postavke koje nam “objašnjavaju” realnost u kojoj živimo. Osim toga, kad bi ljudi saznali istinu, ona bi ih mogla - osloboditi, a to je poslednja stvar koju nam žele oni - koji nas drže u ropstvu.  Njima je bitno da mi i dalje vjerujemo u – vjerovanja, koja su nam oni instalirali.

 

Prevara FDA (Američkog Zavoda za Zaštitu Zdravlja): Nova istraživanja dokazuju da vakcine uzrokuju autizam

 http://conspiracyplanet.com/channel.cfm?ChannelID=47


Piše: EVELYN PRINGLE

Devetog februara 2004. g. Nacionalno Društvo za Autizam izdalo je objavu za štampu iz koje se na osnovu izvedenih naučnih radova od strane institucije Center for Disease Control's Vaccine Safety Datalink, vidi da se kod djece koja su vakcinisana vakcinama koje sadrže thimerosal, šanse za oboljevanje od autizma povećavaju 27 puta. (…)

Komentar: Samo 27 puta?!? Da FDA, tj. Američki Zavod za “Zaštitu” Zdravlja ima više veze sa zaštitom interesa medicinsko-farmaceutskog kartela nego sa zaštitom zdravlja ljudi, već odavno je poznata stvar. Podatak o tome koliko je ljudi umrlo ili osakaćeno usljed korištenja vakcina i “lijekova” ili bolje rečeno – sredstava za ublažavanje simptoma bolesti, koje je ova organizacija odobrila, vjerovatno se ne objavljuje iz razloga da hiljade drugih ne bi dobili infarkt, kada bi tako nešto saznali. Da ne pričamo o tome koliko je ta ista organizacija zaslužna za eliminaciju i zataškavanje prirodnih ljekovitih supstanci, kao i za zatvaranje i likvidaciju onih koji su promovisali uspješne alternativne metode liječenja.

Ovih dana saznajemo i da sredstvo protiv upale i bolova Ibuprofen (poznat i pod mnogim drugim komercijalnim imenima) povećava 24 puta šanse da čovjek dobije - infarkt. Malo koji “lijek” nema sporedne efekte za kontrolu kojih moramo trošiti još nekoliko drugih “lijekova” koji takođe imaju svoje “sporedne efekte” ... i niko da pomisli da možda u svemu tome ipak - “nešto nije u redu”.

(Dio ove dinamike mentalne manipulacije čovječanstva, kada se o medicini radi, čitaoc može vidjeti na osnovu mateijala iz teksta: Dijabetes – Smrtonosna prevara)

 

  Pljusak žaba u Srbiji 

http://www.news24.com/News24/Technology/News/0%2C%2C2-13-1443_1717510%2C00.html

  U mjestu Odžaci, 120 km od Beograda, hiljade žaba je palo s neba

  Naučnici ovo objašnjavaju onom klasičnom «tornado teorijom» samo ostaje nejasno zašto taj «tornado» uvijek pokupi samo žabe i zašto su one uvijek drugačije od onih koje se normalno nalaze na tim područjima. Žabe takođe ostaju žive nakon što ateriraju odozgo.  

Alternativna Medicina

Ko nosi sunčane naočale, živi u - mraku

(Nexus Vol 8 No 4)

  “Dobro zdravlje se može i mnoga oboljenja ublažiti ili izlječiti ukoliko se adekvatno izlažemo svjetlosti širokog spektra.”

  “Dva sata izlaganja dnevnoj svjetlosti u predvečerje može da eliminiše simptome depresije, zamora, iritacije i gojaznosti.”

  “Pacijenti oboljeli od završne faze raka, koje je Dr Ott lično poznavao, oporavili su se uz pomoć sunčanja”.

  Ovo je bilo samo par navoda iz veoma interesantnog teksta pod naslovom: Ljekovita moć svjetlosti širokog spektra, kojeg je napisao Joseph G. Hatteslay.

