www.g a l a k s i j a. c o m

Znakovi Pored Puta

Alternativne Vijesti sa planete i okoline

28/05/06

Zubi zvijeri

 •  

  Arhiva:

   

  17/03/06

  25/11/05

  17/09/05

  12/06/05

  22/04/05

  28/03/05

  06/03/05

  25/02/05

   Obavještenje

   

  S tugom u srcu i bolom u duši obavještavamo vas da je na našoj planeti zavladala pandemija psihopatije. Naravno, ovu vijest možete uzeti čisto informativno jer je to nemoguće primjetiti ili osjetiti. Sama priroda tog mentalnog poremećaja je tako podmukla da čovjek koji je zaražen ne može to primjetiti, jer jednostavno, - nema čime, s obzirom da svi imamo samo jedan um.

  Izgleda da je sve počelo tako što je jedna relativno mala grupa istinskih psihopata uspjela da dođe na pozicije vlasti a onda raznim metodama da zarazi većinu stanovništva ove planete tim psihičkim poremećajem koji mijenja čovjekovo stanje svijesti i percepciju na jedan neprimjetan i podmukao način.

  Međutim, u svemu ovome ima i dobrih vijesti. Prva je ta da taj poremećaj ne utiče na prirodnu dužinu čovjekovog života, osim ukoliko on ne bude ubijen od strane nekog drugog pacijenta, pardon …normalnog čovjeka…htjedoh reći…psihopate,…ma, dobro, nije bitno, valjda znate na šta mislim!?

  Druga dobra vijest je ta da mi sebe možemo slobodno smatrati normalnim jer je psihopatski način razmišljanja i ponašanja već odavno toliko ukorijenjen na ovoj planeti da je on postao karakterističan za veliku većinu nas a dobro je poznato to da je na ovoj planeti većina uvijek bila u pravu. Stoga, nema razloga za uzbunu.

  Dobra vijest je i ta da sada ne možemo ni znati kako to izgleda normalan covjek, pa se nemamo cega bojati jer se namamo s kim upoređivati. Navodno, ukoliko se neko normalan i pojavi on odmah biva razapet ili neutralisan na neki drugi način, kako ne bi uznemiravao narod.

  Treća dobra vijest je ta da postoje neke indikacije da je to glavni razlog što nas neke duhovno napredne vanzemaljske vrste zaobilaze u širokom luku jer se, naravno, boje se da se i oni ne zaraze. Dakle, oni će nas i dalje ostavljati na miru u ovom našem karantinu. Šta će nam kog vraga oni, kad nam je ovako lijepo samima?!

   

  ***

  Žive i mrtve žrtve procesa globalne psihopatizacije čovječanstva

  ***

  Osiromašeni uranijum, sredstvo za depopulaciju svijeta

  http://www.indybay.org/news/2006/04/1814125.php

  Piše: Sepp Hasslberger

  Ratovi, Epidemije, Depopulacija – Teška vremena su pred nama

  Juče, kad sam pročitao ovaj članak Justina Raimondo-a, odmah mi se pojavila jedna katastrofalna vizija. To je nešto što bi nas moglo čekati odmah iza ugla, odnosno, početi za manje od dvije sedmice, kad Iran otvori novu naftnu berzu na kojoj će se trgovina crnim zlatom obavljati u eurima a ne više u dolarima.

  Ukoliko uzmemo u obzir opasnosti pandemije bolesti koje su stvorili ljudi, kao što su AIDS i njegov prošlogodišnji nasljednik SARS, Ptičja Gripa, napast u vidu osiromašenog uranijuma, pa čak i normalna aplikacija farmaceutske medicine koja je postala jedan od glavnih uzroka smrti, onda čovjeku ni ne treba neka mašta kako bi vidjeo da uništenje očekuje značajan dio populacije ove planete.

  ... ukoliko, naravno, ne uspijemo da se nekako probudimo na vrijeme i preuzmemo upravu od onih koji su nas doveli na rub katastrofe, kako bi sproveli svoje političke ciljeve u vidu značajne redukcije broja stanovništva.

  Razmislite o tome.

  Redukcija populacije

  NEWS BRIEF: "UC Regents gubi kontrolu nad programom nuklearnog oružja: Preuzimanje pet admirala, grupa Carlyle i Rand", SF Bay View, Dio 6, Leuren Moret

  "Istraživanja na području kontrole populacije, sprečavanja rađanja u budućnosti, sada se sprovodi u tajnosti od strane bio-teh kompanija... Na jednom predavanju na tu temu, Chapela je otkrio da se sada u Meksiku testira spermicidalni kukuruz kojeg je razvila jedna američka kompanija. Muškarci koji nesvjesni ovoga jedu taj kukuruz stvaraju neplodnu spermu i ne mogu biti reproduktivni. Depopulacija, takođe poznata kao eugenika bila je promovisana još od strane nacista za vrijeme Drugog Svjetskog Rata. Tu se radi o namjernoj likvidaciji velikog segmenta žive populacije a to je bilo predlagano za zemlje Trećeg svijeta još za vrijeme Karterove administracije od strane Savjeta za Nacionalnu Bezbjednost (NSC)..."

  Dok je tačno to da je depopulacija zemalja Trećeg svijeta bila zagovarana za vrijeme Karterove administracije, njen orginalni nacrt je bio napravljen nekoliko godina prije od strane Henrija Kisindžera, Državnog sekretara za vrijeme predsjednika Džeralda Forda. Da se sada vratimo na gornji članak:

  "Memorandum Nacionalne Bezbjednosti br. 200, datiran 24 aprila, 1974. g. i naslovljen: "Implikacije rasta populacije širom svijeta za američku bezbjednost i inostrane interese", kaže:

  "Dr. Henry Kissinger je u svom memorandumu NSC-u rekao da ‘depopulacija Trećeg svijeta treba da bude najviši prioritet američke inostrane politike’. On je naveo razloge nacionalne bezbjednosti u smislu da će američkoj ekonomiji biti potrebne sve veće količine minerala iz prekomorskih zemalja, pogotovo iz onih slabije razvijenih zemalja... (nešto mi Kosovo pade na pamet, prim. prev.) Gdje god smanjenje populacije može povećati šanse za jednu takvu stabilnost, populaciona politika postaje relevantna za zalihe, rudna bogastva potrebna za ostvarenje američkih ekonomskih interesa..."

  "Politika depopulacije postala je vrhovni prioritet programa NSC-a, Rimskog Kluba i onih koji određuju američku politiku kao što su general Alexander Haig, Cyrus Vance, Ed Muskie i Kissinger ... SAD su se složile s pogledima bivšeg predsjednika Svjetske Banke, Roberta McNamara-e da je ‘populaciona kriza’ veća prijetnja za američku nacionalnu bezbjednost od ‘nuklearne anihilacije’. U 1975. g. Henry Kissinger je osnovao grupu za političko planiranje u Američkom Odjeljenju za Poslove Stanovništva. Za predsjednika Kartera je tada bio pripremljen Dokument za depopulaciju pod nazivom 'GLOBAL 2000'.

