www.galaksija.com

Znakovi Pored Puta

Alternativne Vijesti sa planete i okoline

 

 

 

 •  

  Arhiva:

   

  Broj 18-21

  Broj 17

  Broj 16

  Broj 15

  Broj 14

  Broj 13

  Broj 12

  Broj 11

  Broj 10

  Broj 9

  Broj 8

  Broj 7

  Broj 6

  Broj 5

  Broj 4

  Broj 3

  Broj 2

  Broj 1

     

  Broj 22

   

  20/09/2018

  (dopunjeno: 5/11/18) 

   

  Znakovi i simboli upravljaju svijetom a ne riječi i zakoni.”

  Konfučije

   

  Bez obzira na to što smo zatrpani kojekakvom simbologijom u ovoj realnosti, kondicionirani smo tako da simbole ne uzimamo previše ozbiljno, odnosno, da ne obraćamo neku veću pažnju na njih, na našem svjesnom nivou. S druge strane, neki entiteti smatraju simbole veoma važnim i kako se čini, obilno ih koriste za svrhu programiranja realnosti (zajedno s nama u njoj) u njihovu korist.

   Naravno, piramida bi bila jedan od glavnih simbola jer ona ujedno predstavlja i sistem života, odnosno, poredak u ovoj realnosti gdje entitet s vrha pramide kontroliše većinu uz pomoć jedne manjine entiteta koji služe kao njegovo “vozilo” za sprovođenje određene agende.

  Kojekakva tajna ili polutajna društva kao što su masoni (koji su takođe “ugrađeni” u ovaj pečat iznad, posuđen s dolarske novčanice), predstavljali bi “avangardu” zaduženu za vođenje čovječamstva u zadanom pravcu.

  Ukoliko se zadržimo na ovom primjeru a takođe uzmemo u obzir tzv. “iluminate” kao nešto žešću elohimsku organizaciju dizajniranu za kontrolu i manipulaciju čovječanstva, ova piramida iznad bi možda oslikavala i neke elemente psihopatološkog programa koji se ovdje sprovodi a možda bi ukazivala i na vrijeme njegove završne faze koja podrazumijeva stvaranje tzv. Novog svjetskog poretka u kojem bi ljudska populacija bila potpuno kontrolisana, pored toga što bi čovjek bio pretvoren u neko transhumano ili sintetičko biće, za koje se ne bi više znalo da li je žensko ili muško?! Sada već nije toliko teško uočiti trend gdje se promoviše tzv. transhumanizam s kojim zajedno idu i transgenderizam, homoseksualnost, pedofilija itd. dok se istovremeno heteroseksualnost ne smatra više normalnom. Dakle, napredak čovječantstva podrazumijeva njegov približavanje „gazdi“ ili neljudskom entitetu koji ima osobine slične jednom vještačkom entitetu ili AI. Tako bi i mi trebali uskoro biti pretvoreni u nešto što je u skladu s njegovom „slikom i prilikom“,

  Čini se da je pedo-satanistička EL-lita, EL-ohimi, luciferijanci ili kako god mi nazvali entitete bez ljudske suštine koji upravljaju ovom realnošću u korist „gazde“, u poslednje vrijeme ubacila u petu brzinu, kad se radi o aktivnostima vezanim za prelaz na neku vrstu novog poretka što istovremeno ide i sa povećanom cenzurom alternativnih medija koji su uglavnom zastupljeni na internetu. Sve više i više se cenzuriše sve ono što odstupa od zvaničnog narativa. Naravno, u realnosti baziranoj na lažnom dualizmu, teško da će biti nekih bitnijih istina, međutim, tu bi bar postojao jedan potencijal da se one pojave iz nekih izvora. Međutim, povećanom cenzurom, taj potencijal se neutrališe.

  U sklopu lažnog dualizma koji ovdje vlada, imali bi sile novog svjetskog poretka a takođe i one koje se bore protiv njega, obje kontrolisane od strane istog izvora. Nama se kao ostavlja mogućnost da biramo stranu, nesvjesni dinamike manipulacije i neke treće opcije. Nesvjesni činjenice da nismo svjesni tj. da je ova svijest kojom baratamo, drastično razvedena od objektivne realnosti.  