Odakle sad odjednom to da je sunčeva svjetlost ljekovita kad nas stalno plaše njome?! Čini se da je najveći problem u tome što se sunčeva svjetlost ne može ni patentirati niti prodavati, te tako donijeti značajan profit onima koji stvaraju i upravljaju tzv. “koncenzus realnošću” u kojoj živimo. Naravno, to ne znači da se ona ne može ocrniti te tako zaraditi na promociji straha od nje tj. metodama zaštite od nje.

Osim toga, nedovoljno izlaganje sunčevoj svjetlosti stvara cijeli niz zdravstvenih problema kod čovjeka.

  Naravno, naša fobija od sunčeve svjetlosti ima i svoju naučnu podlogu. Naime, naučnici su (po čijem li to nalogu?) uzeli životinje, uspavali ih a onda njihove oči izložili jakom snopu ultravioletnih zraka (UV) zraka, što je naravno oštetilo njihovu mrežnjaču oka. Odatle je zaključeno da su UV zrake štetne. Čovjeka, naravo, možemo isto tako uspavati, napumpati ga sa nekoliko litara vode, pa nakon što on izdahne zaključiti kako je voda štetna po ljudsko biće.

  UV svjetlost koja je u tragovima zastupljena u normalnoj sunčevoj svjetlosti neophodno je potrebna je za čovjekovo fizičko i mentalno zdravlje. S obzirom da veći dio nje primamo upravo preko očiju, sasvim je logično da ćemo to spriječiti uz pomoć sunčanih naočala.

[Nadamo se da ćemo uskoro biti u situaciji da prevedemo i objavimo gore navedeni tekst. Do tada, - pamet u glavu!]

 

  Bajate Vijesti

  Bušiće ljudi bunare u zemlji i iz njija vaditi zlato koje će sve okretati te im davati svjetlost, hitrinu i snagu, a zemlja će tugom proplakati jer će na njojzi samoj biti mlogo više zlata i svjetlosti, no u utrobi njenoj. Boljeće je rane od tih rupetina.

  Umjesto da kose i plaste ljudi će kopati svuđe, đe treba i đe ne treba, a te će sile biti svuđe oko njih, samo što neće umijeti da zbori i da im kazuje:

  "Daj, uzmite me, zar ne vidite da sam tuj, svuđe oko vas."

Tek pošlje mnogo ljeta, ljudi će se sjetiti ove sile prave, pa će vidjeti kakvu su ludost činjeli tim svojim rupetinama. Biće te sile i u samijem ljudima, ali će proći podosta vremena da je oni doznaju i upotrijebe. Tako će čovjek živjeti dugo, mlogo dugo, a da neće umjeti da sam sebe pozna. Biće mlogo raznijeh mudraca koji će preko svojieh knjiga mišljeti da sve znaju i sve umiju. Oni će biti velikačka prepreka da se do ovijeh doznanja dođe, a kada se sve to dozna i spozna, ondakar će ljudi uvidjeti u kakvoj su zabludi bili, slušajući ove njihove mudrace... kad se to budne zgodilo, ljudi će se kajati što to prije nijesu doznali, jerbo je to doznanje sasvijem prosto.

  Komentar: Ovo je, naravno, rekao Mitar Tarabić još veoma, veoma davno, što možemo naći u knjizi Kremansko Proročanstvo na stranama 222 i 223. Naravno, radi se o orgonskoj energiji, za koju još uvijek ne dozvoljavaju da se javno prizna i koristi. Još jedna potvrda da ono što u ovoj Zoni Demijurga stvarno postoji, ako nije priznato, onda - ne postoji; ili se tumači suprotno od onoga što jeste. Uostalom, da to nije tako, onda  ovo ne bi ni bila - Zona Demijurga, nego neka normalna planeta gdje žive normalna ljudska bića na jedan ljudski način, i što je najvažnije - bez kontrole "odozgo".