  "Nije nikakvo iznenađenje što su ove mjere ustanovljene za vrijeme predsjednika Kartera uz pomoć Kissinger-a i Brzezinskog – koji su svi u vezi sa David-om Rockefeller-om. Porodica Bush, porodica Harriman – poslovni partneri Bush-a sa Wall Street-a u finansiranju Hitlera – i porodica Rockefeller predstavlja elitu američkog eugeničkog pokreta. Čak se i britanski Princ Philip, član grupe Bilderberg, izjašnjavao u korist depopulacije ... "ako se ja ponovo inkarniram, želio bih da se vratim na zemlju kao smrtonosni virus kako bih smanjio nivo populacije."

  "Sekretar za Odbranu, Donald Rumsfeld organizuje finansiranje i izgradnju laboratorija za proizvodnju bioloških agenasa nivoa 3 i 4 širom SAD – čak u univerzitetskim zgradama i gusto naseljenim urbanim lokacijama. U postrojenjima za proizvodnju biološkog oružja nivoa 4, jedna jedina bakterija ili virus su smrtonosni. Laboratorije 4-tog nivoa su ujedno i najviši nivo koji je dozvoljen na kontinentalnom području SAD."

  Nevjerovatno, ovaj članak otkriva da je agresivni napad na populaciju zemalja Trećeg svijeta započeo preko Henry Kissinger-a u aprilu, 1974.g. (kad je bio Državni Sekretar za vrijeme predsjednika Forda), pa preko predsjednika Jimmy Carter-a, i na kraju sa Sekretarom za Odbranu Rumsfeld-om iz Bush-ove administracije. Tako se može reći da je depopulacija zemalja Trećeg svijeta jedan od najvažnijih aspekata američke politike u zadnjih 30 godina a ona se nastavlja i danas; nadalje, može se reći da je ta politika bi-partizanska jer je cijelo to vrijeme bila čvrsto podržavana od strane Demokrata isto kao i Republikanaca kroz mnogobrojne administracije.

  Mi smo već prije tvrdili da plan Iluminata podrazumijeva smanjenje svjetske populacije za 66%. Američki pisac, Bill Cooper, (u međuvremenu je ubijen u zamci namještenoj od strane američke policije, prim. prev.) u svojoj knjizi "Behold A Pale Horse", piše o ozbiljnim planovima za depopulaciju planete a svaki bivši Satanista kojeg sam upoznao od 1991. godine potvrdio mi je da Iluminati planiraju smrt ljudi u tim razmjerama. Kada smo otkrili onu Novu Pentagonovu Mapu prema kojoj se sada odvija invazija na Irak, Avganistan, Solomonska Ostrva i indonežansku provonciju Aceh, shvatili smo da je Kisindžerova depopulacija vjerovatno usmjerena na sve "ne-integrirajuće" zemlje svijeta i da se ona i dan danas sprovodi.

  Ovaj članak iz magazina SF Bay View završava govoreći na temu jednog od najvećih oružja za depopulaciju, koje je ikada upotrijebljeno: -- Municija sa Osiromašenim Uranom.

  "Dva odlična primjera američke depopulacione politike su, prvo, dugoročni uticaj hemijskog agensa Orange na civilno stanovništvo u Vijetnamu… Drugo, permanentna kontaminacija Srednjeg Istoka i Centralne Azije osiromašenim uranom, koji … će uništiti genetičku budućnost stanovništva koje živi u tim regionima..." (a na Balkanu?!, prim. prev.)
  (http://www.sfbayview.com/110304/ucregents110304.shtml)

  Kad čitate o našim žestokim borbama u Iraku, zapamtite to da se veliki dio municije koja se tamo koristi sastoji od - osiromašenog urana. Tako se tamo još uvijek svakodnevno raspršava sve više osiromašenog urana, pored već blizu 3000 tona, koje smo tamo prethodno potrošili.

  Ovaj članak iz magazina SF Bay View ne pominje drugo važno oružje za postizanje depopulacije – virus AIDS-a.

  Sada ćemo pogledati šta je, Bill Cooper, rekao na tu temu u njegovoj veoma važnoj knjizi, "Behold A Pale Horse":

  "Da bi se populacija brzo smanjila ... potrebno je što više muškaraca uvući u borbu i ubiti značajan broj plodnih žena, koje su u dobu da mogu rađati djecu." [strana 171]

  Ova objava da Iluminati sprovode jednu kampanju ciljane redukcije populacije u zemljama trećeg svijeta podsjeća nas na užasni izvještaj da je prije napada na Faludu u Iraku već bilo ubijeno preko 100000 civila:

  NEWS BRIEF: "Gdje je stid i bijes u ovome svijetu?: Civilne žrtve u Iraku", piše: Scott Ritter, UN inspektor za oružje u Iraku, između 1991.g. i 1998. godine, objavljeno u Dawn International, 2 novembra 2004.g.
  http://www.dawn.com/2004/11/02/int14.htm

  "Stvarna cijena u ljudskom životima koja je već plaćena za rat u Iraku tek sada postaje pomalo jasna. Prema navodima iz britanskog magazina Lancet Medical Journal, istraživaći su korištenjem kredibilne metodologije utvrdili da je više od 100 hiljada iračkih civila, - većinom žena i djece – poginulo od početka američke invazije… (…)

  Suština ove objave je u činjenici da Iluminati upravo sada koriste mnoga oružja kako bi smanjili svjetsku populaciju, od AIDS-a, pa preko Osiromašenog Urana i Hemijsko-bioloških agenasa, sve do konvencionalnih oružanih dejstava protiv civilnog stanovništva.

  Komentar: Objektivna realnost – ili samo jedna konspirativna teorija dizajnirana tako da naruši vaš mentalni mir i udobnost?!

  Da li ‘kemtrejliranje’ ljudskih bića na ovoj planeti takođe ima neke veze sa svim ovim?!

  Sva sreća pa su nam naše vlade odvukle pažnju na borbu protiv pušenja … cigara, tako da se imamo čime zanimati u slobodnom vremenu. Čini se da nas je patokratija zarazila psihopatijom, tako da ne mozemo vidjeti šta nam rade.

  Svaki normalan čovjek bi ovoga sigurno na vrijeme postao svjestan i on bi vjerovatno poduzeo nešto kako bi se to spriječilo! Ovako, nek nam je Hrkljuš na pomoći, kao i do sada.

   

  Štite korporacije sterilizirajući žene
  http://www.iskon.hr/

  William Engdahl

  Dio američkog plana ovladavanja svijetom je smanjenje svjetske populacije u zemljama bogatima resursima, ptičja gripa od koje se obogatio Rumsfeld, i GMO, tvrdi W. Engdahl.