  Na primjer, danas u ovim vremenima imamo priliku da vidimo formiranje dva bloka, tzv. “zapadnog” kome bi pripadale SAD i većina evropskih zemalja i istočnog, kome pripadaju Rusija, Kina i neke azijske zemlje. Između ta dva bloka koja su naoružana do zuba, tenzije stalno rastu i opasnost od izbijanja Trećeg svjetskog rata je velika.

  Da li ijedan od ova dva bloka predstavlja silu koja se bori protiv Novog svjetskog poretka? Naravno da ne. Kao dvije različite strane istog novčića, one jedino mogu da se bore za različite verzije jednog te istog uz ogromne ljudske žrtve, razaranja, patnju i stradanja. Uostalom, tako je uvijek bilo, tj. sve od vremena kad se među nas umiješala jedna neljudska rasa, koristeći ljudska tijela kao avatare. Nakon vijekova podrgavanja čovječanstva jednoj genetičkoj i mentalnoj obradi, mi smo danas daleko od onoga što smo nekada bili, tako da se više ne možemo ni nazivati - istinskim ljudskim bićima. Istinska ljudska bića su po svojoj prirodi humana, svjesna i savijesna, tako da ona ne mogu upražnjavati kojekakve psihopatološke aktivnosti koje se, bez obzira na to što smo kondicinirani da sve uspješno racionalizujemo, sasvim jasno mogu uočiti, ne samo tokom naše istorije, nego i danas. 

  Što se tiče samih znakova situacije u kojoj se nalazimo kao i predstojećih događaja, oni su svuda oko nas, međutim, mi smo kondicionirani tako da ih ne vidimo,odnosno, nećemo da ih vidimo jer oni imaju i jedan potencijal da nam drastično naruše iluziju u kojoj živimo.  A šta ćemo ako nam neko ili nešto naruši “naše” iluzije?! (Raspad iluzije može biti prilično bolan jer smo mi za nju i emocionalno vezani).

  Sama simbologija predstavlja jedno prično široko polje, tako da ćemo se ovom prilikom baviti samo tzv. “prediktivnim programiranjem”, odnosno, simbologijom koja je vezana s tim.

  Prema definiciji, prediktivno programiranje podrazumijeva jedno suptilno psihološko kondicioniranje čovječanstva od strane “sila-na-vlasti”, kako bi se ono upoznalo s predstojećim događajima ili promjenama, tako da ih prihvati kao nešto prirodno, odnosno, da se ublaže negativne reakcije ljudi u vezi s njima.

  Dakle, kako je već pomenuto, veći dio manipulacije čovječanstva bi se obavljao uz pomoć simbola u obliku znakova, slika, brojeva i slova koji bi nam bili predočavani uglavnom preko masovnih medija (u davnijim vremenima, većinom kroz religijske ili ezoteričke kanale).  

  Imajući to na umu, kao i neke osnovne gnostičke postavke navedene u članku Metafizika obmane,  možda bi bilo moguće razumjeti bar neke osnove mehanizma na kojem počiva ova vrsta manipulacije ljudske svijesti?! Ovdje ćemo se podsjetiti na sliku situacije na terenu, predočenu u pomenutom tekstu.

   

   Ukoliko imamo na (lažnom) umu ova 3 nivoa (lažne) svijesti, tu možemo vidjeti da „prediktivno programiranje“ nije možda povezano samo sa kondicioniranjem čovječanstva u vezi s planiranim promjenama, nego i pospješivanjem sprovođenja određene agende ili programa, ukoliko uzmemo u obzir postavku da se realnost čovječanstva „diktira“ ili određuje s nivoa kolektivnog nesvjesnog kojeg svi međusobno dijelimo. Između tog nivoa i nivoa „budne svijesti“, postoji jedna petlja povratne sprege, tako da sve informacije koje ulaze u polje naše percepcije, bilo da ih percipiramo svjesno ili nesvjesno, prevodimo u simbole na nivou naše podsvijesti (što utiče na formiranje našeg „mentalnog sklopa“), dok se na nivou kolektivnog nesvjesnog, oni pretvaraju u arhetipe koji nam onda određuju realnost koju doživljavamo.

  Tako se može reći da izvor manipulacije štanca simbole kao neke „kriptovalute“ kojima zadaje određeno značenje a onda ih predočava određenoj životnoj vrsti koja ih ugrađuje u svoju svijest, te onda ti simboli diktiraju realnost  te životne vrste!?