 

  Humor  

 

Izvinjavamo se čitaocima što smo u prošlom izdanju Znakova u vezi pojave Svete Gospe zaboravili da uzmemo u obzir informacije od eksperta na tom području, Muhameda Isa Davuda:

  http://www.islam-bih.com/knjige/book_razgovor/rsdm_default.htm.htm

Iz knige: Razgovor sa džinom muslimanom, Muhamed Isa Davud

IZMIŠLJOTINE O POJAVLJIVANJU DJEVICE
MARIJE

(On je zatim nastavio): "U ime Uzvišenog Allaha dž.š,
nešto ću ti kazati i o izmišljotini kod kršćana o pojavljivanju
djevice Marije koja liječi bolesnike. Kunem ti se Velikim
Allahom i opet ti se kunem Velikim Allahom dž.š, daje ono
što se pojavljuje u liku djevice Marije ili nekih njihovih drugi
svetaca, džin ili šejtan koji zna medicinu. A kao dokaz da
istinu govorim, ja ih izazivam i pozivam da dođu kod nekog
šejha muslimana, koji je dobro učen i pobožan, on ih je kadar
zarobiti učenjem Ajetul-Kursije ukoliko su utjelovljeni, ili
ih otjerati ukoliko pokušaju da se sa njim poigraju. A Ajetul-
Kursije se ne boji i od nje ne bježi osim lažac".

~***~

Ovdje dodajemo još neke metafizičke istine iz istog izvora:

 

ŠEJTANI ZADUŽENI ZA STIDNA MJESTA

 

Džin musliman reče: "Postoje grupe, čete pa i čitavi odredi šejtana
koji su zaduženi specijalno za stidna mjesta".

Želio bih da to bolje pojasniš čitaocima.

"Neki šejtani žive u maternicama i polnim organima bludnica i
prostitutki, kako bi uljepšavali prostituciju i njima i onima koji
se sa njima sastaju. Ukrašavaju mu je do te mjere kako bi im
ponovo došao da bi zavolio prostituciju".

Da li uistinu žive u maternicama prostitutki ili im samo
došaptavaju?

"Stvarno, kunem se Velikim Bogom! O, koliko je samo
šejtana i džina meni priznalo da su došli iz maternice i polnog
organa te i te osobe".

On potom nastavi: "Neki šejtani žive u čmarovima nekih
muškaraca ili žena kako bi homoseksualizam predstavili
lijepim i ugodnim. Neki opet žive u polnim organima
određenih žena kako bi im uljepšali lezbejstvo. Neki od njih
žive u klaonicama gdje se krv proliva. Neki žive u javnim
kućama, kako bi došaptavali onima koji tamo dolaze da
dolaze još češće i da dovode i svoje prijatelje.

Muhamed Isa Davud

51

Što se tiče plesnih dvorana koje vi nazivate diskotekama ili
diskovima, to su mjesta u kojima boravi na hiljade šejtana.
Zato se često dešava da mnogi koji tamo odlaze budu
opsjednuti i da polude. Šejtani izuzetno mnogo vole pjesme
i muziku i uživaju toliko u plesu da vi to prosto ne možete ni
pojmiti".

Komentar: Čuvajte se šejtana! (šejtan - nikad ne spava!)

 

  Uputstva

 

 

  Aha, priznajte da ste se već ponadali da ćete se danas provući bez Hrkljuša, koji sve vidi, sve čuje i sve zna!?!

  Ovdje navodimo još jedno od njegovih uputstava iz Pisma, koje moramo uvijek imati na umu:

11. Ako bi se svadili ljudi, jedan s drugim, pa bi došla žena jednoga da otme muža svojega iz ruke drugoga koji ga bije, i pruživši ruku svoju uhvatila bi ga za mošnice,

12. Odsijeci joj ruku, nek ne žali oko tvoje

  (Peta Knjiga Mojsijeva, 25)

Komentar: Tek toliko, nek’ se zna, da ne bi bilo kasnije: 

"…Nisam znala…ja sam mislila…”

 

Plava pilula

  Garantuje brz i efikasan povratak u iluziju, a uz sve to je i - besplatna. Nek se posluži ko hoće…

 

  Uz istovremeni prestanak posjećivanja ovakvih vebsajtova i foruma, čovjek počinje da se vraća u svu udobnost civilizovanog života (ukoliko nije previše zaglibio u objektivnoj realnosti). A onda,…nek’ mu je Bog na pomoći...


Metafizika

Planeta

Prva Strana Vebsajta

Forum