  PULA - Sjedinjene Države već više od tri desetljeća provode sustavno smanjivanje svjetske populacije u zemljama bogatim prirodnim resursima - tajno su sterilizirali na desetke milijuna žena širom svijeta kako bi zaštitili interese američkih korporacija, rekao je geopolitolog, novinar i ekonomist svjetskog glasa William Engdahl, autor bestselera Stoljeće rata i Sjeme uništenja, na tribini u Puli, piše Glas Istre.

  Engdahl je govorio o planu "osvajanja" svijeta, odnosno o ljudima koji stoje iza genetski modificirane hrane, o panici koju je izazvala ptičja gripa te ciljevima koje ona treba polučiti.

  Steriliziraju milijune žena


  "GMO je ono što Pentagon naziva dominacijom, kontrolom svega i svakoga uz pomoć vojske, ekonomije, zdravstva, a u ovom slučaju protoka hrane. Od početka 70-ih godina službena je politika SAD-a sistematsko smanjivanje svjetske populacije, naročito u zemljama bogatim prirodnim sirovinama. Počelo je s Henryjem Kissingerom, potrčkom nekolicine bogatih američkih obitelji, pogotovo Rockefellera. Pod programom masovne imunizacije sterilizirali su tajno na desetke milijuna žena širom svijeta, putem UN-ovog fonda zaduženog za populacijske aktivnosti i Svjetske zdravstvene organizacije. Cilj je bio sterilizirati čak četvrtinu svjetske populacije žena da bi zaštitili interese američkih korporacija i spriječili revolucije u tim siromašnim zemljama", rekao je Engdahl.

  Istovremeno, dodao je, Fondacija Rockefeller počela je financirati istraživanja kako smanjiti i kontrolirati populaciju izmjenom genetičke strukture i tako je stvoren GMO, tvrdi Engdahl. Iako su neke primjene GM kukuruza uzrokovale malformacije na teladi, smrt krava, zagađivanje zemlje, takva istraživanja nikada nisu dovršena, jer bi ubrzo prestao stizati novac. "Želja je američke administracije do 2006. godine kontrolirati izvore nafte i hrane, da citiram Kissingera: 'Kontrolirajući naftu - kontrolirat ćemo zemlje, kontrolirajući hranu - kontrolirat ćemo ljude'. Oni se zapravo igraju boga, a hoće li im uspjeti – vidjet ćemo", rekao je Engdahl.

  Rumsfeld se obogatio na pti
  čjoj gripi

  Predsjednik George W. Bush je u listopadu 2005. godine u Nacionalnom institutu za zdravstvo objavio strategiju plana u slučaju pandemije gripe te od Kongresa zatražio milijardu dolara za lijek Tamiflu, koji je i putem WHO-a promoviran kao jedini raspoloživi lijek protiv ptičje gripe. Međutim, ono što nisu rekli, kaže Engdahl, je da je taj lijek beskoristan u slučaju zaraze te da ga je izumila i patentirala kalifornijska tvrtka u kojoj je do početka 2001. godine, kao predsjednik odbora, sjedio današnji ministar obrane SAD-a Donald Rumsfeld. Nakon naputka Pentagona o ptičjoj gripi i investiranju u Tamiflu, Rumsfeld je kupio dionice u vrijednosti 18 milijuna dolara, postavši time jedan od najvećih dioničara te tvrtke. Stekao je ogromno bogatstvo, jer se cijena dionica udvostručila upravo zahvaljujući publicitetu koji je krenuo iz Pentagona.

  Engdahl je ustvrdio da se strah od ptičje gripe koristi za globalnu dominaciju u agro i peradarskom biznisu, što se očituje i u činjenici da su "potukli" perad po malim farmama jugoistočne Azije i Europe, a da se istovremeno ne napadaju veliki proizvođači. No, upravo su ti giganti peradarske industrije, po Engdahlovim riječima, pravi izvori zaraze, novih bolesti i virusa poput H5N1, jer životinje žive u jezivim uvjetima, fizički izobličene zbog kljukanja hormonima rasta, u smrdljivim i pretoplim prostorima, izložene opasnim kemikalijama, krvi i fekalnom zagađenju, u kojima se nerijetko i međusobno napadaju.

  "Peradarsku industriju u svijetu danas kontrolira svega pet kompanija, četiri u Americi i jedna na Tajlandu, s kojom su se povezali i kreću u industrijalizaciju većeg dijela svjetske peradarske proizvodnje. Njihov je interes širenje na tržišta Azije i Europe te im je i ptičja gripa stigla kao 'dar s neba' ili, bolje reći, iz pakla. I dok ornitolozi kažu da ptice selice migriraju iz sjeverne u južnu hemisferu i obrnuto, propagandna mašinerija širi panični strah od slobodnih divljih ptica koje dolaze s istoka na zapad zaraziti europsku perad. Vi u Hrvatskoj imate sreću što još uvijek imate veliki broj malih gospodarstava s vlastitom proizvodnjom i upravo je to zajednički cilj - podržati domaću proizvodnju bez GMO-a. Oni se igraju bogova, ali mi mali ljudi imamo prednost na koju često zaboravljamo, jer se borimo za prirodne zakonitosti i bog je na našoj strani", zaključio je Engdahl, piše Glas Istre.

   

  Balkanski Sindrom

  http://www2.serbiancafe.com

  Ukupno 28 italijanskih vojnika je umrlo, a 158 obolelo od „Balkanskog sindroma", jednim imenom nazvanih bolesti od kojih obolevaju oni koji su se vratili iz BiH i sa Kosova, navodi se u godišnjem izveštaju Ministarstva odbrane Italije koji je upućen Parlamentu. U izveštaju koji danas prenosi dnevni list „Korijere dela sera" stoji da su vojnici oboleli od tumora štitne žlezde, tumora na testisima i od Hodgkinovog limfoma. Postoji sumnja da su te bolesti „povezane s osiromašenim uranijumom", kojem su vojnici bili izloženi na tim prostorima, navodi se u izveštaju i dodaje da ta povezanost nije naučno dokazana, ali da se u nju sumnja. U izveštaju stoji da je Pentagon priznao da je tokom rata na Kosovu bilo ispaljeno 11.000 projektila s osiromašenim uranijumom.

  Predsednik odbora Ministarstva koji je bio zadužen za analizu bolesti i oboljenja vojnika Falko Akame istakao je da se „bolesti ne mogu sa sigurnošću povezati s osiromašenim uranijumom, ali se ne može ni reći da osiromašeni uranijum nije imao ništa s tragičnom smrću mladih lica".

  Akame smatra kako bi se ispitivanje, koje je do sada sprovedeno na 65.701 vojniku koji su naizmenično bili u BiH i na Kosovu, trebalo proširiti i na vojnike koji su bili u Albaniji, u prvom ratu 1991. godine u Iraku i u intervenciji u Somaliji 1993. godine.