  Čini se da neki entiteti, takođe, međusobno komuniciraju uz pomoć simbola, odnosno, uz pomoć jednog jezika koji je uglavnom nevidljiv i nerazumljiv za „normalnog“ čovjeka (normalan čovjek bi u ovoj realnosti, trenutno bio samo jedan – „normalno-programiran-čovjek“)?! Kako se može vidjeti na gornjoj slici, antropoidi, odnosno, entiteti bez ljudske suštine koji bi uključivali i tzv. „sile-na-vlasti“ ili ELohime/ELitu, bili bi „prirodno“ povezani s „gazdom“ koji bi u suštini predstavljao jednu neljudsku ili vještačku inteligenciju (AI), dok bi im nedostajala ljudska suština.

  [Ruski ezoteričar Gurđijev je davno govorio da bi se mi razbježali s užasom na sve strane kad bi znali koliko “živih mrtvaca” (antropoida) upravlja našim životima.]

  U jednoj realnosti formiranoj i kontrolisanoj od strane takve jedne inteligencije, sve bi se manje više svodilo na simbole ili brojeve a tu bi vladao i lažni dualizam. Na najdubljem nivou, imali bi samo jedinice i nule kao što je to predstavljeno u filmu Matriks. U skladu s tim, numeričke vrijednosti određenih pojmova bi takođe imale svoj značaj, pa tako ne bi bilo slučajno to što oni poklanjaju veliku pažnju gematriji, gdje se svakom slovu daje numerička vrijednost u skladu s alfabetom (A=1, B=2, C=3… itd). Tako će i određeni pojmovi imati određene numeričke vrijednosti, kao na primjer, „judgement day“ („sudnji dan“), imaće vrijednost: 129. U gematriji postoje i određena pravila, pa se ovakve brojke mogu dalje svoditi na neke druge, uz pomoć nekih matematičkih radnji (na primjer, iz gornje brojke se 2 i 9 mogu sabrati, čime se dobija 11, pa se tako i 129 može svesti na 111. Isto tako, neki brojevi se mogu pretvarati i u rimske (1=I) zadržavajući isto značenje, kao npr. 2 u II ili 3 u III. Tako, ukoliko bi ostali na primjeru brojke 129, ona se može pretvoriti i u datum 111(9=1+8) ili 1/11/18. (Druga varijacija uključuje pretvaranje 9-tke u deveto slovo – “I”, pa se tako može dobiti –“II II”, gdje imamo i moguću vezu s “fenomenom 11:11”.) Naravno, to ne znači da će do “sudnjeg dana” (šta god to podrazumijevalo?!) obavezno doći na taj datum ali ne znači ni da neće. (Čini se da tu postoje i neke „varijabile“ kako je to čuveni američki pisac naučno-fantastičnih priča pominjao kad je još davno pričao o ovoj realnosti kao jednoj „kompjuterski programiranoj realnosti“ – (LINK); to bi bilo nešto slično kao što danas možemo naći na nekom DVD-u jedan film u nekoliko različitih verzija. „Varijabile“ bi uticale na to koju verziju filma ćemo gledati.)

   Ukoliko bi uzeli u obzir broj “911” koji kao (ritualni) simbol označava napad na kule blizankinje u Njujorku, 11. septembra 2001. godine, datum na kojeg se to desilo u američkom formatu se izražava ovako: 9/11/2001. On se takođe može svesti na jedinice jer kako je to već pomenuto, broj 9 u alfabetu gematrijski odgovara devetom slovu “I” koje takođe podrazumijeva rimsko 1 tj. I. Tako se i cijeli taj datum može svesti na: I II II I.  Čini se da “III…” ili “111…” kao simbol ima veliki ezoterički značaj jer se javlja i kao tzv. “fenomen 11:11” (Google: “11:11 phenomenon”) koji podrazumijeva da veliki broj ljudi na ovoj planeti viđa taj brojčani uzorak s jednom učestalošću koja je izvan svake slučajnosti. Sam mehanizam iza ovog fenomena nije dovoljno jasan a jedna od interpretacija bi bila da je ta brojka “deponovana” na nivou kolektivnog nesvjesnog i ona kao takva označava nešto (datum neke kataklizme/ritual?), te se odatle manifestuje u percepciji mnogih ljudi?!