  Komentar: Hoće li biti kakvog ispitivanja balkanskih naroda, ili neće, da se ljudi slučajno ne bi - uznemirili!? Uostalom, kakve koristi od ispitivanja?

   

  Oružje u svemiru

  Index.hr

  Pentagon je poslao zahtjev Kongresu da mu odobri stotine milijuna dolara za testiranje oružja u svemiru, što je najveći korak prema pretvaranju svemira u bojno polje još od vremena davno napuštene strateško-obrambene inicijative popularno nazvane Ratovi zvijezda (Star Wars), koju je odobrio predsjednik Reagan za vrijeme Hladnog rata, piše ugledni američki novinar Bryan Bender u Boston Globeu.

  Prijedlog proračuna američkog Ureda za obranu (Defense Department) za fiskalnu godinu predviđa novac za različita testiranja ofenzivnog i defenzivnog oružja, uključujući projektile lansirane s malih satelita u orbiti, male letjelice koje putuju 20 puta brže od brzine zvuka i koje mogu raspršiti druga oružja te za određivanje mogu li visokonaponski laseri na Zemlji biti iskorišteni za efektivno uništavanje neprijateljskih satelita.

  NASA lansira satelit

  Vojska tvrdi da je njezina svemirska tehnologija, koja je eksponencijalno napredovala u protekla dva desetljeća, vrijedna devetoznamenkaste investicije jer će jednako tako ta tehnologija imati i civilnu primjenu, kao što su primjerice punjenje gorivom ili ponovno pronalaženje onesposobljenih civilnih satelita. Ipak, stručnjaci za kontrolu naoružanja boje se da bi testovi mogli vojsku potaknuti prema razvijanju zračnog oružja u svemiru i to više nego što je to svojevremeno predviđala Reaganova Strateška obrambena inicijativa (Star Wars) sredinom 1980-ih godina prošlog stoljeća - bez javne rasprave o mogućim posljedicama takve strategije.

  "Neke od tih stvari će biti podignute gore i testirane i to je mjesto gdje imate priliku prijeći granicu prema stvaranju pravog sustava svemirskog naoružanja", rekla je Theresa Hitchens, direktorica Centra za obrambene informacije u Washingtonu i koautorica nove analize troškova svemirskog oružja.

  Daryl Kimball, izvršni direktor Organizacije za kontrolu oružja, upozorio je da će bilo koji potez Sjedinjenih Država koji bi vodio pozicioniranju oružja u svemiru "potaknuti ostale države da razviju protumjere".

  Sve je počelo s Reaganom...
  "Prije nego prijeđemo taj prag, Sjedinjene Američke Države trebaju s drugim državama ispitati neke smjernice i ograničenja o tome što se postavlja u svemir", smatra on.

  Zahtjev za ovim projektom, koji predviđa tako ogroman proračun, došao je, doduše, od Ureda za obranu (Defense Department), međutim, većinom je u nadležnosti Missile Defense Agency, koja nadzire razvoj nacionalnog proturaketnog štita, jer taj sistem najviše ovisi upravo o hardveru postavljenom u svemir. Štit također može biti iskorišten ne samo za identifikaciju projektila, već i za njihovo uništavanje i za uzvraćanje napada prema drugoj strani.

  Objašnjenja koja sadrži zahtjev za odobrenjem proračuna ukazuju samo na ono što je u javnosti okvirno poznato kao plan za svemirsko vođenje rata. Stručnjaci vjeruju da se povjerljivi udio od 439 milijuna US dolara (u proračunu je zatajen zbog sigurnosnih razloga) gotovo sigurno odnosi i na neke druge svemirske programe.

  Rick Lehner, glasnogovornik Missile Defense Agency, rekao je da ne postoje planovi za postavljanje oružja u svemir: ''Želimo samo napraviti neke eksperimente na tehnologiji oružja u svemiru."

  Pod Bushevim predsjedanjem, Bijela kuća je više puta isticala ono što je poznato pod izrazom space dominance, odnosno dominacija u svemiru - stanovište da Sjedinjene Američke Države moraju upravljati svemirom kako bi obranile naciju, što je strategija koja se vuče još od vremena predsjednika Reagana.

  Vojska već ima izviđačke i komunikacijske satelite, međutim, Pentagon tvrdi da će sistem svemirskog oružja jednako tako štititi i komercijalne satelite.
  Godine 2004. Air Force je objavio dokument u kojem je skicirana dugoročna vizija za svemirsko naoružanje, a ona obuhvaća antisatelitske projektile koji se lansiraju iz zraka, lasere smještene na Zemlji koji na nišanu drže satelite koji se kreću u orbiti na srednjoj udaljenosti od Zemlje te tzv. "hiperbrzo" oružje koje iz svemira može gađati bilo koju metu na zemlji.

  U dokumentu se ističe da je za Sjedinjene Države od presudne važnosti da protivnicima uskrati pristup svemiru, a uspjeh će "zahtijevati puni spektar, more, zrak i obrambene protusvemirske sisteme", odnosno sve do čega vojska može doći.

  Svemirski ratovi nisu samo SF

  Pentagon je uvijek istraživao svemir kao potencijalno bojno polje, međutim, zahtjev za odobrenjem proračuna označava prijelaz s laboratorijskih teorija u stvarnost. I Busheva administracija je uvijek tražila da vojne opcije ostanu otvorena mogućnost, unatoč međunarodnom protivljenju svakoj militarizaciji svemira.

  Zaista, i to se prvi put dogodilo, Sjedinjene Države prošle su jeseni zaustavile UN-ovu rezoluciju koja je pozivala na zabranu oružja u svemiru. Inače, u prošlosti se američka delegacija uvijek suzdržavala od glasanja za slične mjere.

  Prema zajedničkim analizama koje su napravili obrambeni stručnjaci u Centru Henry L. Stimson i Centru za obrambene informacije, nekoliko svemirskih programa koji su danas u planu, ako se ostvare, kreirat će zapravo "činjenice u orbiti" - i to prije nego što bude provedena javna rasprava o tom vrlo delikatnom pitanju, ne samo za SAD, već i za cijeli svijet.

  Philip Coyle, koji je od 1994. do 2001. za Pentagon radio na testiranju najsofisticiranijih oružja, rekao je u jednom intervjuu kako vidi "novi naglasak na svemirsko oružje" čak i kada "u svemiru ne postoji nikakva prijetnja koja bi opravdala novu utrku u naoružanju u svemiru".

  "Američka proturaketna obrana je prvo sredstvo preko kojega Sjedinjene Države mogu unijeti napadačko oružje u svemir, a to je oružje i s mogućnošću napada", rekao je.

  "Jednom kada ste se tamo gore u svemiru dočepali presretača, oni jednako mogu biti iskorišteni i za obranu i za napad", dodaje.

  Najnoviju inicijativu Pentagona treba svakako promatrati i u svjetlu činjenice da su Indija i SAD ovaj mjesec potpisali povijesni sporazum o suradnji na području civilne nuklearne energije.

  To je jedinstveni sporazum u svjetskim okvirima, jer Indija, koja je prvi nuklearni pokus izvela još 1974. i koja se 1998. proglasila nuklearnom silom, nikada nije potpisala Sporazum o neširenju nuklearnog oružja (NPT).

  Činjenica da nije potpisnica NPT-a Indiji onemogućuje suradnju sa Skupinom nuklearnih dobavljača (NSG), a američki zakon izričito zabranjuje izvoz tehnologije koja može služiti u nuklearne svrhe u zemlje koje nisu potpisnice NPT-a.

  Busha u uvjeravanju Kongresa u opravdanost tog sporazuma, koji je prekretnica u dosadašnjoj američkoj politici, ne očekuje nimalo lagan zadatak, jer njegovi protivnici javno upozoravaju na mogućnost da posluži kao loš primjer Iranu ili Sjevernoj Koreji, koje su, za razliku od Indije, potpisnice NPT-a.

  Analitičari procjenjuju da će sporazum Indiji omogućiti i dobivanje novog statusa - odgovorne svjetske sile.

  Zbog toga je i ugledni The Economist u svom najnovijem broju glavnu temu posvetio Bushevom nuklearnom savezništvu s Indijom te upozorio na opasnost od "novog Hladnog rata".

   

  Komentar: U posljednje vrijeme patokratija nam prodaje priču o svojim planovima za izmještanje oružja u svemir. Na žalost, mnogo ljudi je prijemčivo za psiho-patološki materijal, tako da je uspjelo bez nekih većih problema racionalizovati i ove najnovije poteze psihopata na vlasti. Moramo imati na umu da granice ne postoje kad je ljudska glupost u pitanju.

  Od našeg dopisnika iz svemira doznajemo da već sada zauzimamo prominentno mjesto u analima bezumlja u ovoj našoj galaksiji a ako ovako nastavimo postaćemo poznati i u cijelom univerzumu. Međutim, kako sada stvari stoje, izgleda da za tako nešto ipak neće biti vremena.

   

  Daj naftu ili pucam!

  http://www.iskon.hr


  SAD, Velika Britanija i Izrael pripremaju se za rat s Iranom. Ameri se i ovaj put nadaju da će to biti multinacionalna misija, ali spremni su napast i sami. Iran će odgovoriti napadom na Izrael.

  Velika Britanija sprema se za rat s Iranom. Visoki britanski vojni dužnosnici održat će danas u ministarstvu obrane sastanak s vladom premijera Blaira kako bi razgovarali o mogućem napadu na tu zemlju i njegovim posljedicama ako Teheran ne pristane na zahtjeve UN-a o zaustavljanju razvoja svoga nuklearnog programa.

  Ne može se ignorirati činjenica kako do ovog sastanka dolazi samo dva dana nakon posjeta američke državne tajnice Condoleezze Rice Velikoj Britaniji. Rice je prilikom boravka u Blackburnu inzistirala kako sve pregovaračke opcije u cilju razriješenja krize o iranskom nuklearnom programu, uključujući i upotrebu sile, ostaju otvorene.

  Američka državna tajnica potvrdila je da George Bush vojnu opciju protiv Irana i dalje drži otvorenom.

  Današnjem sastanku prisustvovat će general Michael Walker, zapovjednik britanskoga obrambenog stožera, general Andrew Ridgway, zapovjednik vojne obavještajne službe i pukovnik Bill Rollo, asistent zapovjednika generalskog osoblja koji će razgovarati s dužnosnicima ministarstva vanjskih poslova i Downing Streeta, prenosi Poslovni dnevnik. Jedan viši dužnosnik iz britanskog ministarstva vanjskih poslova izjavio je kako će se na sastanku razgovarati o posljedicama britanske uključenosti u moguću vojnu akciju protiv Irana.

  "Zapovjednici obrane žele znati kakvi će biti utjecaji na britanske interese u Iraku i Afganistanu ako do napada uistinu dođe", dodao je. Isti izvor napomenuo je da bi u slučaju da Iran napravi još jednu stratešku pogrešku, kao što je ignoriranje zahtjeva UN-a ili budućih rezolucija, zapovjednici mogli poduzeti vojnu akciju kako bi se ova kriza privela kraju.

  "Neki dijelovi vlade vjeruju kako je napad na Iran sve samo ne neizbježan", dodao je. Premijer Tony Blair i njegov kabinet o zaključcima sastanka bit će obavješteni u sljedećih nekoliko dana. Inače, o iranskom nuklearnom programu i dalje se nastavlja debata između svjetskih sila koje su Teheranu dale posljednju šansu da pokaže kako je voljan surađivati s Međunarodnom agencijom za nuklearnu energiju (IAEA).

  SAD, Velika Britanija i Francuska žele da Vijeće sigurnosti UN-a zaprijeti Iranu s uvođenjem ekonomskih sankcija, a tome se protive Rusija i Kina. Iako ove zemlje također inzistiraju na suradni Teherana s IAEA-om, vjeruje se kako će na moguće uvođenje sankcija reagirati pravom veta s obziromna to da obje zemlje imaju dobre odnose s Iranom.

  Što se tiče moguće vojne akcije, Rusija je više puta izjavila kako to nije riješenje, te kako bi takvo rješenje bilo kontraproduktivno. Idući dani pokazat će kako će Rusija i Kina reagirati na ovaj londonski sastanak.

  U slučaju napada na Iran glavnu ulogu bi, kao i u slučaju Iraka, opet imale Sjedinjene Države koje se ovog puta nadaju kako bi to bila multinacionalna misija.

  No ako SAD ne bi dobio 'blagoslov' međunarodne zajednice, na akciju bi se zasigurno odlučio i sam, uz vjerojatnu podršku Velike Britanije i Izraela. Vojni dužnosnici za sada spominju samo zračne napade na nuklearna postrojenja, a kopneni je napad u drugom planu. Ipak, Iran će na napad sigurno uzvratiti ispaljivanjem projektila na Izrael i na američke položaje u Perzijskom zaljevu tako da se vjerojatno ozbiljno razrađuju i planovi o kopnenom napadu koji bi trebao dovesti do potpunog poraza Irana.


  No, Iran nije Irak. Iran je triput veći, a teren je nepristupačniji. Iransko stanovništvo je homogeno, za razliku od Iraka, te je od njegova ukupnog broja od oko 68 milijuna, 18 milijuna sposobno za vojnu službu. Iran, osim toga, ima dalekometne balističke projektile i jaki sustav protuzračne obrane, a s Rusijom je krajem prošle godine zaključio 700 milijuna dolara vrijedan ugovor o kupnji najsofisticiranijega protuzračnog sustava TOR- M1. Sagledavši činjenice, Iran bi mogao predstavljati predstavljati možda preveliki zalogaj za potencijalne napadače. Na kraju ne treba izistaviti ni još jedno oružje kojim raspolaže Iran, a to je nafta. U slučaju napada Iran bi mogao u potpunosti prekinuti njezinu isporuku, što bi zadalo veliki udarac svjetskom tržištu, a cijene tog energenta podići daleko iznad 100 dolara.