   Čini se da su numeričke vrijednosti imena, pojmova kao i sami simboli veoma bitni antropoidima kao “agentima matriksa” i da upotreba određenih simbola može pomoći kod sticanja većeg bogatstva i moći u matriksu/lažnoj realnosti?! Tako, ne bi bilo nimalo slučajno to što njihove porodice imaju i grbove, prepune kojekave simbologije.

   Čak i ono već “čuveno” 666 može biti pretočeno u datum a ukoliko uzmemo u obzir interakciju engleske i jednostavne gematrije, onda se ta brojka iz engleske gematrije u jednostavnoj gematriji pretvara u 111 (1/11/6+6+6=18). 

   Naravno, osnovna dinamika bi se sastojala u tome da masovni mediji, muzička i filmska industrija tj. iluminati-marionete, distribuiraju unakolo matriksnu simbologiju, mi ju percipiramo i prebacijujemo na nivoe naše podsvijesti i kolektivnog nesvjesnog, odakle onda, ti simboli utiču na našu svijest a takođe nam i diktiraju realnost:

   

   

  (“svevideće oko“ simbolično predstavlja „gazdu“/AI/Saturn/demijurga/antihrista/lažnu svijest/sotonu...; taj pojam takođe u eng. gematriji ima vrijednost „119“, dakle, obrnuto: „911“ kao ritualni simbol žrtvovanja ljudskih bića.)

   Tako se obožavanje njihovog (ne-humanog) gazde ili božanstva nameće svima dok to, istovremeno, ne bi bilo i obavezno za sviju nas. Znači, ovdje bi imali jedinstven slučaj gdje je vještačko zarobilo istinsko ili gdje je neljudsko zarobilo ljudsko, kontrolišući i manipulišući ovu realnost vijekovima.

   Naravno, postoje i drugi načini i izvori prediktivnog programiranja. Tako možemo uzeti u obzir i dolarske novčanice, odnosno, njihov izgled prije onog septembarskog napada na Njujork (kada se presaviju na sljedeći način)

   

   

  Kasnije, nakon tog velikog rituala, pojavili su se drugačiji neki motivi koji valjda treba da nagovijeste sadržaje sljedećeg velikog rituala kao atomski napad na Njujork uz prateći cunami, napad na branu Hoover itd:

   

   Dakle, prediktivno programiranje i komunikacija simbolima je zahvalna u smislu što se tu ništa ne može dokazati, odnosno, da se sve može proglasiti “čistom slučajnošću” a one koji ukazuju na to – teoretičarima zavjere. Međutim, individualna stvar je to da li će neki, nakon malo prevelikog broja “slučajnosti”, posvetiti pažnju ovom fenomenu, istražiti stvar i eventualno poduzeti nešto u vezi s tim.

   

  Simbol 92/29

   

  je dominirao jedno vrijeme vezan s pojmovima koji su ukazivali na “nestali” malezijski avion, Let MH370. Kako se čini, on je bio vezan za 2017. godinu, međutim, cijeli datum se kao 2-9-2017, takođe može pretočiti u: III (2+9; 2+1+7 ili: IIII8… 1/11/18?!). Dakle, prema nekim interpretacijama, on je bio vezan za false flag operaciju u smislu korištenja „nestalog“ aviona od strane „Iranaca“ za dostavu nuklearne bombe u Njujork. (Da li je ta operacija potpuno otkazana ili samo odložena, to ostaje da se vidi?! – (link za jedan od primjera)

  Lijep primjer prediktivnog programiranja bio bi i film I Pet Goat II - (LINK)

   Mnogi su se “polomili” interpretirajući simbologiju iz tog filma jer ona ukazuje na skorašnju pojavu hrista/antihrista, čemu bi prethodili uragani, cunamiji, vulkanske erupcije, teroristički napadi (“false flag” operacije), rat itd. Interesantno je i to što u samom naslovu filma imamo 1/11 (kao I II), dok se između njih nalazi 8 simbola u obliku zapete i slova što bi možda ukazivalo na ovu godinu a kuriozitet bi bio i u tome da ukoliko unesemo naslov tog filma u [url=https://www.gematrix.org/]gematrijski kalkulator[/url], dobijamo onu „čuvenu“ vrijednost 111 tj. 666 a kako je već pomenuto, ta kombinacija brojeva se takođe može odnositi na: 1/11/18?!