   

  7500 Iračana ubijeno u zatvoru

  Salon.com

  Online magazin Salon.com je objavio da je dobio arhivu i drugu elektronsku dokumentaciju od jednog internog vojnog isljednika koji je radio na slučaju istraživanja nasilja nad zatvorenicima u zatvoru Abu Ghraib.

  Ti zapisi, od Armijske Komande za Kriminalne Istrage sadržavali su ukupno 1325 novih slika nasilja nad zatvorenicima, 93 video zapisa nasilja nad zatvorenicima, 660 pornografskih slika, 546 slika zatvorenika za koje se sumnja da su mrtvi, 29 slika vojnika koji simuliraju seksualne akte, 20 slika vojnika sa nacrtanim kukastim krstom izmedu očiju, 37 slika nasilja nad zatvorenicima od starne vojnih pasa i 125 slika sa upitnim sadržajem. Te fotografije i video materijal bili su napravljeni između 18 oktobra 2003.g. i 30. decembra 2003.g. Nešto od tog materijala može se vidjeti ovdje.

  Tokom perioda od 10 sedmica u 2003. godini, američka vojska i pripadnici CIA, izvršavajući naređenja Pentagona i nesumnjivo uz znanje članova američke vlade, mučili su do smrti 546 iračka zatvorenika u zatvoru Abu Ghraib u Baghdad-u. (…)

  Ukoliko uzmemo ovu brojku od 546 ubijenih iračkih zatvorenika u periodu od 10 sedmica kao jedan prosjek, onda se ispostavlja da je od početka invazije na Irak, od strane američkog vojnog personala, pripadnika CIA (i Mossad-a) ubijeno oko 7500 iračkih zatvorenika. (…)

  Veoma je vjerovatno da većina ubijenih Iračana nije ni na koji način bila povezana sa oružanim otporom američkom prisustvu u Iraku. Internacionalna organizacija Crveni Krst, potvrdila je da je između 75 i 90% uhapšenih Iračana bilo nevino u vezi počinjavanja bilo kakvog kriminala. (…)

  Iračanin podučava sina o demokratiji, slobodi i ljudskim pravima u 21 vijeku

   

  Turizam

  Čujemo da su se u Bosni odnedavno polako počele pojavljivati i piramide. Mnogi lokalni naučnici i filozofi učinili su sve što je bilo u njihovoj moći kako bi se spriječilo njihovo otkrivanje, jer tih piramida nije bilo u knjigama iz kojih su oni učili istoriju. Sada se postavlja pitanje da li su te knjige zastarile ili one nikada nisu ni imale veze sa objektivnom realnošću, isto kao ni ovi naučnici?! Misterija, zar ne?!

  Onima koji još uvijek nisu ovladali putovanjem kroz vrijeme a istovremeno pate od nostalgije za starim vremenima, savjetujemo da što prije posjete Balkan. Prema izvještaju našeg dopisnika, tamo vrijeme, već neko vrijeme, teče unazad i to prilično brzo, tako da bi trebali požuriti, dok se nije stiglo do praistorije! Naravno, svako će da putuje na svoj vlastiti rizik.

  Ja ću ipak sačekati dok tamo ne stignu ona vremena kad u opticaju nije bilo Hrkljuša i njegovih svetih knjiga. Možeš zamislit meraka i rahatluka?! Uh, jedva čekam!

   

  Nauka

  Japanci konstruisali uređaj za daljinsko upravljanje ljudima

  Naučnici iz japanske kompanije „Nippon Telegraph & Telephone Corp." konstruisali su prvi daljinski upravljač za ljude. Deo upravljača koji izgleda kao slušalica stavi se na glavu i on emituje niskonaponske električne impulse. Novinarka agencije AP, na kojoj je uredaj isproban, tvrdi da je, nakon što je slušalice stavila na glavu, a „kontrolor" džojstik okrenuo ulevo, ona protiv svoje volje krenula levo, iako je nameravala da ide desno. Osećaj je bio sličan pijanstvu. Japanski naučnici veruju da će primena ove tehnologije u industriji zabave biti vrlo popularna, dok sa druge strane vojni stručnjaci već razmatraju i vojne primene ovog pronalaska.

  Komentar: Ništa se nemojte uzrujavati. Nama "daljinski" upravljaju još od davnih dana samo što mi toga nismo svjesni.

  majka protiv zombija

   

  Zanimljivosti

   

  Doktori opasniji od vlasnika vatrenog oružja

  http://www.rense.com/general62/gns.htm

   

  (A) Broj doktora opšte prakse u SAD-u je 700,000.

  (B) Broj smrtnih slučajeva usljed greške doktora je 120,000 godišnje.

  (C) Broj smrtnih slučajeva na jednog doktora 0.171.

    (Statistički podaci Američkog Odjeljenja za Zdravstvene Usluge)

    Vatreno oružje

  (A) Broj vlasnika vatrenog oružja u SAD-u je 80,000,000.

  Da, to je 8o miliona.

  (B) Broj nesretnih slučajeva gdje je došlo do smrti usljed dejstva vatrenog oružja u svim starosnim grupama je 1500.

  (C) Broj nesretnih slučajeva na jednog vlasnika oružja je 0.000188.

   Statistički, doktori su oko 9,000 puta opasniji od vlasnika vatrenog oružja.

  Zapamtite, "Vatreno oružje ne ubija ljude, doktori ih ubijaju."

    ČINJENICA: SVAKI ČOVJEK NEMA VATRENO ORUŽJE, ALI SKORO SVAKO IMA SVOG DOKTORA.

    Molimo vas da upozorite svoje prijatelje na ovu alarmantnu opasnost. Mi moramo zabraniti doktore prije nego što nam izmaknu izvan svake kontrole!

    Zbog brige za zdravljem ljudi, neću objavljivati statističke podatke o advokatima jer šok kojeg bi oni izazvali mogao bi nagnati ljude da se obrate za pomoć - doktorima.

   

  Farmakomafija

  Kemoterapija djelotvorna u samo 2.3% slučajeva

  NEXUS Vol 13, br. 3

  Jedna australijska naučna studija (Clin Oncol 2004; 16:549-60) pokazala je da je djelotvornost kemoterapije preuveličana. Bazirano na podacima iz naučnog istraživanja doprinos kemoterapije kod uspješnog liječenja raka je 2.3% u Australiji i 2.1% u SAD. (…)

  Komentar: Ovih 2% je naravno za farmakomafiju bilo sasvim dovoljno da ovu vrstu veoma skupe i toksične "terapije" zakonski ustoliče kao sastavni dio klasičnog tretmana raka. Istovremeno, iste sile se iz petnih žila trude da zataškaju informacije o nekim drugim sredstvima koja su pokazala daleko bolje rezultate ali se ne mogu patentirati.

  Tamo gdje vlada pandemija psihopatije – sve je moguće!

   

  Paranormalno

  Nedavno smo dobili ovu fotografiju ali nismo mogli odgonetnuti o čemu se radi, pa molimo čitaoce da nam pomognu?!

  Da li bi ovo moglo biti ono što se u ufologiji naziva –

  Bliski susret treće vrste?!

   

  Knjige

  Naučna Studija o Zlu Prilagođenom za Političke Svrhe

  (The Scientific Study of Evil Adjusted for Political Purposes)


  Andrew M. Lobaczewski

  Prvi rukopis ove knjige završio je u vatri pet minuta prije dolaska tajne policije u komunističkoj Poljskoj. Druga knjiga, koja je teškom mukom ponovo bila sastavljena od strane naučnika koji su radili u uslovima nevjerovatne represije, bila je poslana po jednom kuriru u Vatikan. Njen prijem nikada nije bio potvrđen a od samog kurira nikada nije bilo ni traga ni glasa, tako da je i taj rukopis sa svim svojim dragocjenim podacima bio izgubljen. Treći rukopis je napravljen kada je jedan od naučnika koji su radili na tom projektu pobjegao u Ameriku 1980-tih godina. Zbigniew Brzezinski ga je zagušio.

  Politička Ponerologija: naučna studija o Zlu prilagođenom za Političke Svrhe bila je kovana u retorti upravo onih stvari koje je proučavala. Naučnici koji su živjeli pod jednim represivnim režimom odlučili su da to klinički prostudiraju, da prouče utemeljivače i pristalice jednog zlokobnog režima kako bi odredili koji to zajednički faktor igra ulogu kod propagacije čovjekove nehumanosti prema čovjeku.

  Šokantna, u svom klinički šturom opisu istinske prirode zla, dirljiva kod autorovog opisa patnje koju su doživjeli ovi naučnici koji su bili kontaminirani ili uništeni upravo od bolesti koju su proučavali, ova knjiga bi trebala biti obavezna literatura za svakog čovjeka iz svake države, koji koji zagovara moral i humanost. Razlog za to je taj što se moral i humanizam ne mogu dugo odupirati grabežljivosti Zla. Znanje o njegovoj prirodi, kako ono pravi svoje mreže i kako se širi, znanje o podmuklosti njegovog lukavog pristupanja, je jedini antidot.

  ***

  Dakle, ovi naučnici su tako stigli i do psihopatije, kao zajedničkog faktora u propagaciji nehumanosti i zla na ovoj planeti. Oni tu razotkrivaju mnoge aspekte ovog psihičkog poremećaja, kao i mehanizme djelovanja ovih individua u promociji zla. Autor tu takodje opisuje i tzv. fenomen procesa transpersonalizacije ("psihopatizacije") ljudi od strane patokratije na vlasti.

  Srećom, neki pripadnici Quantum Future Grupe došli su u kontakt sa ovim manuskriptom i Dr Lobačevskim, koji sada ima preko 80 godina, preveli su knjigu na engleski i nedavno su je javno objavili.

  Mislim da je ovo jedna od najvažnijih knjiga ikada objavljenih na ovoj planeti, tako da preporučujem svima koji poznaju engleski da je što prije nabave:

  http://qfgpublishing.com 

  Garantujem da će se ova "investicija" svakome isplatiti.

   

  Ekskluzivno! – Intervju s malim Mujom, interdimenzionalnim ratnikom

  Nedavno smo napravili ekskluzivni intervju sa malim Mujom, balkanskim misliocem i interdimenzionalnim ratnikom, u javnosti poznatom po izjavi: "Ne čudim se ja njima, što su nam ga zavukli, nego nama što smo im se naguzili", kao i po njegovom literarnom umjetničkom djelu, širom svijeta poznatom pod imenom Satanski Stihovi.

  U prošlom izdanju Znakova objavili smo i vijest o interdimenzionalnom incidentu kojeg je izazvao mali Mujo a sada postoje i neke indikacije da je već došlo i do izbijanja jednog šireg interdimenzionalnog sukoba, jer se u međuvremenu broj onih koji su napokon odlučili da se probude i suprostave onima koji su izmislili Hrkljuša drastično povećava.

  ***

  Galaksija.com: Đe si bolan Mujo, niđe te nema. Čujem da te napadaju za one tvoje Satanske Stihove, isto ko onog Ruždija
  Mujo: Lako je njemu, on se narugo onima što su mu se naguzili, pa se sakrio kod onih koji mu ga puše.

  ***

  HRKLJUŠ, SVETA PISMA, UMBABA I NJEGOVA BRATIJA

  G: Reci nam šta se desilo kad si se prvi put astralno projiciro? Hrkljuša nisi našo?
  M: Ma, imo sam ja neku šuhu (instiktivno znao, prim. prev.) da ga neću gore naći, tako da se nisam puno ni iznenadio, nego kontam, da bar naplatim onima koji su ga izmislili i to na njihovom terenu, kad ne mogu na našem. Dosta su oni nas handrili (seksualno opštiti, prim. prev.) u mozak.
  G: Znači, dobro su nam ga smjestili s tim njihovim Hrkljušem?
  M: Kako i neće, kad smo im se vako lijepo naguzili?! Zavukli su nam ga…multidimenzionalno! Pitanje je oćemo li ikada doći sebi?!

  G: Strašno!
  M: Najstrašnije!
  G: Uh… a kako su nam ga ono zavukli…?
  M: Multidimenzionalno

  G: Znači, ni Hrkljuševa Pisma nisu Hrkljuševa?!
  M: To ti je jarane čista manipulacija…sihička. Radi se o zaglupljivanju čovjeka ili što bi se reklo - ubacivanju jednog mentalnog programa u ljude. Onaj ko se naguzi njemu, naguziće se i onima koji su ga izmislili i onima koji ga reklamiraju, i svakome ko je na nekoj funkciji. Takav čovjek će vjerovati u sve, samo ne u sebe.
  G: Malo objektivnijom analizom Hrkljuševih Pisama, stiće se dojam da se tu radi o individui koja je mentalno poremećena? Još mu se trebamo i divit?
  M: A od gluposti, nemere se živit. Sve dok gledamo na njegovu poremećenost kao na nešto normalno, tako ćemo gledat i na ove naše lokalne psihopate, jer mu to dođe ko neko normalno mentalno stanje. Pogotovo kod onih koje smatramo ‘autoritetima.’ Kad može Hrkljuš bit poremećen, što ne bi i oni!?