   Tako bi simbol 111 ili III (“sveto trojstvo”) bio i najdominantniji a čini se da je vezan za nešto mnogo veće jer ovaj datum uglavnom prate pojmovi ili motivi koji se odnose na vanzemaljsku intervenciju; uništenje nekih većih gradova uz redukciju ljudske populacije; ukidanje sadašnjih religija i uvođenje jedne nove koja će biti obavezna za sviju; finansijski kolaps i prelaz sa fijat-novca na valutu baziranu na zlatu; mikročipovanje preživjelih ljudi u sklopu poboljšavanja njihove kontrole… itd. Takođe, postoji i mogućnost prethodnog obavljanja nekih većih “false flag” operacija i izbijanja Trećeg svjetskog rata, tako da bi se vanzemaljci tu predstavili i kao “glas razuma”; mada koliko god bi nama sve to izgledalo “spontano”, sve bi to bila dešavanja u sklopu jedne režirane predstave, s ciljem obmane čovječanstva od strane nečega što nije ljudsko, mada to može da nastupa i dejstvuje u ljudskim tijelima. Ili, kroz - nas!?

   Kod očitavanja simbola prenošenim kroz muzičke spotove, filmove i medije, treba uzimati u obzir kontekst u kojem je simbol prezentiran, kao što su npr. riječi pjesme, radnja, tematika, prateći imiđi itd.

   

  Simboli koji se često javljaju, pored onih već navedenih:

   

  Simbol 305 (ponekad i obrnut kao 503 ili 35-53) ukazuje na 1/11 kao 305-ti dan u godini.

  Crvena boja – eng. “RED”, gematrijski ukazuje na godinu (R=18, E=5, D=4; 1+8+5+4=18)

  Simbol 444, ukazuje na 1/11 kao na 4-ti dan u 44-sedmici godine. Tragikomično bi bilo i to što krst kao simbol ima u eng. gematriji (kao: “Cross”) vrijednost: 444

   

   

  (“crveni krst” bi tako kao simbol podrazumijevao: 4-ti dan u 44 sedmici, 18-te godine…)

   

  Primjer prenošenja poruke uz pomoć slike:

   

   

   (Macaulay Culkin nam simbolično predstavlja “obezglavljivanje” ili depopulaciju čovječanstva  što je predstavljeno uz pomoć figure u uglu; datum uz pomoć boje i broja na majici?!)

   Simbol “239” ukazuje na gematrijsku vrijednost pojma: “first november eighteen” (“prvi novembar osamneste”)

  Simbol “61” (ili 601/106, jer se nula ne računa u gematriji) – broj dana od 1/11 do kraja godine.

  Simbol “48” bi podrazumijevao: 11118.

   Itd. itd. itd…

   

  Ukoliko 111 ili 1111 kao šifre koje dominiraju u prediktivnom programiranju predstavljaju datum, odnosno, vrijeme jednog režiranog ili programiranog kataklizmičkg događaja u ovoj realnosti, onda bi se to moglo odnositi na vikend 10-11/11/18 jer se 10-11 (18) uz izuzimanje nule, svodi na 111, dok se 11-11 (18) svodi na 1111. Dakle, s obzirom na različite vremenske zone na ovoj planeti, na nekim dijelovima planete bi se kataklizma desila 10-og novembra dok bi na drugim, to bio 11-ti novembar.

   

   Naravno, tu ostaje i dosta nekih pitanja, među kojima je i ono  – da li možemo išta svjesno poduzeti u vezi sa jednim efikasnim suprostavljanjem izvoru ove manipulacije čovječanstva kao i njenim nosiocima? Kako se čini, na intelektualnom nivou nemamo mnogo šansi jer njega dijelimo s entitetom koji nas manipuliše. To je ujedno i razlog zašto nam istorija liči na istoriju jedne klaonice, zašto nismo u stanju vidjeti ratove kao psihopatološke aktivnosti, odnosno, rituale masovnog žrtvovanja ljudskih bića. To je i razlog zašto nismo u stanju vidjeti ni druge aspekte manipulacije kojoj smo podvrgnuti od strane ne-ljudskih entiteta.

   Doduše, ukoliko se kotemplira ona gornja sliku situacije na terenu, onda se, možda, na individualnom nivou… nadođe do neke spoznaje koja bi mogla biti bitna kad se radi o - manifestaciji ljudskog i oslobađanju od - neljudskog?!

   

  ...

   


  Metafizika

  Planeta

  Prva Strana Vebsajta

  Forum