  G: Užasno!
  M: Najužasnije!

  G: Uh…dobro,…da se sad malo vratimo na astralna pitanja. Kako ti samo pade na pamet da se onako patosiraš a onda astralno projiciraš? Ili je to sve bilo spontano?
  M: Ma, više mi je muka bila od svega. Kontam, vako više nemere. Kad neće oni dole, odoh ja gore, pa kud puklo da puklo. Kad sam skonto gdje sam se našo, s obzirom da nisam imo šta s njima diskutovat, odmah sam počeo da ih mlatim.
  G: Čime
  M: Čime sam stigo.

  BIĆE BELAJA

  G: Čujem da vas sada ima više, tj. da ste ti i tvoja raja dohakali Umababi i njegovoj bratiji?
  M: Svakog dana ima nas sve više. Tek će sad bit belaja.
  G: Čujemo da si onog anđela Gabrijela dobro nakačio i da se još uvijek nalazi na intezivnoj njezi?
  M: Dobro je prošo. Kad sam ga dohvatio, kaže: „Nemoj Mujo, matere ti, neću više nikad. Nisam ja kriv. Umbaba je za sve kriv. On me je poslo da se prikažem Mehi." Isto mi je govorio, dok je mogo pričat, i onaj Moroni Mormonijević, što se ukazo Jozi Smitu. Neće se oni više nikom prikazivat, majku im njihovu fašističku. S...ali su nas do temelja. Pogotovo onaj Umbaba. To ti je bolan onaj što se uz kojekave fenomene lično prikazo Mojsiju.

  G: Znam. Kažu da je takođe bilo puno vatre i dima kad si se i ti njima gore prikazao!? Čak se šuška da je Umbaba, nedavno preminuo u egzilu. Kažu da je umro od posljedica straha kojeg je preživio u bliskom-susretu-treće-vrste s tobom?
  M: Dobro je prošo!
  G: Kako misliš?
  M: Pa, mogo je na mjestu ostat mrtav.

  G: Znači, za sada vam dobro ide?
  M: Ma, nije nama problem izaći na kraj s onima gore, nego s ovima dole.
  G: Misliš na Hrkljuševe sljedbenike
  M: Pa, na koga ću drugog?!

  G: Uh, jesu nam ga zavukli…
  M: Multidimenzionalno

  (…)

  Kompletan intervju s malim Mujom, zajedno sa njegovom fotografijom, po prvi put objavljenom u javnosti, strategijom napada na matriks i odbrane od sila matriksa, i svemu ostalom, može se naći ovdje:

  http://www.galaksija.com/djeca_matriksa_12.htm

   

  Najnovija vijest!!!

  Vjerovali ili ne, upravo pred zaključivanje ovog izdanja Znakova, javila mi se jedna anonimna osoba koja za sebe tvrdi da je normalna, u pravom smislu te riječi!!! Znači, koja ne pati od psihopatije.

  Naravno, čisto radoznalosti radi, pitao sam tog čovjeka kako to izgleda biti normalan?! Koje su glavne karakteristike normalnog ljudskog bića? Na ovo pitanje on mi je odgovorio da normalno ljudsko biće:

  - poštuje život [ovdje se misli na poštovanje života svih organskih bica, (prim. prev.)]

  - poštuje planetu na kojoj živi [prema njoj se, navodno, odnosi kao prema jednom živom biću ali i domu u kome živi (prim. prev.)]

  - osjeća se odgovornim dijelom jedne veće cjeline [sve što jeste je navodno jedna jedinstvena cjelina, mada mi to navodno nismo u stanju primjetiti, prim. prev.]

  - ne nameće svoju volju drugima pokušavajući da ih kontroliše

  - razmišlja svojom glavom [ne znam šta je ovim htjeo reći?! prim. prev.]

  Ovdje sam ga prekinuo jer to više nisam mogao slušati. Zamislite molim vas!? Pa mi ne bi bili u stanju živjeti na takav način! Čuj, razmišlja svojom glavom…poštuje život…!? Onda sam ga pitao, kako se ponašaju oni koji su zaraženi psihopatijom?

  On kaže: "Obratno od gorenavedenog," a onda je još dodao i to da zaraženi ljudi ne mogu vidjeti objektivnu realnost, odnosno, imaju izvitoperen pogled na realnost kao i njeno poimanje. Skloni su da lako budu izmanipulisani od strane onih odozgo. Za njih je specifično to što vjeruju u vjerovanja, da zamišljaju umjesto da razmišljaju svojom glavom. Možete zamisliti, još je dodao da je religija ništa drugo do samo jedan - mentalni program!?

  Hm, to je već previše, ovaj bi još da kaže da ima nešto loše u tome što ja spadam među one koji Hrkljuša ljube u dupe. Pa, šta fali, svi moji pretci su ga ljubili što ne bih i ja. Nisam valjda ja najpamentniji…Uostalom, tako piše i u Njegovoj svetoj knjizi. Crno na bijelo!!! Kad svi vjeruju u Njega, što ne bih i ja…I naravno, ne samo to, tamo piše da je sve što je rečeno, On lično rekao i niko drugi, i da je sve - ISTINA. Znači, iz PRVE ruke. He, he, pa nismo mi baš toliko ludi. Taman posla da još samo ispadne da sam mu se džaba molio i ljubio ga u dupe tj. da su ga izmislili, odnosno, …da ga nema…uh...!?!

  Znači, onda ne bi smjeli ni ratovati!? A čojstvo i junaštvo? Kako biti junak bez rata? E, sad sam se stvarno bio naljutio:

  Ja: Pa dobro, kretenu jedan, da li ti misliš da ja trebam sjedit i gledat kad se odvija agresija na mene i moj narod ili kad napadamo druge iz preventivnih razloga tj. da oni ne bi napali nas?!?

  Normalan čovjek: Ma, nije problem u tome.

  Ja: Pa, u čemu je problem?!?

  Normalan čovjek: Kad su ljudi bolesni onda ih one prave psihopate koje su na vlasti lako dijele međusobom i huškaju jedne na druge.

  Ja: E, da je to tako, onda bi mi to već sigurno primjetili.

  Normalan čovjek: Kako, kad nemate čime jer ste mentalno poremećeni?!

  Ja: Ma, ko ti je mentalno poremećen, džubre jedno anonimno i abnormalno ##*^^%$#!!!

  Uh, što me nasekira! Blago njemu što je anoniman, inače bi stvarno loše prošo. S normalnim čovjekom stvarno se ne može pričat. Nešto mislim … šta bi se desilo kad bih sad nekim slučajem i ozdravio. Ne bih to smio nikome ni reći!? Pa, onda, kad se sjetim…uh…ne smijem ni pomisliti…

   

  ***

  Laku noć!

   


  Metafizika

  Planeta

  Prva Strana Vebsajta

  Forum